Het was prima

De iPhone 11 die ik heb besteld was zoals beschreven, en kwam snel aan. Er zat een hoesje een screen protector bij, maar deze zijn wel van matige kwaliteit. Maar verder tevreden.

Erg goed ik de telefoon was erg mooi

Ik heb de telefoon snel, vlug en ingoedestaat ontvangen. Ook was het bestellen snel en gemakkelijk afgehandeld.

Topervaring

Voor de tweede keer een iphone besteld op korte tijd. Eerst voor de zoon(Iphone 11) en nu eentje voor de dochter( iphone 8). Beide iphones waren in uitmuntende staat. Ze zijn niet te onderscheiden van nieuwe uit de winkel. We hebben zo toch enige honderde euro's al kunnen besparen. De service was steeds zeer correct. Al was er bij mijn laatste bestelling een setje airpods tekort maar ben er van overtuigd dat dit ook wel in orde komt. Ik raad Mobico ter stelligste aan. Prijs correct en mijn bestelling was zeer vlug aan huis geleverd. We kunnen het iedereen maar aanraden. We kregen een beschermhoesje en schermbescherming bij;

Mooi telefoon, in staat zoals omschreven

De telefoon werd correct geleverd en was in de staat zoals te verwachten was uit de omschrijving.

Goedkoop , en snel

Mobico is gewoon zo goed in het zorgen voor snel van een nieuwe telefoon en de telefoon die iPhone XS Max die ik heb besteld heet geen enkel krasje en de battrij ben mobico worden vervangen dat merk je wel de telefoon geeft zelf ook aan dat de batterij geheel nieuwe .ik kreeg zelf bij mijn telefoon een hoesje en bescherm laagje. En werdt goed geholpen door mobico Dikke 10 plus

Kan niet blijer zijn !

Ik zocht een nieuwe telefoon (een iphone want vind die fijner) en kwam op mobico uit. Hier kon ik allerlei iphones van verschillende condities kopen. Hoe minder gebruikerssporen, hoe hoger de prijs. Toch is de beste conditie (Nieuwstraat) voor een hele goede prijs te kopen. Het is eigenlijk zonde om een nieuwe iphone te kopen want hier kan je eigenlijk ook een nieuwe kopen voor veel minder geld. Ik heb de iPhone XS Max 256gb gold gekocht in de staat als nieuw. Dit is de op één na beste staat en ik zie nergens een gebruikersspoor dus ben echt heel tevreden want heb heel veel bespaard. Ook is de accu nog 100%.

Telefoon werkte niet goed, heb het mogen terug sturen en alles werd goed geregeld. Telefoon is gemaakt.

Erg netjes

Goede service, alles netjes geleverd en in goede staat

Goed!

Ik heb een iPhone xs max besteld, ziet er fantastisch uit! Snel binnen + gratis hoesje en screenprotector. In vergelijking met andere refurbished telefoons sites de goedkoopste!

Ziet er goed uit en snel thuis bezorgd

De iPhone was binnen een dag thuisbezorgd. Ik ben er erg tevreden mee. Ik heb de iPhone 11 besteld.

Telefoon werd binnen 1 dag geleverd.

Vlotte levering en mooi toestel

Netjes toestel. Duidelijke site.

Degelijk product voor goede prijs!

Ik heb lang getwijfeld over de aankoop, en mail contact gehad over de service van Mobico. Per mail ben ik goed geinformeerd, en na 2 prijsdalingen heb ik besloten om een iPhone xs max aan te schaffen. Deze kwam binnen een dag en op zaterdag binnen, met een schermprotector er al opgemonteerd. Het apparaat voldoet aan de status zo goed als nieuw, want ik kan er geen krasje op herkennen. Verder is de batterij capaciteit 90%, maar Mobico geeft garantie over de batterij, en deze kan vervangen worden binnen twee jaar na aankoop. Het enige minpuntje zou het hoesje zijn, welke erg dun is en weinig beschermd, maar omdat het een tijdelijke actie was en er gratis bij zit is het niet heel erg. Ik ben tot nu toe heel tevreden over Mobico

iPhone x

Supersnelle service en het toestel is mega goede staat met extra hoesje glasbescherming en maar 5€ extra voor oortjes kan je echt nie voor sukkelen!! Super tevreden een aanrader!

