Goeie batterij etc geen kras te vinde

Super snelle en correcte service

Zeer tevreden over mijn refurbished Iphone XS. Lichte gebruikssporen zoals ik aangegeven heb, zijn bijna niet zichtbaar. Nu nog even uitvogelen hoe ik mijn Dual sim (werk) gecombineerd krijg. Het toestel van mijn werk van een ander merk, kan ik echt niet mee overweg. Dus fijn weer zo'n up to date IPhone!

eerlijk,keurig verzorgd,prima prijs

kies je telefoon, kies de staat en bij de bezorging klopt het ook. verder keurig afgewerkt en ingepakt kortom fantastisch

Goede levering, gsm net als nieuw.

Ik heb mijn iphone xs (als nieuw) een aantal dagen geleden hier besteld. Hij was snel binnen en in goede staat. Ook alles zat al in het doosje zelf het glaasje dat ik extra besteld heb was al op de gsm aangebracht. Topservice en top GSM!!

Geweldige telefoon en goede service!

Ik ben super tevreden met mijn aankoop bij Mobico. Vandaag besteld morgen in huis is helemaal waar. Mijn Iphone Xs werkt perfect en ik heb nergens wat op aan te merken. Zeker een aanrader!

Vlotte levering, matige batterij

Supersnelle levering, maar een batterijconditie van 86% is weliswaar boven de beloofde 85%, maar niet vetrouwenwekkend.

Geweldige telefoon naar verwachting

Ik heb mijn IPhone 11 pro Max besteld en is meteen de volgende dag aangekomen in super kwaliteit! Zeer blij met deze nieuwe aanwinst.

Helemaal goed

Telefoon eergisteren besteld en vandaag al in huis. Gradatie "lichte gebruikssporen", maar hij ziet er als nieuw uit. En dat voor een heel nette prijs.

uitstekend!

erg goeie en fijne service. Werd goed op de hoogte gehouden

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over Mobico,ik heb de IPhone 8 plus besteld voor mijn dochter,ze was er ontzettend blij mee,de telefoon ziet er super uit niet van nieuw te onderscheiden! Goede service had het pakketje snel in huis,netjes verpakt er zat zelfs een hoesje bij en de screenprotector was er al op bevestigd. Top!

Top telefoon en snel geleverd.

Snel gekregen mijn iPhone 8

Betrouwbaar

Mijn ervaring met Mobico is, betrouwbaar en transparant.

Leveren wat ze beloven.

Heldere site en snelle levering. Apparaat was in top conditie.

Super snel!!

Ene dag bestellen andere dag meteen bellen!! top twee dagen achter elkaar telefoon besteld en beide dag erna in huis

Ongelooflijk blij!

ik heb een iPhone xs max besteld in nieuwstaat, ik kreeg hem thuisgestuurd in goede verpakking en ik opende hem en hij was ook duidelijk in nieuwstaat. Net of ik een nieuw toestel had! Super tevreden scheelt me veel geld met een nieuwe maar toch heb ik een nieuwe. Mobico ongelooflijk bedankt!!

Perfecte kwaliteit en service

Voor onze kinderen en onszelf een refurbished Iphone besteld, werd snel geleverd en voldeed ook aan de kwaliteitsnorm die je mag verwachten.

Teleurstellend

Ik heb een iphone 11 gehaald hier, deze kwam netjes optijd aan. Maar alles in de doos was kapot, de oplader die ze meeleverden en ook de Iphone zelf. De iphone kon niet updaten naar IOS 15.2 en daardoor moest hij weer terug, hierdoor zat ik een week zonder telefoon, want daar hebben ze geen oplossing voor.

iPhone 8 puls binnen één maand kapot gegaan

Ontevreden klant. iPhone 8 plus op 02 december 2021 gekocht. En op 02 januari 2022 kapot gegaan. WiFi knop is grijs en krijgen deze niet meer aan. Van alles geprobeerd. Door iemand laten nakijken die er verstand van heeft en die zei dat er problemen met de hardware is. Veel spijt van mijn aankoop. Advies is koop nooit een refurbished mobiel.

De iPhone werd de volgende dag geleverd met alle toebehoren. Snelle en goeie service dus! Ik kocht een model met lichte gebruikssporen, maar lijkt als nieuw. Ik raad Mobico dus zeker aan. Mooie toestellen voor een goede prijs.

Ik had afgelopen zaterdag perongeluk de iPhone van mijn vriendin kapot laten vallen. Zowel de voor en achterkant helemaal in scherven. Ook deden zich nu een aantal andere problemen voor. Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik al snel tot de conclusie dat reparatie geen optie was. Toen kwam ik al bij Mobico terecht. Zij boden een refurbished iPhone - die zo goed als nieuw is - aan voor een lagere prijs dan de reparatiekosten. Na deze besteld te hebben zaterdagavond kreeg ik al snel een bevestiging en een factuur. Zowel de bevestiging als de factuur waren beide erg overzichtelijk en van een hoge kwaliteit. De dag voor bezorging kreeg ik ook nog netjes een track en trace om mijn pakketje te volgen. Toen het pakketje dinsdagmiddag aan kwam was ik erg verbaasd. De iPhone leek gloednieuw, nergens gebruikssporen te zien en functioneerde naar behoren Nu een paar dagen later, kan ik met blijdschap zeggen dat er helemaal niks mankeert aan de telefoon en dat het een gigantisch goede aankoop is geweest. Alomvattend hoge kwaliteit voor een lage prijs en naar mijn mening zeker een aanrader!

Top ervaring

Super telefoon. Zag er top uit . Helemaal blij mee

Top!!!!!!

Super makkelijk een iphone 11 pro besteld in nieuwstaat. Toestel heel snel in huis en het is gewoon een nieuw toestel met screen protector en hoesje. Volgende keer zeker via Mobico.nl een teostel kopen

Top service !

Ik kocht bij Mobico een iPhone X, ondanks het een refurbished iPhone is lijkt deze alsof hij net nieuw vanuit de winkel komt ik kan het niet anders dan aanraden. De service was ook top ik had hem de ene dag besteld en da volgende dag was hij al in huis met een hoesje en de screen protector hebben ze er mooi en professioneel opgezet ik ben zeer tevreden.

Geen goed werkende telefoon

Begin dit jaar de iphone x besteld. Binnen enkele weken kreeg deze gelijk al problemen. De telefoon opgestuurd en een nieuwe gekregen. Inmiddels stuur ik de telefoon voor de 4e a 5e keer weer op, omdat de telefoon nog steeds problemen aangeeft. Je zou denken dat er dan wordt gedacht aan een andere oplossing, maar dat is dus niet het geval..

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL