Bijna alles top

Snelle goede levering Goede prijs Bijgeleverde screenprotector was al kapot bij levering

Super snelle service

Binnen 1 dag was mijn telefoon binnen en zag er nog top uit!

Goede uitleg op de website. Veel aanbod en snelle levering

Toppieee

Lijp goedkoop

Hele snelle levering en mobiel idd als nieuw!

iPhone XR, Snelle levering

iPhone XR besteld, snel ontvangen. Gratis hoesje en screenprotector. Jammer dat het hoesje een beetje vervormd is waardoor het niet mooi aansluit aan de telefoon. Gekozen voor zichtbare gebruikerssporen, kleine kras op het scherm en aan de achterzijde bijna geen krassen. Ziet er verder netjes uit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb meteen de eerst volgende werkdag mijn nieuwe telefoon binnen gekregen. Het ziet er nog helemaal nieuw uit.

Het overtreft alle verwachtingen, in een woord to

Via de zoon besteld omdat hij met zijn gezin heel goed tevreden waren, Op zijn advies de iPhone XS Max besteld, gewoon geweldig, Ik zal het iedereen adviseren

Perfecte telefoon

Telefoon als nieuw en netjes en snel geleverd

Ik ben blij dat ik bij mobico.nl heb besteld

Snelle levering Top klantenservice Makkelijke website en overduidelijk Top product Fantastische webwinkel.

Goede kwaliteit, goede prijs.

Ik heb de iphone XR gekocht en er stond bij zichtbare gebruikssporen. Het enige wat ik gevonden heb is een heel klein krasje op het scherm. Als dat het is, ben ik heel tevreden als je ook kijkt naar wat ik er voor betaald heb ten opzichte van de nieuw prijs. De telefoon is helemaal in orde, werkt goed, snel en heeft een goede batterij.

Geen verschil met nieuw, top toestel

Doet wat je van een iPhone kan verwachten. Werkt perfect.

Supersnelle levering! En prima toestel

Vandaag bestelt, morgen in huis. Top

Geweldig!!!!

Nog nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met en refurbished telefoon overal waar ik kijk zijn ze super duur en hier bieden ze zulke mooie telefoons met screenprotectors en ook nog een hoesje voor zo goedkope prijs echt wauw amazing daarnaast hun bereik is fantastisch en nemen goed contact met je op bovendien is alles perfect ik heb zelf zondag de iphone xs max besteld en dinsdag was die thuis zoals beloofd hij doet het perfect en helemaal geen gebruiksporen ik zeg doen!!

Na levering van mijn toestel bleek er een klein probleem te zijn met het beeldscherm. Na contact met de klantenservice kon ik het toestel (gratis) opsturen. De dag daarna kreeg ik al een nieuwe toegestuurd! Toestel is als nieuw en werkt goed.

veel keus, supersnelle levering

Ja, wat kan ik zeggen, besteld, volgende dag in huis! Prachtige telefoon, echt zo goed als nieuw

Super tevreden

Telefoon heel snel ontvangen en ziet er goed uit!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Goede snelle levering. iPhone ziet er goed uit.

Iphone XS geleverd zoals omschreven Toppie

Zaterdag 28-8-21 een Iphone XS besteld als nieuw, vandaag 31-8-21 geleverd. Nog geen krasje erop. Dus op het eerste gezicht ziet deze deal er goed uit. Hij is nu aan het laden dus hoe hij het doet is nog even afwachten maar daar verwacht ik geen problemen.

Snelle levering en goede service

Voor de tweede maal een iPhone via Mobico besteld. Zeer tevreden van. Zeker aan te raden!

Spannend, maar belonend.

De Iphone XS is de tweede Iphone die ik heb gekocht bij Mobico. Mijn Iphone 7 Plus heeft 3 jaar geleefd in mijn zakken, zonder klachten. Wanneer hij uiteindelijk zijn einde had bereikt, ben ik direct gaan zoeken op de website van Mobico. Ik besloot voor de Iphone XS te kiezen. Wanneer deze toekwam, had hij een zwart scherm. Dit was echter vlug op te lossen door een harde reset. Ik heb sindsdien geen klachten meer gehad. Mobico is een levensredder.

Leuk

Telefoon was snel binnen en was erg enthousiast. Hele goede prijs!

Heel goede telefoon

De telefoon doet het perfect echt een aanrader !!

Leanne

Prima, alles in orde!

Supersnelle service

Net zoals ze op de site voorstelden. Ik kocht een bijna nieuwe, heel klein krasje op achterzijde. Direct opgezonden en s anderendaags al in de brievenbus.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL