Een prima website met een hele mooie selectie aan villa's die qua architectuur en interieur vaak ruim boven het standaard aanbod uitsteken. Tom denkt erg goed mee, reageert snel en in ons geval hebben we last minute toch nog een prachtige villa kunnen boeken met behulp van Tom. We werden tussendoor steeds goed op de hoogte gehouden dus ook alleen maar lof voor de communicatie.
Een fantastisch verblijf met mijn schildersvriendinnen in Villa Anna Anna waar werkelijk aan alles gedacht is. Een hartelijke ontvangst in een zo smaakvol ingericht huis met overal kunst en heerlijke jazz muziek. Een bubbeltje….. flesjes water in de koelkast en een gevulde fruitschaal. Het zwembad met lounge vlonder waar zonnen een feestje was. Fijne slaapvertrekken met goede bedden en als toetje een prachtige kaftan met strandhoed die voor ons klaar hing. Zo origineel en leuk verzonnen!!! Dit alles maakte het verblijf tot een feestje. Echt een aanrader ⭐️
Top geregeld
Altijd hele verzorgde huizen en een goede service.
We zijn drie weken in de fortuinlijke omstandigheid geweest te mogen genieten van deze bjijzondere kojatie en prachtige villa. Van alle gemakken voorzien, heerlijk groot zwembad, veel ruimte, groen en fijn beschut gelegen. Het dorp in de buurt is heel makkelijk te bereiken en vele prachtige stranden in de buurt. Kortom een aanrader !!
Heerlijk vakantie in Lagoa met alle gemakken voorzien in fijn huis.
Al vaker huizen gehuurd via portugalvillas. Erg mooi afgewerkte appartementen/villa’s en fijne communicatie.
Dag Mark, Dank voor je fijne bericht :)
Mijn ervaring met Portugal villa's is uitstekend. Het is een zeer betrouwbaar en prettig bedrijf gebleken, telkens weer. Naast persoonlijke communicatie zijn de mensen waar je op locatie mee te doen hebt altijd erg vriendelijk en behulpzaam. De locaties zijn zeer mooi, zowel de ligging als de huizen en tuinen. Alles is altijd erg schoon en goed onderhouden. Zeker een aanrader dus!
Het boeken van één van de prachtige villa's ging gemakkelijk. Communicatie was erg prettig via zowel mail als whatsapp. Alle afspraken zijn nagekomen.
Casa BonTon overtreft onze verwachtingen. Een zeer compleet ingericht huis met alles erop en eraan. Heerlijk om op het terras in de zon te zitten, als het 's avonds in de winter kouder wordt, is het binnen zeer aangenaam met gedeeltelijke vloerverwarming en in alle vertrekken verwarmende airco. Geweldige installatie voor televisie en Sonos in het hele huis. De keuken is heel uitgebreid, twee koelkasten, twee ovens en een heel goede vaatwasser. Ook een vriezer is aanwezig. Wij werden bijzonder aardig door de eigenaar Wim ontvangen, met heerlijke koffie en Portugese gebakjes. Portugal heeft ons hart gestolen, maar Portugalvillas ook! Volgend jaar komen we weer!
Dit wordt de 4e keer dat wij bij Portugalvillas boeken. Het aanbod is groot. De communicatie met Tom is uitstekend. De ontvangst bij de huizen is heel goed geregeld. Als er vragen zijn, heb je altijd snel antwoord. Elke keer als wij naar Portugal gaan dan zullen wij blijven boeken bij Portugalvillas. De huizen zijn schoon, mooi ingericht en heerlijk om te verblijven. Kortom, je wilt nooit meer naar huis.
Sfeer en design gaan heel goed samen bij de accommodaties van Portugal Villas. Snelle en duidelijke communicatie en makkelijk om te reserveren. Je voelt ook echt de liefde voor Portugal en de Algarve.
Fijne en snelle communicatie, wij zijn heel tevreden!
verassende beleving , vanaf het moment dat je de toegangsdeur opendoet wordt je geïnspireerd door mooie pure architectuur tot in detail zo mooi , ook het ontvangst en de uitleg is prima de ligging is prima in een mooi rustig stadje
Tom hielp ons een selectie te maken uit de enorme lijst met prachtige huizen die hij aanbiedt op zijn site om de perfecte plek te vinden voor een maand winterhuur. Dit fijne stadshuis in Silves voelde voor ons als heerlijke plek.
