top telefoon

snel en goed geleverd

Waar voor je geld! Goede service!

Iphone xs besteld met lichte gebruikssporen : slechts 1 minikrasje op de behuizing dus perfect in orde. Batterijcapaciteit à 85% (ook zoals beloofd). Na paar dagen toch een probleem gedetecteerd aan batterij, contact genomen met klantendienst, perfect geholpen bij retour en nu terug gsm ontvangen met nieuwe batterij in! Geweldige service! Zeer tevreden!

zeer goede ervaring

Al meerdere keren een iphone besteld. Ook nu weer een snelle levering, toestel is prettig in gebruik.

Vriendelijk mensen! Top bedrijf

Ik heb al een paar toestellen bij jullie gehaald voor mijn meiden, zeer tevreden, kreeg zelf een nieuwe omdat in haar garantie de camera stuk was!! Heel erg tevreden klant ;)

Snelle levering van een keurig product!

Wij hebben onze bestelling zeer snel ontvangen. En de iPhone XR is ook nog eens een keurig product. Super service.

Super iPhone XS zo goed als nieuw

Erg blij met mijn bestelling. Binnen 2 dagen een bijna nieuwe iPhone in huis, met gratis bijgeleverd beschermhoesje. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Verder geen aanmerkingen, erg tevreden!

toptelefoon, kwaliteit en snelle levering

In ons gezin is al verschillende keren een refurbished telefoon gekocht via mobico. Mobico doet wat het belooft. Laatste een i phone XR gekocht met lichte gebruikerssporen en ook deze telefoon bevalt prima! Echt een aanrader!

Ik kom altijd weer uit op jullie website!

Uitstekende website, service en prijs! Ik heb al eerder een telefoon bij jullie besteld en was toen erg tevrede! Na 2,5 jaar vond ik het tijd voor wat nieuws en heb nu de iphone 11 pro binnen gekregen. Op dinsdagavond besteld en donderdagochtend was hij binnen, met oplader en screen protector! De telefoon lijkt helemaal als nieuw en ik ben er heel erg blij mee. Weet zeker dat volgende telefoon weer bij jullie zal zijn!

Vlotte levering

Zeer positief. Duidelijke website en zeer vlotte levering.

Fijne telefoon

Telefoon voelt als nieuw, het bedrijf maakt waar wat ze beloven. Telefoon is snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Was er snel. Mooi toestel

Iphone was er binnen 24 uur. Telefoon is wat ik ervan verwacht. Fijn!

Super telefoon gekocht geen kras te bekennen echt blij mee !

Makkelijk bestellen en wat gezegd wordt klopt gewoon !

Prima service en snelle levering Mobico doet hetgeen wat ze beloofd

Heb een Iphone 8 plus besteld als nieuw en inderdaad als nieuw. Komen afspraken na. Had van te voren klantenservice gebeld. Zeer snel contact. Begrijp de negatieve reviews niet. Klantenservice is goed bereikbaar. Toestel dik in orde en zijn ook duidelijk over de batterij. Volgende keer weer

Snel en goed geleverd!

Aan het einde van de dag de iPhone X besteld 'als nieuw'. De volgende ochtend om 8:40 uur geleverd. Het toestel ziet er daadwerkelijk als nieuw uit en werkt natuurlijk prima. Fijn dat er een hoesje en bescherming op zit (gratis). Zo kun je er meteen opuit.

Goeie telefoon en snelle verzending!

iPhone XS

Snelle levering, net toestel! Moest zoeken naar de “zichtbare” gebruikers sporen.

Prima levering

Toestel ziet er prima uit!! Fijn dat er een beschermhoesje en screenprotector bij zit!

Tweede keer dat ik hier besteld heb.

Ik heb voor de tweede keer bij Mobico besteld en deze keer iets minder te vreden dan de eerste keer. Ik had een Iphone XS als nieuw besteld maar de zijkanten staan vol met krassen. Ik heb 4 en 5 augustus een mail gestuurd en ondertussen is het al 15 augustus en nog steeds geen antwoord gekregen. Buiten de krassen werkt de Iphone voor de rest super.

Ik weet het niet?

Had een Refurbished iPhone X 64GB besteld, alles keurig netjes geleverd en verpakt. Alleen mijn naam op de verpakking klopte niet. Een bedrijfsnaam stond op de pakbon en verpakking. Maar ik heb de iphone X retour gezonden omdat de batterij 89% was en voor NIEUWSTAAT had ik 100% verwacht. Overigens gaat de batterij garantie pas in bij minder dan 70%.

Top !

Snelle , correcte levering !

Prima qualiteit en snelle service

Al verschillende keer bij Mobico besteld en altijd heel tevreden. Zowel van het product ( prima qualiteit, verzorgde verpakking en enkele attributen gratis bijgeleverd zoals hoesje en screenprotector) als de snelle service. Ik zal in de toekomst zeker terug bij Mobico bestellen!

TOP service

Vorig jaar november iPhone X (256 GB-als nieuw) gekocht. Snel geleverd en in super staat. Zonder krassen of gebruikssporen. Vorige week werkt Phone niet meer. Contact opgenomen met support (Tom). Binnen 1 week onder garantie scherm vervangen en retour ontvangen. Ik ben heel tevreden over Mobico met zeer vriendelijke en hele goede service !

Waardeloos

14 juli telefoon besteld, nu 7 augustus tot op heden niks. Ze reageren niet op mails, meer. Beloven terug te bellen, doen ze ook niet. Geld €289,- hebben ze binnen, voor hun afgerond. PostNL moet het bezorgen, waarschijnlijk “zoek” geraakt. Klant, ik dus moet maar zien. Totaal niet tevreden.

In 1 woord TOP!

Goede service snelle afhandeling en vooral klantvriendelijk

Snelle bezorging product voldoet aan verwachting

Ik had mijn product in de avond om 22:00 besteld en hij kwam aan om 11:00 de volgende dag. Perfecte bezorging dus. Laagste prijs die ik kon vinden en dan nog in verwachte staat. Ik ben heel erg tevreden!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL