Geweldige mensen die er werken En doen veel voor je
Mooi om te lezen dat uw contact met het Mastermate personeel zo positief is. We zien u graag weer in onze vestiging Assen! Dank voor de mooie review.
top
Bedankt voor deze positieve review en we hopen u snel weer van dienst te zijn!
Voor welk onderdeel ik ook bij Mastermate kom ze geven een gedegen advies, denken mee en zijn betrokken in hoe de verwerking is gegaan.
Bedankt voor uw positieve review! We hechten veel waarde aan een goed advies, en zijn blij te horen dat u dat ook zo ervaart.
Behulpzaam personeel en een ruim assortiment
Bedankt voor deze positieve review, mooi om te horen dat uw ervaring bij Mastermate zo goed is bevallen. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Nog altijd zeer tevreden, altijd goed geholpen heel veel kennis onder één dak! Uitgebreide keuze aan artikelen en anders wel ergens op voorraad dat kan ik zeker van andere leveranciers niet zeggen. Wat ik ook een heel sterk punt vind is mocht je met een speciaaltje aankomen is er of iemand aanwezig die er verstand van heeft of er wordt veel moeite voor je gedaan om het probleem bv op te lossen. Service is erg goed ik zal nooit vergeten dat er ooit van mij een waarde bon werd gestolen van fl 250,- die ik zonder moeite vergoed kreeg! Ik kom nu ruim 20 jaar bij jullie en zal er nog minimaal 20 jaar komen. Fijne winkel met top personeel.
Super om te lezen dat u al zo lang tevreden klant bent bij Mastermate. We zijn u graag nog 20 jaar zo van dienst. Dank voor de mooie uitgebreide review. Graag tot snel in Beverwijk!
De veranderingen bij Maasdelta ( mijn werkgever) daar gaat Mastermate goed mee om ondanks het Matermate ook veel tijd kost.
Dank voor uw positieve review, we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Ik ben heel erg Trots met zo'n mooi bedrijf als Mastermate in de buurt. Ik kom er ook regelmatig, is het niet voor me werk dan wel privé. Je wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. In 1 woord dan ook: Trots
Bedankt voor deze enthousiaste review. Fijn dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij Mastermate. Graag tot ziens in Beverwijk!
Service die je niet meer veel ziet. Professioneel en persoonlijk. Ze weten waar ze het over hebben. Ga altijd met een tevreden gevoel weg.
Fijn dat alles u zo goed bevallen is. We hopen u snel weer te kunnen helpen! Tot ziens in onze vestiging Vlaardingen.
Altijd gezellige werknemers die willen meedenken voor een oplossing. Die de klant centraal stellen.
Goed advies hechten wij veel waarde aan. Fijn om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft. Bedankt voor de mooie review.
Dank voor uw positieve review. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Goede service Klant vriendelijk Staan altijd direct klaar met een oplossing denken mee dat is heel fijn!
Wat fijn om te horen we hopen altijd elke klant zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat u dat ook positief ervaren heeft.
Iedere keer weer verrast.... niet alleen over het assortiment, de kennis van zaken, maar ook de enorme vriendelijkheid van de medewerkers! Kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
Bedankt voor deze enthousiaste review. Wat fijn dat uw ervaring bij Mastermate zo prettig is. We kijken er naar uit u weer te helpen bij een toekomstige bestelling!
De mensen die daar werken . Zijn klant vriendelijk en mee helpend en hebben verstand van de spullen.
Dank voor uw positieve review, we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Groot assortiment vriendelijke werknemers En zoals ik al zei meedenkend De service is top En de koffie is heerlijk
Wat leuk om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft met Mastermate. Graag tot snel voor een bakkie koffie in Beverwijk!
Als ik iets nodig heb of een oplossing zoek, is mastermate altijd bereid ons te voorzien.
Wat fijn dat uw ervaring bij Mastermate zo prettig is. We kijken er naar uit om u in de toekomst weer te helpen met een passende oplossing.
Fijn dat alles volgens afspraak verlopen is. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Wordt altijd netjes te woord gestaan en geholpen. Bestel bijna altijd via de webshop, mobiele app is goed maar kan zéker verbeterd worden.
Leuk om te lezen dat uw ervaringen met de webshop en app positief zijn. We zijn de app continu aan het doorontwikkelen dus we staan altijd open voor feedback.
Goede service de mensen denken mee met de klant voor eventuele andere oplossingen. Alleen de voorraad aan cilinders is zeer beperkt en dat zou omhoog mogen, zodat wij niet mis grijpen als bedrijf
Bedankt voor deze positieve review, we zijn blij dat u tevreden bent over de service van Mastermate.
winkel prima, webshop slecht
Dank voor u review, we nemen contact op om te horen hoe we uw ervaring op de webshop kunnen verbeteren.
Goed om uw positieve ervaring te horen en bedankt voor de mooie review.
De service aan de balie is goed, maar de webshop vindt ik niet er overzichtelijk.
Mooi om te horen dat uw ervaring in de winkel positief is. De webshop wordt verbeterd dus we hopen u binnenkort te verassen met een betere online ervaring.
Fijne ijzerhandel.
Goed om uw positieve ervaring te horen en bedankt voor de mooie review.
Wordt altijd heel erg goed geholpen en geadviseerd. Als het nodig is komt een medewerker op de klus om materiaal te brengen. Medewerkers erg vriendelijk en veel verstand van zaken.
Bedankt voor deze mooie review, we zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring met Mastermate.
Matermate is een bedrijf met positieve werknemers, geven duidelijk antwoord op mijn vragen. De service is hiermee ook echt prima. Je hebt echt een reden om niet online te shoppen maar even naar de winkel te gaan. Ik zeg; ga zo door!!
Bedankt voor deze enthousiaste review. Wat fijn dat uw ervaring bij de Mastermate vestiging zo prettig is. We kijken er naar uit u weer te helpen bij een toekomstige bestelling!
Ik hou deze beschrijving net als mastermate ook vlot en simpel, de bestelling via de webshop was hoe ik het graag heb.
Fijn dat u zo tevreden bent over uw ervaring met het bestellen via de webshop. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.