Heel mooie telefoon ontvangen. Snelle levering. Telefoon ziet er nieuw uit en werkt uitstekend. Mijn man kocht eerder dit jaar ook al een iPhone bij mobico. Nog geen seconde spijt van gehad.

Een tevreden aankoop.

Ik ben blij met mijn aankoop van dr IPhone XS. Hij ziet er uit zoals beschreven. Wel kreeg ik een te groot bescherm laagje. Ik heb daar over een mail gestuurd en kreeg redelijk snel reactie.

Wonderful service

Ik aarzelde voordat het product arriveerde omdat het een displayproduct was, maar toen ik het product ontving, was het gloednieuw. Ik vroeg me af of ze me per ongeluk een nieuw product gaven :)). Absoluut onberispelijk product en iphones voor de meest betaalbare prijs zijn hier.

Goeie surfers

Telefoon is binnen 1 of 2 dagen geleverd. Als er iets met je telefoon is kun je die gelijk aanmelden en opsturen en word die goed gemaakt.

Fantastische deal

Ik heb op mobico de iPhone XS besteld en ik ben zwaar verrast over hoe goed de telefoon is want had ik zelf nog geen ervaring met het kopen van een refurbished telefoon. Dus helemaal tevreden!

Geweldige service

Top service! Ik had een vraag over de IPhone 11 pro en kreeg snel antwoord terug. Toen had ik uiteindelijk gekozen voor de iPhone 11 pro Max. Wat ook top is, is dat het geleverd zou worden op dinsdag 24 augustus en het kwam ook op die dag. Ook zat alles zo als beloofd in het doosje erbij een oplader, screenprotector en een hoesje. Ik had al een keer hier besteld en ik ga in de toekomst hier zeker vaker bestellen!

Helemaal top

Voor de 1e keer hier wat bestel. Iphone 11 besteld, stond bij 2/5 dagen levertijd na 2 dagen was hij binnen zonder problemen of iets. Helemaal blij mee. hoesje, beschermlaagje, oplader alles zit erbij, super handig. Super goed ervaren.

Geweldige aankoop

Ik heb een iphone 11 pro max gehaald 'nieuw' en is niet van nieuw te onderscheiden! Levering erg snel.

Telefoon volledig onbeschadigd en nieuwe accu verkregen. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel!

Perfecte service

Rond 20 u besteld en volgende dag reeds in bezit . En zo goed als nieuw klopte inderdaad .

Prima zaak bestelling snel geleverd

In de avond besteld en de volgende dag geleverd. Vooraf telefonisch contact gehad met wat vragen vriendelijk te woord gestaan.

Snelle levering en goede communicatie

In de avond een iPhone 8 besteld en in de ochtend ontvangen in doos met oplaadkabel. Toestel zag er als nieuw uit, dus verwachting was goed te noemen. Vanaf het moment van bestellen continu op de hoogte gehouden hoever het bestelproces was.

Hele goede telefoon

Telefoon werd goed verpakt geleverd en in een net doosje. Hele snelle levering. Ik heb de iPhone XS Max besteld en kwam de volgende dag binnen. Telefoon lijkt nog niet gebruikt en werkt uitstekend!

Ik kan zeker niet klagen.

Alles is uitstekend geregeld en ik had al snel mijn telefoon. De telefoon werk super goed!

Alles prima in orde, de juiste keuze en perfect afgeleverd!

Maken waar wat ze zeggen

Goede toegankelijke website met duidelijke toelichting . Geleverde toestel zag er prima uit en levering op tijd!

heel fijn super blij mee

je beschermlaagje zit er al gelijk op het is super snel geleverd en hij doet het super goed je krijg nieuwe oplader en alles wat super fijn is ik vind het een heel fijn product!

Uitermate snel

Binnen 1 dag geleverd met de bescherming al op het scherm

geweldige service, goede kwaliteit

's avonds was er paniek, mobiel van dochterlief deed het niet meer, haar leven storten in... Via de site van Mobico een gele IPhoneXR besteld die na 2 dagen werd afgeleverd, precies in de perfecte staat zoals vermeld stond op de site. 'Dochterliefs leven" was weer gered. Wij als ouders blij dat we voor een goed bedrag een kwalitatief goede onbeschadigde mobiel konden kopen voor haar.

Nieuwstaat is ook niewstaat Leuke attentie gratis screensaver en hoesje Ook leuk dat de screensaver er al op hangt Snelle levering De ipjone xs max is een tof toestel De prijzen zijn gangbaar maar konden nog iets goedkoper

Mijn kleinzoon heeft zijn telefoon bij mobico gekocht dus was het voor mij niet moeilijk om daar ook te kopen toen mijn oude telefoon het vorige week begaf!

Ontzettend goede service met erg snelle levering!

Ontzettend goed geholpen bij Mobico.nl. Super blij met mijn refurbished iPhone XS Max! Alles zit erop en eraan! En die snelle levering... geweldig!

Volgens verwachting

Mooi toestel met alles in de doos

Goed, ervaren en levering

Site was goed en makkelijk te gebruiken. De bestelling kwam zoals afgesproken en in goede staat. Super blij met mijn nieuwe telefoon!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL