Door dat ik en mijn collega's regelmatig materialen en gereedschap nodig hebben voor onze werkzaamheden,weet ik dat deze snel en zorvuldig de zelfde dag of de dag erna worden geleverd.
Gaat goed, snelle levering, vaste contactpersoon, denkt met je mee, aardige vertegenwoordiger.
top zaak met goede colegas
Aantal goede adviezen, tips etc. gehad. Goede prijs/kwaliteit ook. Warm aanbevolen voor de serieuze vakman.
Zeer Tevreden met vertegenwoordiger ,levering.
Als ze het zelf niet hebben, gaan ze het zelf zoeken en geven ze het advies waar je het kan verkrijgen. Hun flashback is ook heel goed. Ze zijn heel erg behulpzaam.
Ik kom altijd graag bij mastermate. gezellig team.
Er wordt klant gericht meegedacht en de service is optimaal.
Staan altijd voor je klaar . Denken mee met de klant.
kan merken dat het een familiebedrijf is
Altijd hulpzaam , goede service
altijd goed geholpen en goede levering
Betrouwbare leverancier met groot assortiment en kennis
telefonisch advies gekregen, daarna zijn de artikelen voor me besteld en de volgende dag bezorgd. perfect, hoor!
Prettige meedenkende medewerkers
Vakkundig geholpen
In het algemeen prima ,kennis bezittend, vriendelijk personeel van de verkoop afdeling. Een punt heb ik voor de financiele afdeling, ik kreeg twee weken , nadat ik een rekening had betaald een herinnering. Tip ....Beter afstemmen met de filialen,omtrent betalingen. Mvg Jeff Bos
wordt altijd goed geholpen bij jullie
Goede service en snelle leveringen
Mijn ervaring met mastermate is vanaf ongeveer 1970 zeer goed
Ik kom vaak in de vestiging in Zaandam, zeer vriendelijk personeel, ik vraag ook af en toe prijsjes op het ene gaat wel door maar het andere soms niet, ook dat is nooit een probleem, soms heb ik een sleutel of profielcilinder bij te maken soms is daar wat haast mee ook dat gaat vaak spoedig, ook even een belletje als er bestelde artikelen binnen zijn is goed geregeld, soms bel ik even om wat klaar te zetten ook dat gaat altijd goed.Ook de Martijn de vertegenwoordiger is erg fijn in omgang.Ik kom er al zo`n jaar of 9, ik weet ongeveer welke artikelen ze in voorraad hebben dus soms vraag ik even aan de balie of ik bel even als ik wat speciaals nodig heb of ergens meerdere van en dan laten ze het uit een andere vestiging komen.
Wordt altij goed en vriendelijk geholpen. Iedereen doet z`n best voor je.
Ben al jaren klant dus als ik niet tevreden zou zijn dan was dat niet zo Meer heb ik daar niet aan toe te voegen
Word altijd goed geholpen
Fijn bedrijf om mee samen te werken, zoeken een hoop uit en komen met een goede oplossing.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.