Groot assortiment en snel geleverd

Duidelijke website en veel keuze. Juiste spullen snel gevonden en al even makkelijk besteld. De levering zelf ging ook vlot. Spullen zijn volgens verwachting. Alleen nog even inbouwen

Had een berichtje naar de klantenservice gestuurd over een aansluiting waar ik zelf niet uitkwam. Binnen een halve dag had ik antwoord met advies. Het koppelstukje was snel geleverd en werkte inderdaad perfect!

Tweede maal dat ik er bestel,.deze keer de whatsapp gebruikt voor extra vragen waar snel en kundige reactie op kwam.

Gewoon waardeloos

Dashboard helemaal beschadigd, en dit komt alleen omdat er geen gebruiksaanwijzing bij zit, waarin verteld wordt hoe je het moet monteren! Ik heb nu maar een afspraak gemaakt met een bedrijf die weet hoe je het een en ander moet monteren.

Snelle levering.

Voldoet aan verwachting.

Goed product

Goede kwaliteit, dik plastic en stevig verpakt. Ook snelle bezorging wat fijn was. Prima dus!

Snelle levering!

Snelle levering en een super goed product!

prima webshop, product werkt nog niet geheel

Vinden van een onderdeel is in de webshop eenvoudig en gebruiksvriendelijk met alle filters. Helaas: van de bestelde interfacekabel werkt juist de stuurwielbediening (vooralsnog) niet (GPS, audio en microfoon wel gelukkig), een achteruitrij camera interface is helaas niet te vinden voor mijn type auto, en zomaar een kabeltje proberen bij deze bedragen is ook al lastig.

5 plus van de 10

Nemen geen telefoon op en WhatsApp geen reactie jammer

goed product, snelle levering

top

Supersnel de juiste artikelen geleverd

Erg prettig.

Product geleverd binnen de beschreven tijd!

Product snel geleverd, volledig als beschreven. Helaas voldoet het product zelf niet aan de verwachting, maar kan het audio4cars niks aan doen. Op dit moment nog in afwachting van de retour aanvraag, maar ik ga er vanuit dat dit geen probleem gaat zijn.

Prima ervaring

Besteld, betaald, ontvangen. Alles in orde

Naar fout te hebben besteld werd het goed opgelost

Super hulp

Geappt met ze snel antwoord op je vraag,

Goede webshop artikel snel verstuurd

Goede webshop + artikel snel verstuurd. Fotos op de website van mijn Seat antenne lieten een mannelijke fakra stekker zien, maar ontvangen antenne had een vrouwelijke stekker. Opgelost met m+m verloopstuk. Was mij niet duidelijk vanaf de product pagina.

Zoals beloofd

Snel geleverd Zoals foto Goed product

De vraag half GOED verlopen

De autoradio is goed maar geen code en hoe kan ik erin zetten??

Slecht contact telefoon niet bereikbaar

De vragen die je hebt en stelt duren veel te lang voor het bericht terug heb dat is jammer. De bestelde producten waren wel netjes en snel bezorgd..

Prima communicatie en snelle levering

Hier een console voor mijn daf xd besteld maar wist niet of hij ging passen. Paste perfect. Mooie afwerking en geen gaten hoeven te boren.

Perfecte pasvorm en levering

De Brodit en telefoonhouder waren er er de volgende dag al. De Brodit past perfect in de auto zonder dar het dashboard beschadigd. Telefoonhouder is mooi kantelbaar en beide zijn makkelijk te monteren.

Product compleet en snel geleverd.

goede producten

nette levering makkelijk aansluiten ben er erg blij mee, heb nog geen ervaring met de klanten service maar dat is alleen maar goed

Oplichting? Support? HELAAS JOH!

Oplichting? Kabel gekocht bij #Audio4cars van €132,98 fac.2024-2292 om mijn stuurbediening te blijven houden van mijn Toyota. De website vermeldt: Geschikt voor mijn Toyota en mijn Alpine radio. Speciaal nog een keer gebeld! Kabel ingebouwd maar het werkt dus niet!! Alleen geluid op de knop telefoon/mode! Je moet meerdere keren mailen om reactie te krijgen. Onderstaand staat het antwoord van Audio4cars, inclusief de taalfouten. Hun laatste mail: IK KAN HELAAS NIKS MEER DOEN. 1)Wij zijn niet altijd actief met onze email, soms duurt het even voordat je antwoord krijgt. Welk radio heb je aangesloten. Sommige radio's hebben namelijk een inleer functie zodat je elke knop kan toewijzen. 2)Even de handleding bekeken. Deze zegt dat je bij meer info contatc moet opnemen met Alpine. Daar hebben we dus niks aan. Soms gaan de toetsen door elkaar, maar is er meestal een leer functie. Is er niet zoiets te vinden in het menu van de radio? 3)De Alpine radio is altijd lastig om goed te krijgen. Soms hebben deze simpelweg het goed staan vanuit Alpine. Misschine dat Alpine er nog iets over te zeggen heeft. Ik kan helaas hier niets aan doen. Met vriendelijke groet, Raimond Als dit mij was verteld dan had ik dit nooit gekocht. Ik voel mij behoorlijk misleid.

Top bedrijf

Goede service en goed product

Zuidermeerweg 4

1652CR Zuidermeer

Over Audio4cars

In 2018 is Audio4cars van start gegaan. Ik liep tegen het probleem aan dat ik inbouw-materialen voor mijn eigen project zocht welke ik slecht kon vinden. Na een goede leverancier gevonden te hebben ben ik zelf een webshop gestart om deze zoektocht makkelijker te maken voor anderen. Ik wilde klanten de mogelijkheid geven om zelf hun eigen inbouw te kunnen doen en hiervoor materialen te kunnen verkopen. Een verzamelplaats met veel kabels, speakers en inbouwmateriaal. Met mijn eigen ervaring en een goede leverancier met een technisch team kunnen wij u op werkdagen helpen. Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met mij. Ik help u graag.