Super goede service en snelle levering. Ons hele gezin besteld al jaren een refurbished mobiel en zijn allen zeer tevreden.

2x al een hele positieve ervaring met Mobico

Wow, ik weet niet wie er achter Mobico zit, maar tjonge zeg, ze leveren echt toptelefoons tegen een zeer goede prijs. Ik koop in ieder geval geen nieuwe telefoons meer, maar zal in de toekomst weer bij Mobico bestellen! Ik heb wel gekozen voor een 5 sterren exemplaar, maar dan heb je echt ook wat voor heel wat eurootjes minder!

Alles oke

Prima communicatie, goed toeste. Tevreden.

Top iPhone 11 Pro Max! Ziet er goed uit, op tijd, helemaal goed!

Best spannend om m'n iPhone 11 pro Max refurbished te kopen, had nog niet van Mobico gehoord maar ze hebben me positief verrast! Telefoon op tijd aangekomen, ziet er prachtig uit! Helemaal blij mee!

Super trots

Ik vindt Mobico heel goed en goeie service ook ,vandaag besteld en morgen vroeg in huis en goeie verpakking zonder enkele schade.

Een zo goed als nieuwe besteld en een niet van nieuw te onderscheiden iphone Xs gekregen. Ik had niet gedacht zo’n gaaf exemplaar te ontvangen. En ook nog op tijd en goed verpakt!

Batterijcapaciteit mocht iets beter voor de naam “Nieuwstaat” maar voor de rest was alles in orde!

Goede aankoop

Ik heb gisteren een refurbished iphone xr gekocht via Mobico. Ik twijfelde erg of ik een refurbished telefoon zou kopen of niet, maar ik heb het toch gedaan. Het bevalt me heel goed en de telefoon heeft geen enkel krasje. De batterijconditie is ook 100% en het is precies alsof ik een gloednieuwe telefoon heb gekocht, maar dan voor weinig geld

Mooie telefoon en snel

Binnen 1 dag iphone8 in huis, mooie telefoon.

Positief

iPhone 11 ekocht, zo goed als nieuw…en dat is hij ook. Alles keurig volgens planning geleverd.

iPhone XS Max besteld 65 Gb toen hij geleverd was kwam ik er achter dat ik te weinig Gb had. Gebeld iPhone terug gestuurd. En nieuwe besteld volgende dag netjes afgeleverd. De staat van de telefoon was perfect keurig en batterij prima. Ben er heel blij mee. Hoop er nog heel lang plezier van te hebben.

Goede uitleg en service

De service was enorm snel en het toestel is precies zoals beschreven. De extra's , zoals hoesje en bescherming is de extra service wat het zo perfect maakt

Kwaliteit zoals het hoort.

Mijn broer raadde me onlangs mobico aan voor een refurbished iphone en daar heb ik tot nog toe geen moment spijt van. Super prijs voor goede kwaliteit!

Top!!

Heb een iPhone XR gekocht, binnen twee dagen was ie er een doet het top! Heb m als nieuw gekocht en komt ook zo helemaal over.

Super levering

Na 2 dagen (in nebestelling) toch een zeer snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering van de telefoon en hij was netjes verparkt. Ook nog gratis een hoesje en een glasplaatje erbij. Over het algemeen heel erg blij met de telefoon en het bestel proces

Snelle levering en goedje producten!

De goedkoopste prijs die ik kon vinden voor een refurbished iPhone 7 van 128GB. Tot nu toe heel blij met dit product. Ook alle bij horende producten (oortjes, oplader, gsm hoes) zijn van goeie kwaliteit.

Snelle levering Perfecte staat Zeer tevreden

Top prijs kwaliteit

Ik heb een iPhone 11 Pro gekocht. De phone is echt in Nieuwstraat.

Super snelle levering!

Zondagavond om 23u besteld en dinsdagochtend hadden we de iPhone in handen.

Goede en snelle service

Was een klein probleempje met de telefoon gelukkig snel opgelost samen met de klantenservice, vriendelijk en helemaal goed gekomen uiteindelijk! Dus zeker betrouwbaar en is het helemaal waard om hier je telefoon te bestellen.

Prima service, afspraken komt men na

Goede service , opstijf ontvangen en conform verwachting !

Zeer goede dienst

Goede levering en goed product

Ik had de iPhone XS besteld bij mobico ik heb er geen spijt van. De telefoon kwam precies 1 werkdag later en de batterij was ook beter dan verwacht. Echt een aanrader.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL