Snel en volledig!

iPhone werd snel geleverd en alles zat er bij. De 'nieuw'-staat is geen marketingtruuk maar realiteit, het ziet er onberispelijk uit!

Goed voor de prijs

De telefoon werkt goed en was ook niet duur.

Het toestel is snel geleverd. Maar de extra screen protector en hoesje zaten er niet bij. Deze waren

Na het missen van screen protector en hoesje heb ik een mail gestuurd. Maar krijg tot nu toe geen antwoord op deze vraag.

Goede en snelle service Onwijs blij met mijn iPhone!

Prachtig toestel

Ik heb mijn telefoon net en had gekozen voor lichte gebruikssporen. Het toestel ziet er dan ook prachtig uit. Wat heen en weer gebeld over de batterij, vol of niet vol....origineel of niet, dat is niet helemaal duidelijk geworden maar wel zeer vriendelijk geholpen door Linda. Het beloofde hoesje wordt nagestuurd. Tot nu toe zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Ik heb een iPhone X besteld voor mijn dochter. De bestelling was binnen 24 uur binnen en de kwaliteit was super. Toestel is nieuw of ziet er in ieder geval als nieuw uit. Was heel netjes verpakt met alle toebehoren en daarnaast een hoesje en een screen protector. Superservice, voor een hele scherpe prijs!

Duidelijke uitleg op de website, snelle levering en product voldoet aan alle eisen (iPhone XR)

duidelijke website, snelle levering, goed product

Helder website waarop duidelijk het product is omschreven/getoond. Makkelijke checkout en snelle levering. Prima!

Top kwaliteit, snelle levering

De IPhone 11 besteld, zo goed als nieuw! En dat klopt!! Perfecte conditie en de volgende dag al in huis! En dat in de drukke december maand! Heel blij mee, mijn complimenten voor de geleverde service.

Iphone xs als nieuw ziet er echt uit ALS NIEUW!

Snelle levering zondag besteld dinsdag in huis,goede Iphone voor een goede prijs.

iPhone 8 (Als nieuw)

Zeer snel mijn bestelde iPhone 8 binnengekregen. Ziet er netjes uit en lijkt prima te werken.

Goede telefoon zonder beschadigingen

Top! Als nieuw en geen krasje te bekennen

Ik heb mijn telefoon super snel gekregen, zelfs tijdens de corona tijd met kerst! Super! :)

Makkelijk en snel bestellen, uitstekende website!

Super goede service !

Super goede service, ik kreeg meteen een e-mail met factuur en alles wat ik moest weten. Ik heb een iPhone XR besteld in de conditie zo goed als nieuw, als je het aan mij vraagt is hij gewoon nieuw! Niks op aan te merken en het pakketje was de volgende dag al binnen!

Gisteren besteld vandaag om 10:00 smorgens al in huis. Perfecte service niets op aan te merken

Heel erg fijn! zeker aan te raden

Mooi toestel en snelle levering

Onlangs een IPhone 8 plus besteld. Een erg mooi toestel en de levering verliep zoals gepland. Super.

Goede ervaring

Mijn telefoon zat geen krasje helemaal gloed nieuw

Iphone x!

Snelle levering! En een super kwaliteit. Top bedrijf!

Snel geleverd toestel redelijke staat

Toestel was snel geleverd netjes in een stevige doos. Maar ondanks staat als nieuw toch wat krasjes op behuizing en scherm. Zou een toestel als nieuw moeten zijn.

Top telefoon, jammer van vergeten items.

Telefoon besteld, was op tijd binnen zoals beloofd. Had het besteld tijdens de kerst actie maar de actie items er niet hij gekregen. Meteen gemaild voor reactie. Vind het niet zo heel erg, als ik het maar alsnog ontvang.

Ze doen wat ze beloven. We zijn zeer tevreden. Snelle levering ondanks de drukke decembermaand. Toestel ziet er top uit, alle beloofde accessoires meegeleverd en goed werkend. Aanrader!

Echt top!

Gister een iphone 11 besteld, vandaag binnen! Top service.

Zeer goede service

Naar aanleiding van vorige aankopen heb ik terug een iPhone via mobico gekocht. Ze geven een zeer goede service en iPhone is zeker in orde!

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.