snelle levering, en gewoon de perfecte kwaliteit

snelle levering, en gewoon de perfecte kwaliteit - tegen een aantrekkelijke prijs meer hoef ik toch niet te zeggen :)

Al de tweede keer perfecte service: dit kan geen toeval zijn.

Iphone gekocht (voor de tweede keer bij Mobico) en alles verliep weer perfect! Snelle levering, de gsm ziet er zeer goed uit en bovenop nog een gratis screenprotector en doorzichtig hoesje! Zeer tevreden klant.

Het is snel bezorgd en goede kwaliteit

Ik heb zo goed als nieuw maar het is niet van nieuw te onderscheiden.

Aanrader

De iPhone 11 gekocht ‘als nieuw’ en hij is ook als nieuw. Zeer tevreden. Uiterlijk ziet hij er top uit en qua prestaties voor de moment alles prima. Hij is toegekomen met de screenprotector er al op geplaatst. De cover die er bij was is van zeer lage kwaliteit maar dat laten we niet aan ons hart komen. De zoon is blij!

Snelle levering!

Tevreden met het geleverde product

Niet van nieuw te onderscheiden

Ik vind het een top telefoon ik heb hem gekocht “als nieuw” en je ziet gewoon niet dat hij gebruikt is. De batterij is nog 91 procent

Snelle levering, alles inbegrepen: telefoon, lader en zelfs een screenprotector + hoesje! Hoesje is alleen wel aan de dunne kant, maar in het begin erg handig voor bescherming :)

snel en goed

gisteren besteld, vandaag ontvangen, ziet er goed uit (lichte gebruikssporen nog niet ontdekt), batterij 100%

Perfect geregeld en snel

Ik kocht een refurbished iPhone 8 met lichte gebruikerssporen maar eenmaal in mijn bezit viel mij op dat deze eruit ziet echt als nieuw, in perfecte staat.

Iphone xs al een dag later in huis. Met hoesje en screenprotector die er al uitstekend op zat. Telefoon ziet er als nieuw uit en totaal geen beschadigingen. Een maximale batterijcapaciteit. Ik koop nergens anders meer een telefoon

Super product goed tevreden over aankoop

Ben goed tevreden over aankoop service top .

Super snelle levering Ziet er precies zo uit als je bestel hebt Erg verzorgd geleverd

fijne telefoon voor een mooie prijs

Ik heb een refurbished 8 iphone gekocht bij Mobico. Er zouden zichtbare gebruikerssporen op zitten, maar dat valt reuze mee. Ziet er geweldig uit en kreeg ook nog een screenprotector en hoesje erbij. En oplaadkabel. Dikke pluim en tot nu toe erg tevreden. Ook over de snelle levering.

Ze leveren wat ze beloven

Het is altijd spannend wanneer je een hoop geld gaat uitgeven via internet bij een organisatie waarvan jezelf nog geen enkele ervaring mee hebt opgedaan. Gelukkig heeft men gedaan en geleverd wat je ervan mag verwachten, meer dan dat zelfs ! Van mij krijgen ze een dikke 10 plus !

helemaal tevreden

de telefoon werkt goed, ziet er goed uit en was ook heel snel geleverd.

Het duurde even, maar inmiddels mooie telefoon ontvangen en netjes geholpen!

Net als nieuw, batterij tot maximale capaciteit, geweldige en snelle klantenservice

Ik heb nog nooit een refurbished telefoon gekocht en wist niet wat ik kon verwachten. Ik besloot de klantenservice te bellen om naar de garantie te vragen voordat ik bij Mobico bestelde. Klantenondersteuning was snel en zeer behulpzaam. Ik voel me goed dat ik de komende twee jaar op iemand kan vertrouwen als er iets gebeurt. Ik kocht een Iphone 11 pro max voor Kerstmis en Mobico had de goedkoopste optie beschikbaar. Ik vond het ook leuk dat het de enige website was met de optie "Nieuwstaat". Ik kreeg mijn telefoon de volgende dag en het zag er precies uit als een nieuwe iPhone. Ik kon geen krassen vinden en de batterij was op zijn maximale capaciteit. Geen klachten. Zeker weer kopen van Mobico.

Prima telefoon, als nieuw

Het fijne bij Mobico is dat je zelf kan kiezen hoeveel gebruikssporen je accepteert bij je aangekochte telefoon. Wij kozen voor "als nieuw", en ja, de iPhone ziet er uit alsof 'ie nooit eerder is gebruikt. We zijn er erg blij mee.

Super telefoon

Ik heb een iPhone 8 Plus gekocht en er stond met lichte gebruikers sporen. Ik pakte hem uit en het leek een nieuwe telefoon! Nu een paar weken in gebruik en ben er super blij mee!

Prachtige Iphone 8 plus

Telefoon ziet er als nieuw uit. Werkt goed. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mobico staat inmiddels op mijn netvlies

Gewoon een duidelijke website, waar je snel de juiste keuze kunt maken. Echt een aanrader hoor.

Top product

Ik heb een product ontvangen waarvan de de prestaties beter zijn dan verwacht.

Zeer goede aankoop

Zeer goede aankoop voor een degelijke prijs, dit is nu de 3de aankoop in onze familie en telkens heeft Mobico dit perfect afgehandeld en de extra’s waren steeds in orde

Keurig! En snelle levering.

De dag na het bestellen kwam de telefoon al binnen. Goed verpakt. De telefoon ziet er keurig uit. Precies wat ik het verwacht!

Betaalbaar en goed

Ik heb de iPhone XR 128gb red als nieuw gekocht als kerst cadeau voor mijn zoon. Snel en netjes geleverd. Mijn zoon is er erg blij mee. Nu zag ik alleen na het installeren dat de batterij capaciteit maar 88% is. Dat valt me wel vies tegen voor een toestel die zo goed als nieuw moet zijn.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL