Snelle levering, goede kwaliteit

Levering van mijn iphone XR was snel. Telefoon is in zeer goede staat en ook de protector en het hoesje waren al aangebracht.

Zeer snelle levering.

telefoon volgende dag geleverd, zeer compleet geleverd, zelfs nog nieuwe oortjes, oplader en adapter erbij. Er zouden zichtbare beschadigingen zijn volgens de beschrijving maar heb ze nog niet kunnen ontdekken. Heel erg tevreden.

Uitstekende IPhone XS Max & topservice

Ik heb een betaalbare uitstekende telefoon binnengekregen en het was boven mijn verwachtingen. Zeer goeie service met een vlotte levering. Toestel was perfect in orde zoals beschreven. En ga zeker mijn volgende telefoon hier ook halen!

Super gsm!

Geweldig gewoon! Netjes aangekomen met alles erop en eraan! Leuk hoesje en zelfs een glas om je scherm te beschermen! Echt een goede deal, lekker goedkoop en toch net een nieuwe gsm, geweldig toch!

Snelle levering mooi toestel

Zondagavond besteld dinsdag in huis, van de lichte gebruikssporen zie ik niets, lijkt wel een nieuw toestel.

Tevreden

Snelle levering en prima staat van de telefoon

Gekocht iphone XS

Was aan kiezen welke iphone kopen.Heb besloten iphone XS kopen.Was aant google en kwam tegen mobico en was aantkijken op site naar de iphone en heb gekozen iphone xs 256gb zo goed als nieuw.Heb iphone besteld en dag later heb ik hem ontvangen.Iphone was in top staat zonder krassen en werkte perfect.Mobico is aanrader

Correct op alle vlakken!

Ik kocht een iPhone 8 256GB, zo goed als nieuw omschreven. Dit product werd tijdig geleverd en was ook stevig en goed verpakt voor transport. De omschrijving klopt perfect met het geleverde apparaat. Het apparaat is in prima staat. Alles samen beschouwd maakt de prijs die ik ervoor betaal ook correct. Goeie service!!

Verschillende mensen zeiden dat het een geweldige site was.. daar hebben ze niks aan gelogen super telefoon

Topservice

Toestel in prima staat, zoals aangegeven. Supersnelle verzending. Alles prima in orde. 1 minpuntje, de extra aangerekende kosten bij een Paypal betaling.

Ik heb een iPhone 8 besteld met lichte gebruikssporen, maar er zijn geen gebruikssporen de telefoon lijkt nieuw. Vanaf nu koop ik mijn telefoons hier.

Top service, erg betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Ik wilde al een tijdje een nieuwe mobiel, maar vind ze het het geld van de nieuwprijs gewoon niet waard. Via Mobico kon ik toch een kwalitatief goede mobiel kopen, voor een stuk minder geld. Ik had de versie “met lichte gebruikssporen” maar er is echt niets te zien. Naast het goede concept was de service ook super. Ik zou het aanraden (zeker aan andere studenten zoals ik)!

super fijn

super fijne snelle service en geen probleem met de telefoon gezien!

Zeer tevreden!

Koos voor “als nieuw” en kreeg een iphone die in perfecte staat was zonder enige schram.

Vlot

Toestel was snel geleverd maar met problemen.

Voor mensen die bestellen vanuit België gelieve dit te lezen. Ik had een IPhone x "nieuw" besteld, deze kwam snel aan en zag er op het eerste zicht perfect uit, nadat ik de gsm aanstak bleek deze gsm inwendig heel wat mankementen te hebben (gsm werd ontzettend warm en startte vanzelf opnieuw op om de minuut). Wanneer je de gsm wilt terugsturen krijg je van mobico een verzendlabel. Met dit label krijg je van bpost niets van bewijs dat je dit pakket hebt opgestuurd of track and trace code aangezien dit een label is zonder barcode en bpost er ook geen opplakt. Met andere woorden als het pakket niet aankomt of verloren is geraakt onderweg dan gaat niemand dit weten en kan men dit pakket ook niet terugvinden wat bij mij dus is voorgekomen.

Refurbished maar slechts 1 heel klein krasje

De telefoon is goed ontvangen, goed verpakt en alles functioneert. Was gekocht in de categorie lichte gebruikssporen. Inderdaad slecht een heel kleine krasje.

Extreem snelle levering van precies wat ik besteld had!

Levering binnen 24 uur, product was bovenverwachting goed (er zaten ook oortjes bij en een scherm beschermer).

Commande rapide et nickel

Niveau livraison c'était parfait, quand j'ai commandée, j'ai reçu mon iphone le lendemain même et on te donne même l'heure à laquelle le facteur va passer.

!!

!

Oplichting

Ik had een maand geleden een telefoon besteld. Toen hij was aangekomen werkte het touchscreen niet. Weer teruggestuurd en een nieuw toestel aangevraagd. Ik wacht nu bijna 3 weken en heb nog steeds niks terug gekregen. Al een paar keer gebeld en ik zou dan een mail van hun moeten verwachten. Die heb ik nog altijd niet ontvangen. Heeft me geld, moeite en tijd gekost, absoluut niet waard.

Gewoon top service zoals het hoort!

Gewoon top service zoals het hoort!

Mooie telefoon voor weinig geld

Ik had hem maandag besteld en mijn telefoon was meteen de volgende dag geleverd. Ik had een iPhone XR met lichte gebruikssporen gekozen maar hij was zo goed als nieuw. De mensen van de klantenservice zijn heel aardig maar ik moest wel lang wachten. Je krijgt een gratis hoesje en screenprotector bij de telefoon wat heel fijn is omdat je hem dan meteen veilig kan gebruiken. Ik ben erg positief over mobico!

Goede prijs, Smartphone ziet er uit als nieuw. Volgende dag al in huis. Goede service

Erg tevreden!

Nadat mijn iPhone 7 het begaf heb ik de iPhone X gekocht. Deze besteld en de dag erna had ik de iPhone X al tot mijn beschikking. Ziet er goed uit, geen gebruikssporen en doet wat een iPhone moet doen! Ben er tot nu toe erg tevreden over.

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.