Mooi toestel, snel geleverd

Toestel was licht gebruikt maar kon echt niets eraan ontdekken. De volgende dag geleverd, goede service!

Snelle levering, duidelijke omschrijving van de status van het toestel. Niet het eerste toestel wat ik hier koop, altijd tevreden

Zeer snelle levering en top kwaliteit!!

Ik had eerst een refurbished iphone ergens anders besteld maar was niet tevreden, teveel schade op het scherm dus direct geretourneerd. Balen natuurlijk, ik wilde mijn nieuwe iPhone! Toen kwam ik Mobico tegen! Met levering de volgende dag. Zelfs in deze drukke december tijd!! En een zeer nette telefoon, met screenprotector en hoesje. Dankjewel!

Zeer goeie ervaring.

Ik koos voor de iphone 11 pro zichtbare gebruiksporen en er was maar 1 klein krasje en wat beschadigingen aan de rand. Zeer mooi prijs voor wat je krijgt. Jammer dat de batterijcapaciteit 87% is.

Helemaal top!

Snelle levering, top service!

Amazing

Op internet kopen is niet mijn ding, maar Mobico heeft mij over de streep getrokken. Wel na advies van zoonlief, die reeds een goede ervaring bij Mobico had. Een telefoontje s’avonds en de volgende dag mocht ik mijn nieuwe telefoon (echt nieuw) in ontvangst nemen. Niet meer afdankertjes van anderen meer waar ik toch ook mee blij was. Ik ben super super blij met mijn iPhone XR.

Top levering en kwaliteit

Vandaag mijn zo goed als nieuwe Iphone Xs in gebruik genomen. De levering verliep vlot, het refurbished toestel is niet van nieuw te onderscheiden en de batterijconditie staat op 100% De Xs heeft een prachtig scherm en werkt heel soepel. Kan het toestel en Mobico zeker aanraden.

Snel geleverd en goede kwaliteit

iPhone X refurbished besteld bij Mobico. Erg blij mee, batterijconditie is optimaal 100%, telefoon is verder bijna als nieuw, lichte krasjes aan de buitenrand, maar valt niet op. Erg prettig een hoesje erbij+oplader en ook een beschermlaagje van glas a opgepakt en al.

Tot nu toe goed

Heb de telefoon pas 1 dag in gebruik maar tot nu toe een fijne en goede telefoon. Netjes verpakt en op aangegeven tijd ontvangen.

Een telefoon via Mobico is gewoon top en dat alweer voor de 3e keer

Voor de derde keer op rij een telefoon besteld. En de telefoon ziet er ook nu weer uit als nieuw. Ik heb een hele blije zoon in huis. Duidelijke website, heldere prijs, duidelijke omschrijving wat je krijgt en eenvoudig bestellen en een super snelle levering. Dus een zeer tevreden consument.

Snel, simpel en goed product

Toestel is netjes en komt netjes verpakt. Alles compleet.

Koop al jaren hier mijn gsm’s altijd tevreden

Super snel en goed

De ene dag bestellen de volgende dag al binnen, keurig verpakt en een super mooie iPhone 12 pro in mijn bezit. Heel blij mee

Erg tevreden

Ik ben er blij mee met me iPhone 8

Snelle service Super telefoon

Na een snelle service een (zo goed als) nieuwe telefoon binnen gekregen en dat zelfs met de kerstdagen! Zeker aan te raden !

Vlotte levering, fijne mobiel! Zeer tevreden

Snel geleverd en alles tiptop in orde!

Snel en netjes

Op dinsdag besteld en woensdagochtend had ik mijn nieuwe telefoon. Netjes zoals beschreven

Betrouwbare webshop

Iphone 12 pro gekocht, beschrijving klopte, ziet er uit als nieuw! Heel blij mee. Enige is dat de batterijcapaciteit maar 93% was, maar het is niet voor niks geen nieuwe telefoon dus vind het niet heel erg.

Zeer tevreden en snel geleverdt

Nu nog mijn gsm uit proberen

Heel goede service

Op het moment dat ik mijn telefoon (iPhone 11) bestelde ben ik voortdurend op de hoogte gehouden, dat stelde mij gerust omdat ik niet zeker wist of ik het kon vertrouwen. Ik heb hem nu binnen en ben er heel blij mee!

Zeer snel geleverd en in orde!

Ondanks de kerstdrukte volgende dag reeds geleverd en telefoon werkt prima!

Snel correct en precies wat ze beloven!

Ik heb een refurbished iPhone X besteld rond 14.00 u. De volgende dag voor 15.00u had ik hem in huis. Top

goede kwaliteit!

snelle levering! ook goede kwaliteit iPhones!

Nette telefoon snel geleverd

Ik heb een refurbished iPhone 11 besteld in de categorie 'lichte gebruikssporen'. De telefoon zag er erg netjes uit, inderdaad nauwelijks te zien dat deze eerder gebruikt is. Ik kreeg de telefoon binnen 2 dagen in huis, netjes verpakt, met oplader en screen protector al aangebracht. Het bijgeleverde transparante hoesje paste helaas niet helemaal.

Een geweldige smartphone voor weinig geld

IK heb een iphone 8 bij jullie besteld en die is nog in een gloednieuwe staat en alles werkt naar behoren. Wij zijn heel blij met onze aankoop en zullen in het vervolg geen nieuwe uit de winkel meer kopen maar een refurbiste .

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL