We zijn al jaren klant van Mastermate. Goed, snel en een ruim assortiment.
Fijn om te horen dat u al jaren tevreden klant bent. Hopelijk tot snel in Delfgauw!
Word altijd netjes te word gestaan en goed geadviseerd om bepaalde artikelen
Fijn dat u altijd goed geholpen wordt. Tot snel in onze vestiging Zaandam!
Nogmaals Top bedrijf hier in Zwaagdijk, Mega vriendelijk medewerkers
Dank voor uw enthousiaste review. Graag helpen we u met uw volgende bestelling in onze vestiging Zwaagdijk.
Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen het personeel weet waar ze over praten. Gr Erik
Super om te horen dat alles zo goed is bevallen. We hopen u snel weer van dienst te zijn in Beverwijk.
mijn ervaring bij mastermate is uitstekend. er is kennis van zaken en goed klantvriendelijk personeel.
Bedankt voor deze positieve review, we zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring met Mastermate.
Bij contact altijd goed te woord gestaan en de juiste antwoorden.
Wat fijn om te horen we hopen altijd elke klant zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat u dat ook positief ervaren heeft.
Bedankt voor de review. We hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn.
Pro actieve houding om je te helpen met oplossing zoeken.
Goed om uw positieve ervaring te horen en bedankt voor de mooie review.
Wij hebben zelf een andere hoofd leverancier. Dat is in de jaren zo gegroeid en die hebben exact wat we altijd gebruiken en daar zijn ook de kortingen op afgesproken. Mastermate is een fijne partij om spullen te halen. Niet alles ligt er wat wij toepassen maar dat kan wel snel geregeld worden in de regel. De winkel in Utrecht is net helemaal weer netjes gemaakt. De koffie is er geweldig dus ik zeker vaker!
Dank voor uw leuke review. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. En om gezellig een bakkie koffie te drinken in onze vestiging Utrecht.
Al jaren een trouwe klant bij hen. Ik denk dat dat al genoeg zegt.
Leuk om te lezen dat u al jaren een tevreden klant bij ons bent. Hopelijk tot snel in Hillegom!
ik kom er nu 4 jaar en er is nog nooit wat mis gegaan. Als er iets niet is, ligt het de volgende morgen rond 8 uur klaar in de winkel. Dus zeer tevreden!!! Misschien een tip: De facturen mogen van mij eerder komen. Vr.gr René Hessels
Dank voor uw enthousiaste review. We hopen u snel weer van dienst te zijn met een toekomstige bestelling.
Goed bedrijf met goede kennis en vlotte reactie
Super dat uw ervaring met Mastermate zo positief is. We hopen u snel weer van dienst te zijn met een nieuwe bestelling.
……...geen
Dank voor uw positieve review. We zijn u graag weer van dienst.
klantvriendelijk goed assortiment als er iets aparts moet komen buiten brede assortiment word er werk van gemaakt te kunnen leveren
Ik werk a jaren met plezier met Mastermate en probeer ook in combinatie werken Mastermate altijd te promoten. dit lukt helaas niet altijd.
Super om te horen dat uw ervaring met Mastermate al zo lang positief is. Dank voor de mooie review.
Goede snelle service. Groot assortiment
Heel fijn dat het assortiment u zo goed is bevallen, we hechten veel waarde aan een snelle levering en zijn blij dat u dat ook zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Mastermate `Katwijk is voor ons de winkel in de regio voor het af/halen van onze materialen Snelle levering Materialen op voorraad klantvriendelijkheid
Fijn dat alles u zo goed bevallen is. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling! Tot ziens in onze vestiging Katwijk.
Prima bedrijf, mensen binnen het bedrijf met voldoende vakkennis. Indien de kennis niet aanwezig is, wordt er naar gezocht en komt men er op terug.
Goed advies hechten wij veel waarde aan. Fijn om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft.
Worden veel fouten gemaakt in het leveren van het beslag. Dit is niet vaak de oorzaak van mastermate maar van de leveranciers. Verder het leveren van spullen gaat snel en word soms zomaar ergens op de bouw neer gegooid en niet netjes bij de keet afgeleverd. Verder de service en Kennis is oke en je word snel geholpen bij probelemen. Altijd bereikbaar en is bereid goede advies te geven.
Dank voor review. Ook wij zijn afhankelijk van leveranciers, hoewel we het altijd proberen te voorkomen kan er soms iets misgaan. Er is inmiddels contact geweest met de Mastermate vestiging om te zorgen dat we uw ervaring kunnen verbeteren.
Dank voor uw positieve review. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Leuk en vlot geholpen altijd. en... verstand van het product wat zij verkopen!
We zijn blij om te horen dat alles zo goed is bevallen. Hopelijk tot snel in onze vestiging Hillegom!
Fijne vertegenwoordigers, vlotte levering.
Klantcontact en levering is iets waar we veel waarde aan hechten en wat fijn dat u het zo goed heeft ervaren. We kijken uit naar uw volgende bestelling!
altijd is het probleem opgelost naar tevredenheid,.
Fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
top
Fijn om te horen dat u de service zo prettig ervaren heeft. We proberen elke klant altijd zo goed mogelijk te helpen en het is fijn dat u het ook daadwerkelijk zo heeft ervaren.
Er is altijd een goede communicatie !!!!
Fijn om te horen dat de communicatie goed is. Dank voor de positieve review.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.