Snel en goede service.
Zowel inkoop als verkoop verloopt alles vlekkeloos!
Snelle levering en denken goed mee.
altijd prettig in de omgang en altijd welkom !!
Groot assortiment, kundig en goed advies, Goede service vriendelijk personeel maar prijstechnisch iets aan de hoge kant, vooral gereedschap vind ik te hoog in prijs, daarin tegen krijg je wel service voor dat geld.
Wordt er altijd vriendelijk geholpen met namen door Jeroen
Deze keer kwam ik voor raveelhouders, ze hadden niet het gewenste aantal, maar de volgende dag zouden deze er zijn, klopte ook, alleen op de bon had ik opeens 10% minder korting, waarom heb je dan een account/pasje.
Vriendelijke mensen die mij goed en vakkundig helpen
Altijd bereidt om bij klanten het geheel op te nemen, adviseren en bij te staan in een adviserend gesprek de uitleg te geven waarom het beter is om te kiezen voor een bepaalde optie. Ga zo door.
Goed, proberen ons altijd te helpen
Altijd super goed geholpen
voor speciale aanvragen doen ze ook hun best
Altijd vakkundig geholpen , nette kortingen bij grote aantallen
plezierig en correct
Hele aardige accountmanager en een goed assortiment voor marktconforme prijzen.
Hoop dat deze ploeg nog in deze samenstelling blijft bestaan!
Geen problemen gehad
...leveren een goede service en houden je keurig op de hoogte van levering bestelling. Chapeau!
Winkel in Nijmegen met medewerkers zijn Top ! De website/webwinkel minder.
Kundige mensen
van ouds her een zeer goed bedrijf
Goede service en leveringen
worden altijd erg goed geholpen, en vriendelijk personeel TOP
Altijd prettig en betrokken contact
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.