Uitzoeken, bestellen en volgende dag in huis

Geen zin om veel geld uit te geven aan een nieuw toestel. Website zeer overzichtelijk, dus had mijn keuze snel gemaakt. Keuze was zo goed als nieuw, en dat was hij zeker. Niet van nieuw te onderscheiden. Binnen 24 uur had ik hem in huis. Wat wil je nog meer.

Een top refurbished bedrijf die goede kwaliteit levert

Ik heb al verschillende telefoons gekocht en steeds gaan ze lang mee. Dit alles voor een eerlijke prijs!

Goed!

Ik heb de iphone besteld en die kwam gelijk de volgende dag binnen! “Als nieuw” besteld en de iphone is ook echt als nieuw! 100% batterij capaciteit en compleet schade vrij! Heel tevreden!

Eerste ervaring en meteen fantastisch. Ik heb een iPhone 12 nieuwstaat gekocht en hij ziet er gloednieuw uit. Waar voor je geld, snelle levering en correcte afhandeling.

Goede service, snelle levering en in prima staat

iPhone 11 mogen ontvangen in het groen. Super snelle levering en in top conditie. Zeker tevreden over dit bedrijf! Aanrader.

Uitermate uitstekend

De bestelling is makkelijk te plaatsen en de bezorging is zeer snel. Ook met de klantenservice te maken gehad en de beantwoording daarvan is snel en duidelijk. Wij kiezen voor de “als nieuw” variant en deze is zeker als nieuw. Super dat er meteen al een glasplaatje en hoesje bij zit. Voor de derde keer een bestelling gedaan en in de toekomst blijven wij dit ook zeker doen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan iedereen aan.

mooie telefoon voor prima prijs

snel verzonden, goeie telefoon

Super mooooie Rode IPhone

Super mooooooie IPhone 11...Rood ❤️❤️❤️❤️! Snel geleverd en goed onderhouden.. Mijn zooon is helemaal happy!!!!

Heel content

Ik heb de 4 sterren kwaliteit genomen en hij werkt perfect goed

Gisteren een refurbished iphone XS bestelt “als nieuw bestelt”, vandaag in huis. De iphone is werkelijk als nieuw en werkt perfect! Uitstekende ervaring.

Geweldige telefoon

Ik ben héél blij met mijn nieuwe iPhone. Het is een behendige telefoon, met veel mogelijkheden.

Snelle service, top telefoon

Helemaal blij met mijn nieuwe iPhone 12 Pro. Snel geleverd en super nette telefoon. Zou lichte gebruikssporen bevatten, maar zelfs die kan ik niet vinden. Top dus!

Netjes, betrouwbaar en snel!

Overzichtelijke site met veel keus. Er wordt duidelijk aangegeven welke verschillende opties er zijn en wat de staat van de telefoon is. Ik ontving supersnel, de eerstvolgende werkdag, mijn iPhone 11 Pro die werkelijk in Nieuwstraat verkeerd terwijl ik gekozen had voor de staat “lichte gebruikerssporen”. Kortom, super tevreden over Mobico en heel blij met mijn nieuwe iPhone.

Heel goed, reeds mijn 3de Iphone die ik via Mobico bestel

Steeds een geweldig toestel in ontvangst gekregen en klantvriendelijk.

Refurbished Apple iPhone 11 Pro in Nieuwstaat ontvangen

Via Mobico een Refurbished Apple iPhone 11 Pro besteld en in uitstekende nieustaat mogen ontvangen. Zonder weten zou deze als nieuw door kunnen. Netjes compleet met lader en hoesje. Niks aanvullends meer nodig om de iPhone te kunnen gebruiken. Volgende werkdag geleverd zoals beloofd.

Batterij gaat erg snel leeg

Mijn nieuwe iphone xs ziet er super netjes uit, alleen gaat de batterij enorm snel leeg.. dit had mijn vorige iphone ook en dit was ook een van de redenen om een nieuwe aan te schaffen, helaas nu hetzelfde probleem..

Snel geleverd. Als nieuw exemplaar gekocht van de IPhone X. Ziet er goed uit. Witte stipjes aan beide kanten van het toestel die je niet ziet in een hoesje. Zonder Face ID. Ik heb het toestel pas 1 dag, tot nu toe erg tevreden mee.

Super snelle levering - toestel is perfect

Super snel geleverd en toestel is in perfecte staat

Too fast

Very fast shipping the next day I had it at home, but the battery is not 100%...

Top gsm iPhone 11 in mooie krasloze staat

Goed, snel geleverd en weer punten gescoord bij m’n vrouw, ze is er erg blij mee.

Geen negatieve opmerkingen, gekregen wat we verwachten. Zeer snelle service. Aanrader!

Top kwaliteit en snelle levering!

Zeer goede ervaring. Er was veel keuze en ben enorm blij van de kwaliteit van de gsm. De informatie die beschikbaar is klopt volledig. Levering was ook heel snel.

Goede prijs kwaliteit

Heel erg tevreden!

Ik ben echt zeer tevreden over de website, het brede aanbod en het gehele aankoopproces. Ook vandaag besteld morgen in huis maakt mobico waar! Ik heb een ‘als nieuwe’ iPhone 11 pro gekocht. De telefoon ziet er heel goed uit, er zat zelfs een nieuwe batterij in, een nieuwe hoesje bij en een screenprotector (die was er al op geplakt, heel fijn) Kortom ik ben heel tevreden!

Voor weinig geld een perfecte telefoon!

Ik had snel een nieuwe telefoon nodig en had weinig geld op de bank, dus dit heeft letterlijk m’n leven gered!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL