heel erg goed!

Super snelle levering, en de telefoon ziet er echt uit als nieuw. Ik heb de iPhone 11 in het geel in de stand licht gebruikt. Hij zit er eerder uit als nieuw en werkt perfect!

Betrouwbaar en vlot

Op aanraden van vrienden bij Mobico terecht gekomen. Ze maakten hun goeie reputatie helemaal waar. De mobiele telefoon was in uitstekende kwaliteit en de bestelling werd al na twee werkdagen geleverd. Professioneel en betrouwbaar.

In zeer goede staat.

Ook mijn complimenten voor de snelle service!

zeer goede service mooie gsm en perfect op tijd geleverd TOP

eerste keer gekocht bij mobico alles perfect verlopen volgende keer opnieuw

super

de bezorging gong zonder problemen en super snel, nette screen protector en alles er op en er aan! screen protector is er al opgeplakt beetje jammer dat hij scheef zat

Uitstekend.

Ze hebben veel keuze, ik heb een iPhone besteld en deze werd al volgende dag geleverd. Ziet er uit als nieuw en wordt geleverd met een lader, USBkabel en simcard pinnetje. Ook zit er meteen een screenprotector al op, handig hoef ik dat zelf niet te doen. Ook zit er een kunststof transparant hoesje bij. Als je een ander hoesje wilof deze is er nog niet ben je in ieder geval goed beschermd. Ik heb een nieuwe telefoon voor een stuk goedkopere prijs. Tevreden? jazeker.

Binnen 1 dag geleverd

Iphone ziet er perfect uit en was binnen 1 dag geleverd Inclusief hoesje en screenprotector geleverd De telefoon was goed verpakt Zeker een aanrader

Top of the Mobi’s

Super blij met mijn aankoop. Alles klopten. Zou Monica zeker weer gebruiken en ook doorgeven asn vrienden!

Goeie, betrouwbare en eerlijke website.

Heel erg blij met mijn keuze!! Lang getwijfeld en toch gedaan. Altijd al een Iphone willen hebben, en nu heb dit kunnen kopen zonder een gigantsich bedrag te verliezen. Dankjwel!!

Telefoon ziet er als nieuw uit. Snelle levering

iPhone XS Max ziet er als nieuw uit! Volgende dag geleverd. Prijs is ook goed. Ik kon deze telefoon op andere site’s niet onder de prijs van Mobico vinden

Wonderfull !

Tot nu toe alles perfect! Snelle levering, duidelijke website...mooi toestel ( daar ging het mij natuurlijk om ;-) )

Alles perfect, zoals altijd!

Toestel zoals beloofd Snelle levering Schermbescherming perfect geplaatst…

Geweldig!!!

Ik heb altijd samsung gehad en kende niemand die een iPhone had. Dus het was een beetje engerig denk ik haha. Maar na de iPhone X besteld te hebben en ik zo erg tevreden!!! Ben echt satisfyed met de indeling van het toestel. Ook erg snel gewend aan iPhone zelf en daarnaast heerlijke upgrade dit erg tevreden:)

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Heb de iPhone XR ‘s avonds besteld en de volgende dag in huis. De iPhone ziet er erg goed uit en werkt zoals je van een iPhone verwacht. Hoesje en screenprotector werden er gratis bijgeleverd.

Alweer een top ervaring bij Mobico

Voor de 2e keer heb ik een Iphone besteld voor mijn kinderen bij Mobico. En ook nu weer een tevreden moeder. Mijn zoon is helemaal in de wolken met zijn nieuwe telefoon. De telefoon is supersnel geleverd en de telefoon ziet er als nieuw uit. Als wij in de toekomst weer een Iphone nodig ben dan zullen we zeker weer bij Mobico bestellen.

Snelle levering, telefoon ziet er uit als nieuw, nieuwe batterij, met een hoesje en een oplader en de screen protector al op het scherm. Helemaal super

Enorm tevreden!

Ik heb bij Mobico een refurbished iPhone gekocht en deze was van zeer goeie kwaliteit! Ook erg goeie service met het gratis bijleveren van een hoesje en een screenprotector. Snelle levertijd ook!

Als nieuw!

Binnen 2 dagen een iPhone xs, als nieuw, thuis ontvangen. Na het installeren was er een groene streep zichtbaar op het scherm. Na contact met het serviceteam werd deze de dag erna direct vervangen voor een origineel IPhone scherm. Vriendelijk en deskundige service met een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Geweldig tevreden

Goeie gsm perfecte staat, snel geleverd, zeer tevreden, groetjes

Was gezellig

Super telefoon

Ik heb deze telefoon voor mijn zoon gekocht en op deze telefoon zaten alleen op de zijkanten minieme krasjes, die bijna niet te zien waren. Het scherm was in uitstekende staat. Alle functies na het overzetten van oude telefoon werkte perfect. Dus al bij al tot op heden géén klachten. Nu natuurlijk even afwachten of ook alles blijft functioneren.

Snel en goed

Mooie IPhone 11 pro ontvangen, heeft mijn verwachtingen overtroffen. telefoon met conditie goed ziet er uit als nieuw super blij mee. Han

Helemaal goed

Precies wat ik hoopte en verwachte. Een mooi goed toestel voor een heel goede prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb nu 2 telefoons gekocht mobico en het bevalt goed. De eerste keer was er iets met mijn beeldscherm maar dat werd zo opgelost dus top service

Zo blij dat ik ervoor heb gekozen om bij MOBICO te bestellen.

Ik ben echt heel erg tevreden als het gaat om de kwaliteit van deze Iphone. Inderdaad, zoals jullie op de website hebben vermeld onder het kopje “licht gebruikt” heb ik mijn licht gebruikte telefoon helemaal in goede orde ontvangen. Naar mijn mening, is die nog zo goed als nieuw. Hier en daar een heeeel klein schrammetje, de accu van de telefoon is ook nog dik in orde. Al met al, zo blij dat ik niet het volledige bedrag heb betaald voor mijn nieuwe telefoon maar bij jullie hebt besteld!

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.