Prima service en kennis in de vestiging Apeldoorn . Alleen bij de online bestel app wordt nog wel eens iets niet geleverd .
Originele beoordeling
De helft van wat je besteld wordt niet geleverd en daardoor is het onmogelijk om de voorraad in de bus compleet te houden .
Bedankt voor je beoordeling Rens.
zeer goede service en snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling Sylvia!
Zie hierboven. Enig minpuntje is de site. Trage bedoeling!
Ferry, we werken hard aan de ontwikkelingen van de website. Bedankt voor de mooie overall score!
Leuke mensen en wordt altijd goed meegedacht en gedaan
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen Stefan! Bedankt voor de review.
Prettige samenwerkingsverbanden
Bedankt voor de review Erik. We gaan graag voor je maximale resultaat!
goede afhandeling van bestellingen, na leveringen erg goed, ook al zijn dit een paar schroeven. Op voorraad zijnde artikelen zou beter kunnen.
Paul, bedankt voor je beoordeling.
Als ik iets scan wat uit voorraad bus komt wordt het geleverd Primavera als ik iets verkeerd scan wordt het niet geleverd en hoor Je verder ook niets van ik vind dat je minimaal een mail terug kunt sturen net als het aantal niet zo kloppen
+ Als het moet elke dag een levering. zeer prettig. Breed assortiment - Onduidelijke website trage website
Bedankt voor je positieve beoordeling van Mastermate Daniek. Aan de snelheid van de website wordt momenteel hard gewerkt.
Bedankt voor de goede review Edwin.
Altijd behulpzaam en meedenkend En kom er graag Enige nadeel is sinds reorganisatie van een centraal magazijn en minder op voorraad in de winkel Dat soms de levertijd wel aan de lange kant is , geld voor diverse producten Verdere top winkel en zeer vriendelijk Meedenkend personeel
Bedankt voor het beoordelen van onze dienstverlening Mark. We doen ons best om je zo goed en snel mogelijk te helpen.
Altijd hulpvaardig, gezellig, en goed advies.
vriendelijk en goede service
vriendelijke werknemers die echt voor je klaar staan. Dit is voor de locatie in Vlaardingen
Fijne mensen achter de balie
Zie onderstaand.
Goede service en kennis en vriendelijk
De mensen van de vestiging Zwaagdijk waar wij zaken mee doen denken altijd goed mee met ons, en met het maatwerk wat wij leveren hebben wij altijd bijzondere onderdelen nodig die zij altijd weten te leveren voor ons. En dat altijd met een glimlach en veel enthousiasme. René Smit is de grootste topper van Mastermate, we doen al jaren zaken met elkaar, maar hij heeft ons nog nooit teleurgesteld!
prettige samenwerking, goede contact, snelle opvolging
Grote voorraad
onze ervaring is dat als wij komen met een probleem worden wij altijd vakkundig geholpen.
vakkundig geholpen
is goed alleen probeer wel de zelfde mensen voor langere periode op de vesting houden, is gemakkelijk voor uit leg en besteelingen
Al jaren onze vaste leverancier.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.