Super goede service

Telefoon als nieuw besteld, met een batterijcapaciteit van 100% en een stuk minder betaald! Top!

Mooie Telefoon

Nieuwe telefoon gekocht (Iphone XS Max) via Mobico. Gekocht in staat: als nieuw. Mooie prijs voor goede kwaliteit, inderdaad in nieuwstaat. batterijconditie is 91% en geen krasje te bekennen. In 1 dag geleverd zoals aangegeven stond, en mails ontvangen met updates + een Track en Trace. Ik zou hier zo weer kopen, zeker een aanrader!

Het kwam op de beloofde datum en de telefoon doet aan verwachting!

Het toestel is in een staat zoals het ook beschreven wordt op de website. Goede en snelle levering!

Ze gebruiken imitatie onderdelen, waar niks over wordt gezegd.

Telefoon van me dochter hier gekocht, pubers laten hun telefoon wel eens vallen. Telefoon ging niet meer aan na 5 maanden, zelf laten onderzoeken door een apple specialist. Die kwam tot de conclusie dat het moederbord kapot is en er veel goedkope imitatie onderdelen in de telefoon zaten ( waar niks over wordt gezegd) hoogst waarschijnlijk de reden is geweest van het snel kapot gaan. Garantie werd door mobico niet gegeven omdat er schade aan het scherm was. Hier gaat een moederbord (ieder geval niet de originele) niet zomaar kapot van. Iphone 8 Plus van €400 verwacht ik van dat er gewoon originele onderdelen in zitten, of de prijs een stuk lager is.

Kapotte telefoon geleverd

Ik heb een iPhone X gekocht bij Mobico en volgende dag aangekomen maar hij werkt niet naar behoren. Hij valt vaak zomaar uit en gaat dan opnieuw opstarten. Ook de bewegingssensor werkt niet want de functie 'til op om te activeren' werkt niet. Ik heb gemaild en krijg een retourstappenplan terug. Hij zou in 5-7 werkdagen gerepareerd en onderzocht kunnen worden. Toen heb ik hem als herroeping aangemeld en ergens anders een ander telefoon besteld en toen de telefoon teruggestuurd en binnen twee weken had ik mijn geld terug. Conclusie: als je telefoon niet werkt, schrijf een boze review en stuur de telefoon terug om je geld terug te krijgen en koop ergens anders een nieuwe.

Na contact met de klantenservice besloten een nieuwe -als nieuw- iphone 11 pro te krijgen na beschadiging op de 1e. Snelle reactie, goede service

Vooraf sceptisch, maar uitermate tevreden

Mijn dochter wilde graag een iPhone XS (die ze zelf bijeen heeft gespaard). We kwamen uiteindelijk bij Mobico terecht waar deze telefoon tegen een gunstige prijs werd (en wordt) aangeboden. We hebben toen deze gekocht in de "als nieuw" staat en bij aankomst bleek daar geen woord van gelogen. De iPhone is echt als nieuw. Bovendien zit er een lader en kabel standaard bij (handig aangezien haar vorige telefoon een Android was) én wordt de bescherming (glas!) al aangebracht voordat die wordt opgestuurd. Alles ziet er picobello uit. Mijn dochter is er superblij mee en kan hopelijk weer een aantal jaren vooruit. Ik doe zelf nog even met mijn iPhone 6s, maar als die aan het eind van zijn leven is, weet ik zeker dat ik weer ga kijken bij Mobico!

Goede winkel

Iphone xs 256gb gekregen van mijn verjaardag. Mijn ouders hebben hem hier gekocht in de conditie lichte gebruikssporen. Ik merk er eigenlijk niets van. Alleen dat hij af en toe een beetje raar doet maar. Voor de rest een top telefoon. De accu gaat wel snel leeg en de capaciteit was 88 procent. Heb nieuwe accu erin gedaan maar nog steeds even snel leeg.

Makkelijk te bestellen en je krijgt wat men belooft

Makkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving en ik ontving, binnen de beloofde tijd, wat ik had besteld in de beloofde staat. Wat wil je nog meer? Ik koos voor een iPhone 8 omdat ik gewoon een betrouwbaar en betaalbaar toestel nodig heb om mijn werk te kunnen doen. Daar voldoet dit toestel, tot dusver, volledig aan!

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.