Top! Bedrijf dat met je meedenkt!

Mijn ervaring met dit bedrijf is top.! duidelijke communicatie en ze denken met je mee voor een passende oplossing! ( ik had zelf een fout gemaakt )

Geweldig!

Bestelling was op voorraad en werd super snel geleverd. Alles klopte en werkt top.

Zocht een ander front voor mijn avensis In dubbeldin uitvoering via WhatsApp gevraagd en heeft hem uiteindelijk gevonden met origineel oem nr dus zo kon ik hem bestellen via dealer Ook al heeft de gene niets aan mij verkocht maar toch goed geholpen Dus zeer dankbaar Top

Snelle levering!

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekend…..

Snelle levering en prima website, goed gesorteerd

Uitstekende service!

Ik had het verkeerde besteld en ik kon gewoon ruilen. Perfect

Veel keuze, goede beschrijving en snelle levering

Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Didelijke beschrijving, heldere afhandeling van de betaling en snel geleverd. Kortom: ik ben zeer tevreden

Snel en betrouwbaar

Van de week 2 adapters gekocht voor de nieuwe speakers in m'n Toyota Aygo. Waren snel geleverd en werkten naar behoren!

Product op voorraad en online besteld. De volgende dag al thuis bezorgd. Voldoet aan verwachting en gelijk aan online product foto.

Oke, maar kan beter.

Levering duurde wat laat. Maar dat wel acceptabe. Aanrader!

Snel en correct

Auto radio besteld, alle stappen in de aankoop worden netjes gemeld. Keurig verpakt en snel geleverd Ik heb geen verbeterpunten.

Snel en goed!

Ruime keuze, veel voorraad, duidelijk en snel.

redelijk

mijn eerste indruk was dat er tekort draden waren in de 20 pins maar ik heb een vraag over de paars-wit draad er staat reverce gear is dat de aansluiting voor de achteruitrij camera. graa uw reactie

Ik had het verkeerde onderdeel besteld en dat is na goed contact zo geregeld

Supersnel geleverd

Kwaliteit is goed

Hij doet het weer.

BlackVue Achtercamera in de auto werkt weer. Ik ben blij. Snelle service.

Ok

Goed service

Snel geleverd, exact wat wilde hebben. Goede info op de site.

Snel en goed geleverd

Uitstekend bezorgt en het toe geleverde matriaal werkte feilloos met mijn BMW E 46 gecombineerd met Alpine radio. Beschrijving was duidelijk. Tot dusver goed product en kwa prijs goed.

Klantvriendelijk

Per ongeluk verkeerd product geleverd omdat de leverancier de afbeeldingen had gewijzigd van het product . Een telefoontje was voldoende en juiste product is direct geleverd.

Prima levering en prima nazorg

Product is prima. Jammer genoeg is de DPD erg traag, heb 4 dagen moeten wachten na aankomst op depot. Maar dat doet niets af aan de firma audio4cars. Keurig te woord gestaan bij wat navraag.

Goee product snel geleverd

Snelle levering en een goed product

Eindelijk een leverancier die een kuda dashmount heeft voor een Mercedes w177. Past precies en ziet mooi uit. Met zwart leder bekleed. Heel blij mee.

Snelle levering, scherpe prijs

Besteld via de webshop. Lage prijs voor het product. Snel geleverd.

Zuidermeerweg 4

1652CR Zuidermeer

Over Audio4cars

In 2018 is Audio4cars van start gegaan. Ik liep tegen het probleem aan dat ik inbouw-materialen voor mijn eigen project zocht welke ik slecht kon vinden. Na een goede leverancier gevonden te hebben ben ik zelf een webshop gestart om deze zoektocht makkelijker te maken voor anderen. Ik wilde klanten de mogelijkheid geven om zelf hun eigen inbouw te kunnen doen en hiervoor materialen te kunnen verkopen. Een verzamelplaats met veel kabels, speakers en inbouwmateriaal. Met mijn eigen ervaring en een goede leverancier met een technisch team kunnen wij u op werkdagen helpen. Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met mij. Ik help u graag.