Supersnelle levering en heel erg tevreden mee.

Mooi toestel.Ik ben er erg blij mee!

Snelle levering en betrouwbaar

Had een refurbished telefoon gekocht en telefoon werkt als nieuw.je krijgt oplader en stekker erbij. Alleen was me telefoon in de verkeerde kleur geleverd. En na 1x bellen met ze was het meteen opgelost. Zeker een aanrader

Geweldig!

Snelle service Goede communicatie Goede kwaliteit producten!

Echt een aanrader! IPhone xr met lichte gebruikers sporen gekocht.. Hij ziet er als nieuw uit! Werkt prima!

Ik heb bij Mobico vaker besteld. Goede prijs, kwaliteit en service. Aanrader

heel slecht

Afspraken niet nakomen verschillende beloftes doen en niet na komen. Telefonisch slecht bereikbaar . Vrijdag zou na telefoon gesprek en bestelling in andere kleur omdat zwart niet leveerbaar was gezegd dat deze vrijdag gelijk zou op gestuurd worden en we track en trace zouden krijgen weer niets ontvangen!!!!! Vandaag weer proberen te bellen aan gezien mail ook niet wordt beantwoord maar weer 11 wachtende voor,...... 2 telefoons gelijk besteld 1 correct geleverd 2e echt een drama !!!! Ga er vanuit dat mijn recensie toch niet geplaatst wordt !!!!!!

Geweldig!

Hij kwam helemaal mooi aan, ik heb de witte iPhone XR besteld met lichte gebruikssporen en naast een mini krasje aan de zijkant als nieuw! Dit is m’n 2e telefoon die ik hier bestel en zeker niet m’n laatste! Zeker aan te raden.

Heel goed!

Klantvriendelijk! Telefoon werkt super en nauwelijks te zien dat er gebruikssporen op zitten. Batterij is 100% wat ook echt heel fijn is.

Een in één keer werkende telefoon, als nieuw.

Topper!

iPhone XS Max 64 Gb.

Ik heb een iPhone XS Max besteld en de dag erna al in mijn bezit. Telefoon ziet er super uit, niet van nieuw te onderscheiden. Hier wordt ik helemaal vrolijk van!!

Heel tevreden

Netjes geleverd en mooi toestel in nieuwstaat! Enorm blij mee.

Zeer blij met mijn nieuwe Iphone 11

De ene dag besteld en de volgende dag werd de nieuwe Iphone 11 al bezorgd. Mijn oude IPhone 6s (ook van Mobico) deed het nog prima maar ik was toe aan een nieuwer model. Altijd spannend of alle gegevens naar de nieuwe Iphone konden worden overgezet. Maar dit lukte me prima. Ik ben niet de jongste meer maar het is me gelukt. Ik ben zeer blij met het grotere scherm en de telefoon werkt prima. Hij doet alles wat je van een goede telefoon mag verwachten. Ik ben zeer tevreden en kan Mobico zeker aanraden. Een hele mooie telefoon voor een mooie prijs. Tot nu toe ben ik helemaal tevreden en blij met deze aankoop.

Teleurstellend

Iphone 7 ontvangen - op het eerste zicht zag het er goed uit, tot ik ermee probeerde te werken Na instalatie merkte ik oa dat de camera helemaal niet werkte

Helemaal top

Hey Ik vind het helemaal top omdat hij goed op tijd kwam en gelijk aanging. Helemaal blij mee! Bedankt voor de goede telefoon!.. Groetjes mij

Toppers

Wij zijn met 5 pers thuis,allemaal naar een iphone overgeschakeld en ja allemaal van mobico,omdat juist hier de toestellen betaalbaar zijn! Je hebt alles in de hand,je bepaald of je toestel al dan niet nieuw is,zo bepaal je tevens ook u betaling. Voor mijn vrouw (haar eerste iPhone) heb ik net de iPhone 10 xs besteld,heel mooie prijs en en in nieuwstaat ontvangen. Mobico is betrouwbaar,heel snel in levering en correct in afhandeling.

Een super snelle bezorging en een goede telefooon

-een snelle bezorging -een goede telefoon -goede lader, hoesje, etc.

Vlotte verwerking goed materiaal van hun woord

Zeer tevreden over mijn iPhone 8 Plus

De telefoon als Nieuw gekocht en hij ziet er inderdaad goed uit. Hij werkt naar behoren en uit eerdere ervaring met een aangekochte telefoon, levert mobico goede service op de garantie. Prijs is de laagste onder de aanbieders.

Super mooie Iphone. Alles ziet er goed uit!

Gewoon goed geregeld

Dit is alweer de vierde toestel wat we bij Mobico hebben gekocht. En zeker een goede prijs kwaliteit van de toestellen die we al gekocht hebben bij Mobico De eerste i phone wat we bij Mobico hebben gekocht was een I phone 7 Max opgehaald is de store zelf wat een goede service en uitleg we hebben gehad. Daarom zijn we terug gekomen bij Mobico toen mijn vrouw en mijn zoon een andere i phone nodig hadden die hebben een i phone 11 en i phone XR aangeschaft Hierbij was de afhandeling online maar dit was tot in de puntjes verzorgd vandaar dat ik ook bij Mobico een i phone XR nu heb aangeschaft Mobico daar kan je echt een telefoon kopen de service en afhandeling is gewoon weg super!!!

Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Inmiddels de derde bij Mobico gekochte telefoon en alle keren een mobiel gekregen die aan alle verwachtingen voldeed. Heel blij mee!!

Goeie kwaliteit

Telefoon heel snel geleverd, geen schade te zien! Ziet er goed uit heel blij mee

Super snel en heel netjes

Net website met correcte informatie. Toestel netjes en snel thuis. Top

Waanzinnig geweldig

Werkt gewoon nog 100%. Een beetje krasjes op de zijkant bij zichtbare gebruikssporen. Voor een heel laag bedrag een waanzinnig goede iPhone XR

Is de best winkel

Echt goede service en snelle levering

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL