Heel blij met nieuwe telefoon! Ziet er heel goed en nieuw in uit. Alleen wel jammer dat ik een melding krijg over dat de batterij waarschijnlijk geen originele van Apple is.

Super goed, snelle service, hoge kwaliteit

Prachtige iPhone X gekocht, in 1 dag geleverd. Zo goed als nieuw en ziet er volledig nieuw uit. En kwaliteit helemaal top. Snelle service en goed levering!

Ik heb gekozen voor de telefoon met de minste schade. Telefoon kwam netjes binnen, goed verpakt. Telefoon is als nieuw, geen beschadigingen en niet te merken dat het een refurbished telefoon is. Ik ben zeer tevreden, en dit heeft me ook nog eens veel geld gescheeld. Ik raad het iedereen aan!

Andere kunnen leren van de service van Mobico

Mijn telefoon heeft een paar keer wat problemen gehad. Hier ben ik redelijk wat geld aan kwijt geraakt maar Mobico heeft mij hier heel erg in geholpen en gesteund. Ze zijn via de mail ontzettend goed bereikbaar, repareren snel en je krijgt je telefoon ook binnen een paar dagen weer terug. Ik vind deze service echt om van te spreken. Je krijgt er echt wat voor terug, laat ik het zo zeggen.

Sneller en efficiënter kan niet!

Overzichtelijke website, duidelijke opties. Bestelling werd punctueel de volgende dag, keurig verpakt, bij mij afgeleverd. Prachtige iPhone 11 Pro en zoals beloofd in sbsolute nieuwstaat. Kortom, een super goede deal.

Ik heb een iPhone 11 bestelt, ben super tevreden!

Scherpe prijs, zeer snelle levering exact conform bestelling, goede info over wanneer levering plaatsvind en zeer goed verpakt. Was ook blij met de aangedragen ideeen voor aanschaf handige extra’s. Zeer tevreden.

Mooie telefoon gekocht. Netjes bezorgd. Snel.

Verrassend goed en voordelig

Na een dag iPhone 10 binnen. Niet van nieuw te onderscheiden terwijl toch al enkele jaren oud. De firma Mobico is echte aanrader.

Erg goed!

Ik heb gisteren de iPhone XR wit 64gb, lichte gebuikssporen besteld. Vandaag binnen gekomen en ik zag geen een krasje op de behuizing. Ook een snelle service van Mobico. Ben erg tevreden!

Gped

Ik heb de iphone Xs Max besteld dat de volgende dag al binnen kwam. Hoesje en protector erbij. Je krijgt wat ze je beloven, zeker een aanrader!

Super mooie en snelle telefoon. Kwam geleverd met screenprotector en een hoesje. Snelle levering

Fijne website lekker overzichtelijk. De telefoon kwam was binnen een dag bezorgt en goed op de hoogte gehouden via de mail.

Snelle levering van een mooi nieuw toestel, werkt perfect! Voor mij nooit meer ergens anders kopen.

Super goeie ervaring

Snelle levering en geleverd zoals afspraak. Ziet er als nieuw uit.

Snelle levering en top toestel

Refurbished toestel van top kwaliteit. Snelle levering en duidelijke site

Mobico komt na wat zij belooft

Voor mijn zoon heb ik een IPhone 8S in nieuwstaat gekocht. Allereerst een snelle levering, ik had de telefoon de volgende dag binnen. De iPhone was spiksplinternieuw zonder enkele krasjes en gebruikssporen. Ten slotte was het een erg mooie koop voor een goede prijs.

Mijn iPhones XS is in goede staat bezorgd!

Ik heb mijn iPhone besteld in de staat ‘als nieuw’ en ik heb hem gekregen zonder krasjes of beschadigingen. Het bestellen is ook helemaal soepel gegaan en ik had hem de volgende ochtend al in huis. Ik ben dus zeer tevreden!

Erg goed

Anel en mooie telefoon ontvangen

Goede service. Snelle levering en goed verpakt. Iphone xs in nieuwstaat besteld. Ziet er super mooi uit en alles werkt naar behoren

Iphone voor mijn dochter gekocht met de optie als nieuw. Nou hij lijkt gewoon nieuw echt top. Binnen 1 dag verzonden en in bezit. Zou dit iedereen aanraden.

De verzending was snel en de toestel was goed aangekomen! Had het met lichte gebruikssporen gekocht en de telefoon ziet er heel goed uit! Ben er heel blij mee.

Goeie service & mooie producten!

In de avond besteld en volgende ochtend al in huis, daar was ik super blij mee! Ook het product ziet er super goed uit.

Fantastisch!

Iphone 8 in nieuwe staat besteld, netjes op tijd ontvangen. Toestel ziet er nieuw uit en alle bijbehorenden meegeleverd. Kortom - top service!

Wat een geweldige telefoon heb ik ontvangen. iPhone XR in nieuwe staat. Nou dat is hij zeker. Super blij mee. Dank je wel Mobico. Top.

Top bedrijf

Ik ben ontzettend tevreden! Makkelijke site, ruime keus.en snelle levering!!! Mooi toestel, lijkt echt als nieuw.

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.