Wij zijn vaste klanten geworden bij Portugal Villas, vooral vanwege de accommodaties die altijd net iets meer toevoegen aan het vakantiegevoel dat je wenst. De accommodaties zijn mooi ingericht, comfortabel en voorzien van de nodige luxe en meer. Voor degene die houdt van datgene dat Portugal te bieden heeft is Portugal Villas de aanbieder. Het boekingsproces verloopt vlot en altijd naar wens. Kortom voor ons de beste keus.
Anders dan bij een 'grote' aanbieder van reizen was de communicatie met Portugalvillas erg persoonlijk. Als we de foto's mochten geloven was het een prachtige villa. Maar het was meer dan dat. Het was overcompleet. De ontvangst, met flesje bubbels in de koelkast voelde als een warm welkom. De villa zelf beschikte over alles en meer wat je nodig hebt voor een geweldig verblijf. Handdoeken waren aanwezig wat veel kofferruimte bespaard. De woning was erg schoon en werd tussendoor ook nog schoongemaakt. De inrichting erg smaakvol en modern. Ter plekke kregen wij nog aanbevelingen door geappt met betrekking tot restaurants in de omgeving. Echt alles voldeed aan onze verwachting. Wanneer wij weer naar Portugal gaan, dan alleen nog maar via PortugalVillas!
De afgelopen jaren hebben wij via Portugal Villas verschillende villa's gehuurd. Ieder jaar is alles weer top geregeld. Bijzondere villa's met alles erop en eraan. De persoonlijke touch maakt dat Portugal Villas anders is dan andere verhuur bedrijven. Zeker een aanrader!
Super snelle reactie op mail!
Op prachtige locatie (welke uitkijkt op de stad Silves), is dit een verborgen romantisch pareltje. Aan ieder detail is gedacht, prachtige zithoeken (lounge sets), heerlijk zwembad en speeltuin inclusief trampoline voor de kleintjes. Voor ons een (koppel) een prachtige ervaring en een adres om zeker terug te komen.
Fantastische huizen en super service!
Al heel wat keren vakantie gevierd in verschillende villa,s van Portugal villa,s altijd genieten !
heerlijk huis op een prachtig plekje, komen graag weer terug.
Onze eerste ervaring met Portugal Villas was vooral vernieuwend omdat we normaal tijdens de vakanties in hotels verblijven. Door de architectuur en omgeving van de villa waanden we ons echt in het idyllisch Portugese leven. Alles wat we nodig hadden was aanwezig in de villa, waardoor we het verblijf als zeer comfortabel hebben ervaren. We zijn naar het strand geweest, de haven en hebben een stadswandeling gemaakt in Silves. We hebben contact gehad met Tom die ons goed heeft geholpen. Prettig dat er zulke korte lijntjes zijn!
We waren op zoek naar een mooie accommodatie in Portugal. Liefst centraal in de buurt van Silves, het strand en de mogelijkheid om dagtripjes te maken. Via Portugalvillas hebben we een hele mooie villa geboekt met zwembad! Zo kunnen we overdag genieten van de omgeving en daarna duiken we ons eigen zwembad in! De communicatie is verder snel en soepel verlopen. Alles is goed geregeld met duidelijke uitleg. We kijken uit naar onze vakantie dankzij Portugal Villas!
Fabriekstraat 24
7005 AR Doetinchem
Er zijn van die huizen waar je hart sneller van gaat kloppen. Waarom huren via Portugal Villas? Het grote verschil tussen Portugal Villas en andere verhuurbedrijven is het feit dat wij ook drie villa’s particulier verhuren en daardoor als geen ander weten aan welke eisen en wensen uw ideale vakantieverblijf moet voldoen. Niet alleen voor onze eigen villa's stellen wij de hoogste eisen, maar ook voor de andere vakantiehuizen die wij via deze site te huur aanbieden. Wij durven dan ook met vertrouwen te zeggen dat iedereen die via ons een villa huurt een onvergetelijke vakantie zal beleven. Een betaalbare vakantie met een rijk gevoel! Tot ziens in Portugal, Tom Temmink