De beste keuze

De beste keuze en niet een keer maar meerdere keren al gekocht voor vrienden of voor mezelf .

Wowww

I am super happy, now I have a phone like new, and the best at half price, I want to give 1000 stars to the page because I loved their products, totally meets the expectations and send the phones very fast, I recommend them, and you know if you can have iphone as new at totally economic prices

Uitstekend zeer tevreden

Snelle levering ! Eerlijke kwaliteit telefoon ! plus hoesje en kabels enz ! Alles voor een zeer scherpe prijs ! Aanbeveling jazeker 100% !

Een super snelle levering en de iPhone ziet er top uit, geen krasje te zien

Iphone 11 refurbished gekocht en ik kreeg een gloednieuwe binnen zo leek het. 10/10 snelle verzending en goed product.

Binnen 1 dag de telefoon binnen. Apparaat ziet er als nieuw uit.

perfecte snelle service

in 2 maanden al 3 telefoons besteld en elke keer was het super geregeld!

Na bestelling de volgende mijn nieuwe IPhone 11 Pro Max in huis. Ik werd perfect op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering (track en trace). Helemaal blij met met nieuwe telefoon. Echt een aanrader Mobico !

Snel en goed!

Prachtige IphoneX. Zeer snel en vakkundig geleverd. Het roest ziet er inderdaad nog als nieuw uit. #blijmee!

Hier vaker een telefoon besteld super goede service en zeker een aanrader! Nog nooit zo goedkoop een iPhone gehad en gewoon in goede staat Hele snelle levering Super winkel!

Snelle service en top geregeld goede telefoon

Ik had eindelijk het geld bij elkaar gespaard en s avonds met mijn moeder de iPhone X besteld. Volgende dag smiddags had ik hem al in huis. Hij zag er heel goed uit en ben echt blij met deze telefoon ook omdat er een hoesje en screenprotector bij zat.

Snelle en betrouwbare service van Mobico!

Makkelijk en snel een refurbished iPhone uit kunnen zoeken. Snelle duidelijke service en bezorging.

Zo goed als nieuw was ook echt nieuw

Heb me iPhone binnen en geen krasje te bekennen. Geen verschil met nieuw uit de winkel.

Supersnelle levering

Precies als beschreven, snel ontvangen, top!

Prima IPhone X

Voor het eerst een IPhone X gekocht bij dit bedrijf. Gekozen voor nieuw staat. De telefoon ziet e als nieuw uit dus volledig waargemaakt wat er beloofd is. Een aanrader!

Ik heb de iphone X nu al 2 dagen en het is pefect. Ik kreeg de iphone met een protective hoesje en een glazen screenprotector. Ze geven er zelfs een oplader bij die normaal niet meer wordt gegeven. Ik kocht de iphone in nieuwstaat en het lijkt daadwerkelijk zo! Geen krasjes niks! Top bedrijf

Zgan telefoon voor scherpste prijs

Ik heb een iPhone se gekocht en gekozen voor de beste staat: compleet met oplader en hoesje het gevoel van een splinternieuwe telefoon, met garantie, maar dan voor een tweedehands prijsje! Een iPhone blijft even wennen na jarenlang android gebruik, maar de start is goed. Snelle levering ook! Erg tevreden.

Zeker het geld waard

Heel fijn in gebruik. Hele mooie kleur en amper gebruikerssporen. Erg blij met mijn aankoop.

Goede telefoon!

Batterij is goed, hoesje en screenprotector werden erbij geleverd. Hij is ook erg snel! Ben er blij mee!

Accu slecht en niet telefonisch nooit bereikbaar

Ik heb een eerdere maal een dure iPhone gekocht, helaas was de accu al op 86 procent. Eenmaal ( mail :( ) contact gehad werd er aangegeven dat dit bij de voorwaarden staat. Helaas, ik had bewust een ‘ nieuwstaat’ gekocht maar dit maakt dus niet veel uit. Inmiddels heeft deze mobiel ( na 4,5 maand ergernis dus een nieuwe accu uit eigen zak betaald er in gekregen). Nu we mobico toch een ‘tweede kans ‘ wilden geven wilden we weer een nieuw staat mobiel kopen, dit keer hebben we bij de opmerkingen duidelijk aangegeven dat we een goede accu wilden. Wat schetst onze verbazing…. Wederom een accu van 87 procent, hij is binnen ‘2 uur’ normaal app gebruik al op 50%. We probeerden naast de mail mobico te bellen maar helaas wederom de voicemail. Vorig jaar geen gehoor gehad in alle pogingen en nu wederom niet. Alleen bereikbaar zijn via de mail is echt heel erg jammer, zo duren oplossingen onnodig langer en frustreer je klanten. We hopen dat dit veranderd!!!

Goede telefoon, werkt snel en voor een prima prijs.

Prima telefoon voor een prima prijs

Tweede toestel alhier besteld.Goede keuze mogelijkheden duidelijke productomschrijving. Prima levering.alles is goed te volgen. Een aanrader!!!

eerlijk

telefoon verzonden binnen de beloofde termijn. Altijd objectief zijn maar op dit moment lijkt alles perfect en eerlijk. ook het feit, en dat is voor een bedrijf een kleine inspanning, dat men de moeite doet een screenprotect en eenvoudig hoesje bijleverd is heel correct. Dus op dit moment alleen goede/positieve ervaring! Hopelijk is er geen probleem, is er dat toch zal de waarde echt kunnen getoest worden. Maar met deze gang van zaken hebben we het volste vertrouwen.

Ik had mijn Iphone x gister besteld en de volgende dag was die al bij mij aan de deur hij werkt ook perfect batterij werkt ook nog perfect

Absoluut tevreden

Telefoon volgende dag al thuis ontvangen. Snelle levering en een mooie telefoon +hoesje en screen protector. Telefoon als nieuw besteld maar ik vraag mij af of de telefoon niet gewoon nieuw is Super tevreden! Zeker een aanrader.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL