Goede betrouwbare partij om een iPhone aan te schaffen

Goede partij om een iPhone aan te schaffen: -Genoeg updates over bestelling via mail -Snelle levering -Goed verpakt product -Geen schades zoals werd aangegeven -Originele oplader -Batterij 100% -Screen protector -Hoesje

Snel en makkelijk

Vandaag besteld en morgen in huis precies wat er beloofd is. Product is als nieuw.

Hele snelle service!

Hele snelle service en mooie telefoon mogen ontvangen. Hij ziet er perfect uit!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding! Telefoon is zoals beschreven en kreeg hem heel snel binnen

'Als nieuw', en dat is hij ook!

De bestelde iPhone 11 PRO was snel in huis en in prima conditie. Inderdaad klopt de omschrijving 'als nieuw' helemaal.

Helemaal top

Voor mijn dochter een iPhone 11 besteld en binnen een dag in huis zoals zei dat ook zeggen. Netjes verpakt en de screenprotector was er al netjes opgepakt.

Supermooie refurbished iPhone Xs binnen een dag ontvangen

Ik ben erg tevreden. De refurbished iPhone Xs zou lichte gebruikssporen hebben, maar ziet er nieuw uit. De telefoon werd de volgende dag bezorgd functioneert prima. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Prijs verschilt niet veel van andere leveranciers, ik ben op de review score afgegaan en niet teleurgesteld.

Ik ben er heel erg tevreden

Ik heb voor mijn dochter de telefoon gehaald en ze was er heel erg blij mee, ondanks dat ze zo lang voor heeft moeten wachten maar geduld heeft beloond ze is er heeel blij mee.

Mooie telefoon voor een mooie bedrag

Geweldig, snelle levering en in goede kwaliteit

Wijd aanbod, ruim assortiment in verschillende kwaliteiten Snelle levering ook!

Mahshid

De telefoon was echt schoon en gezond en ik was erg blij om hem te kopen

Levering was snel en telefoon werkt super

Website is overzichtelijk, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, namelijk een iPhone X 64GB Space Grey -als nieuw met bijgeleverde producten zoals, beschermhoes, kabel en voorzien van screenprotector en kreeg het in 1 dag al geleverd. Voor mij de eerste keer dat ik een iPhone heb, maar ben er deze twee dagen al heel blij mee.

De levering is snel en de telefoon is perfect

Ik heb eerder een telefoon bij mobico gekocht en was daar al zeer tevreden mee. Nu voor de 2de keer een telefoon gekocht en de levering is zo snel en helemaal niks aan de telefoon op te merken. Top website vooral als je niet zo veel geld kan uitgeven!

Prima toestel

Prima toestel ontvangen, ik koos voor iphone 11 voor mooi bedrag! Toch puntje eraf omdat verzending dagje later was dan beloofd, verder top!!

Ik ben super blij met mijn aankoop, de telefoon is in super goede staat, er zat een screen protector op toen ik hem binnen kreeg en er zat een hoesje bij. De service was ook ontzettend goed, ik had mijn telefoon snel binnen ookal had ik hem op vrijdag besteld. Ik ben super tevreden!

Excellent

Het was een heel goede telefoon. Niks op aan te merken. Alleen jammer dat die is gestolen maar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk! Maar echt top gsm!!

Super goede en snelle service

Ik bestelde de iPhone X en binnen een dag had ik hem in huis. Ook moest ik lang zoeken naar enige beschadigingen, hij leek wel nieuw!

Super blij met Mobico.

Mooie IPhone gekocht. Hele snelle levering en heel veel duidelijkheid per mail over de aflevering.

nog niet tevreden

alle voorwerk gedaan doch nieuwe telefoon loopt vast bij apple ID morgen langs bij winkel want via apple back up deze komt er ook niet uit. we gaan het zien morgen.

Top iPhone XR - top prijs - top levering!

Eerder onverwacht een iPhone XR besteld op een dinsdag avond vanuit België. Reeds daags nadien om 10u00 's ochtends aan huis geleverd. Zo goed als nieuw toestel, inclusief gratis hoesje en screenprotector, voor een fractie van de nieuwprijs uitermate snel geleverd! Oh ja, dit was reeds onze tweede bestelling in 1 jaar tijd... net omdat we zo tevreden waren!

Snelle en goede levering. Tel werkt (tot nu toe) zoals het hoort.

Levering was snel en netjes, telefoon was als nieuw!

Toch spannend op een voor mij onbekende site mijn iPhone te bestellen. Na de site goed hebben bekeken kreeg ik vertrouwen en heb de telefoon besteld. Ik kreeg hem super snel en binnen en ziet er als nieuw uit. Er zaten veel accessoires bij. Ik ben echt super tevreden!

Nette prijs en telefoon

Vlot verzonden. Gratis hoesje stelt heel weinig voor. Over beschermingsglas durf ik geen uitspraak te doen maar beter lagere prijs en geen extra’s. Telefoon is verder in orde.

Gewoon perfect en goedkoop

Gsm in Nieuwstaat , super snelle levering gewoon een aanrader in aankoop van uw nieuwe iPhone

Top service, top telefoon

Heb hier een iPhone 11 Pro licht beschadigd gekocht en wat een top service hier, snel besteld, snel bezorgd, wat wil je nog meer?! 1/2 kleine krasje op het scherm maar verder alles in top staat. Voor mij is hij helemaal nieuw!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL