Aan iedereen aan te raden

Ik heb 3,5 jaar geleden een refurbished Iphone 7 gekocht met zichtbare gebruikssporen. Die gebruikssporen waren er nauwelijks en zeker met een hoesje zag die er als nieuw uit. En dat voor een stuk minder geld! Ik heb er nooit problemen mee ervaren maar helaas na 3,5 jaar werd de batterij slechter en werd het voor mij tijd om een nieuwe Iphone aan te schaffen. Ik heb geen moment getwijfeld en ben meteen op de site van mobico gaan kijken. Ik heb een iphone 12 besteld met wederom zichtbare gebruikssporen. Ook hierbij zijn die gebruikssporen er nauwelijks en ziet alles er top uit. Ik heb op maandag om 16:00 uur besteld en dinsdag om 11:30 kreeg ik de mobiel al binnen. Ongelofelijk! Inmiddels heb ik Mobico aan iedereen aangeraden. Mijn oma, moeder, zus en vader lopen allemaal met een refurbished iphone van Mobico.

Geweldig!!

Had snel een nieuwe telefoon nodig maar zeer zeker een iPhone .. Binnen een dag binnen. Ziet er gloednieuw uit voor die prijs.. Echt een aanrader op via hier te bestellen!!

Perfecte winkel om refurbished te kopen

Ik heb gisteren de iPhone 11 pro space grey 64 GB gekocht bij Mobico en ik schrijf deze review nu al op mijn nieuwe telefoon. Zo snel gaat dat dus. Ik heb hem gekocht als Nieuwstaat en inderdaad zoals belooft geen krasje te vinden op de behuizing of op het scherm. Ook heeft de batterij nog 96% procent van zijn capaciteit. De iPhone werkt perfect en als nieuw. Top dus! In de doos zit de iPhone, een snoer, de adapter, een hoesje, een pinnetje voor het simkaart slot en de screenprotector zit al mooi op het scherm. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om je nieuwe iPhone meteen te gebruiken. Ook is Mobico de goedkoopste refurbished winkel. Het scheelt je dus enorm veel geld ten opzichte van als je hem nieuw zou kopen. Ik raad Mobico daarom aan voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe iPhone. Daarom geef ik 5 sterren.

2 keer top

Al 2 keer bij Mobico mijn telefoon besteld. In super goede staat voor een mooi prijsje dus zeer tevreden.

Duidelijk en snel geleverd

2 iPhone XS besteld op tijd bezorgt goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn voor dat het zo gaat!

De telefoon komt ik de staat waarvan ik hem in verwacht en dus hier geen probleem bij. Er zaten naar mijn mening zelfs extra dingen bij zoals een hoesje, schermplaat en een oplader

Snel

Ik had maandag een iPhone 11 pro besteld en heb hem dinsdag gekregen. Snelle service! Ze houden er ook echt aan als je zo goed als nieuw besteld!!

Doet wat het beloofd

Niet HG maar mobico. Heeft me een iPhone gegeven die me is beloofd. Blij met de service.

Super bedrijf met super service

Op zondag een telefoon bestelt. Een zo goed als nieuwe iPhone 11 pro. Dinsdag ochtend in huis, super service en verzending. Zat netjes in een doos met bescherming erin, en ook nog een oplader + hoesje + screenprotector, wat wil je nog meer? Zeker een aanrader om te je telefoon te bestellen!!

Super telefoon!

Werkt naar behoren en geen krassen.

Klopt wat ze zeggen

Een iPhone XS gekocht. Ziet er als nieuw uit! Het klopt wat ze zeggen. Snelle service, waar voor je geld. En mijn dochter blij met haar cadeau!

lang wachten

Ik had bij Mobico een nieuwe iphone besteld met het idee dat hij de volgende dag in huis zou zijn (zoals staat op de site) Krijg ik diezelfde avond nog een mail met dat de iphone niet leverbaar is en ze hopen hem binnen 5 werkdagen weer te kunnen leveren. Een week later heb ik de klantenservice gebeld om te vragen wanneer mijn Iphone bezorgd word, dat konden ze me niet vertellen maar verwachtte nog een week. Uiteindelijk maar een andere kleur gekozen en week zonder telefoon gezeten. Toen hij eindelijk bezorgd was kwam hij zonder hoesje, screenprotector en oplader. Telefoon werkt wel goed maar vind dit echt onhandig. Ook elke keer minimaal 20 minuten in de wacht moeten hangen om iemand van klantenservice te spreken.

Duidelijk en snel krijgen wat je besteld

Duidelijk en snel krijgen wat je besteld

Snelle levering en correcte prijs

Dit is al de 4de telefoon die we aankopen bij Mobico en raden het iedereen aan. Eerlijke prijs, snelle levering en telkens met hoesje en beschermglas bij.

Happy with my phone!

Bought already several phones from Mobico. Very satisfied with the quality and fast service!

Happy!!

Snelle levering, i-phone X ziet er uit als nieuw en werkt perfect!! Mijn dochter is helemaal happy dus ik ook.

Zeer correcte aflevering van mijn Iphone

Toestel ziet er goed uit en werkt prima

Erg tevreden!

Heb afgelopen vrijdag mijn iPhone 11-pro binnengekregen met gratis screen protector en hoesje. De telefoon is in prima staat en de screen protector is er zelfs al van te voren opgezet. Snelle en fijne service!

Goede en snelle service

Top ervaring iPhone pro 11 werd snel geleverd top produkt

Mooie telefoon, geen gebruikssporen goede prijs

Product voldoet volledig aan beschrijving, ziet er goed uit, geen gebruikerssporen, alles werkt perfect, snelle levering, bijna helemaal tevreden? Waarom dan geen 10? Er is een (gratis) hoesje bijgeleverd, maar dat past niet.

Gewoon super !

Ik ben zeer blij met deze iPhone snelle levering! En in een beschermde doos en met een hoesje ! Ik ben hier super blij mee als je een iPhone zoekt koop hem zeker op mobico !

Mobico levert prima iPhone ‘s

Na de iPhone 8 die doorgeschoven is naar onze dochter nu bij mobico een iPhone 11 gekocht jammer dat de kwaliteit van de back cover achteruit gegaan is maar voor de rest een prima toestel ziet er ook netjes uit Groeten Hans

Super toestel

Super blij met de iphone 11, je moet zoeken naar de gebruikssporen. Screenprotector zat er al op en verder netjes een kabel erbij etc..snel geleverd (volgende dag)

Supersnel en supergoed

Aankoop iphone 11pro voor een zeer competitieve prijs. Type "lichte gebruiksporen" maar daar was zelfs niets van te zien. Screenprotector al aangebracht en doorzichtige hoes meegeleverd. Batterij 100%. Levering in België al de volgende voormiddag. Absolute aanrader!

Hele goede service en de volgende dag geleverd

alles geleverd volgens snel en zonder problemen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL