Goedemorgen service en kennis. Alleen zeer jammer dat er niet goed naar de leverdatum op de bestelbon wordt gekeken. De bestelling komt dan te vroeg.
Fijn bedrijf
staan altijd klaar en zijn goed vakkunding
Super klantgericht, behulpzaam, vakbekwaam, snelle leveringen, bij problemen wordt er gericht gezocht naar een oplossing, het voelt collegiaal. MasterMate Dordt, echt fantastisch.
Uitstekende service
Ik kom bijna dagelijks bij dit bedrijf. Gereedschap en ijzerwaren kan ik overal kopen. Maar door de goede service, en de leuke medewerkers kom ik hier graag.
Komt er al vanaf me 16de (nu 38) sinds 20008 als ondernemer. We kennen elkaar goed dus we weten ook wat er speelt prive en zakelijk dus je heb niet het gevoel dat je een nummer ben. Ik vind dat er ook veel kennis in huis is en anders word het uitgezocht al met al gewoon een bedrijf (leverancier) waar je graag binnen stap.
Oké
Vriendelijke verkopers,goede adviezen
altijd goed geen opmerkingen kom er al jaren
wij bestellen toch aardig wat per jaar maar zien wel sommige producten te duur geprijsd . het voordeel is dat op korte termijn bestellingen leveren.
Goed bereikbaar per mail/telefoon vaak direct antwoord.
Fantastisch filiaal utrecht , Nieuwegein iets minder
Prima service, kundig en vriendelijk personeel
veel betere dan voorheen, kunt n rondje lopen en ziet dan wat ze allemaal hebben en is veel makkelijker
Alles in huis. Gezellige en goed personeel.
Je word vriendelijk geholpen en er hangt altijd een goede sfeer. De baliemedewerkers hebben verstand van zaken
vriendelijk
Prima bedrijf om mee samen te werken.
Denken altijd mee..
Vriendelijk, vakkundig personeel op de vestigingen en een groot assortiment aan spullen. Indien niet aanwezig vaak de volgende dag geleverd uit DC. Heel fijn! Online omgeving werk alleen niet heel prettig. Daar valt nog wel wat winst te behalen.
Altijd een antwoord, gedegen kennis en zeer goede service.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.