Prima service :)

Snelle hulp bij mijn vragen en de volgende dag mijn bestelling al binnen! Daar kunnen veel webshops wat van leren ;)

Contact gehad via mail, daarna meteen besteld en volgende dag in huis. Erg tevreden.

super service

Snelle reactie en alles goed uitgezocht.

Goede , snelle servcie met scherpe prijzen

Goede , snelle servcie met scherpe prijzen

Goede servers en kwaliteit

Super geholpen met uitzoeken van de producten en snelle levering

Niet goedkoop maar wel veel belovend, en dan blijft het stil

Audio4cars uitgezocht om een ProClip te bestellen. Niet de goedkoopste maar ze beloven snelle levering op hun website. Na bestelling zijn we inmiddels een weekend en drie werkdagen verder. De mail dat het verstuurd is moet ik ook nog ontvangen. Dan ben je als Audio4cars niet de goedkoopste maar ook niet de snelste. Vandaag maar mijn bestelling geannuleerd en vanmiddag rij ik naar de Volvo dealer. Die hebben de ProClips liggen en zijn fors goedkoper. Teleurstellende kennismaking dit op deze manier.

Prijs is goed en kreeg de handzender op tijd

Via Google vond ik de goedkoopste aanbieder voor de handzender. Online liep de bestelling gesmeerd en werd tijdig geleverd. Tippie, in de orderbevestiging staat dat ik een track en tracé link zou krijgen en dat kreeg ik niet. Allicht is dit een algemene tekst en geldt dit niet voor alle artikelen.

goed en snell

goed en snel

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pakketbezorgers laten onder het excuus van Covid-19 teveel steekjes vallen waardoor beloofde levertijd soms onnodig langer duurt.

Scherpe prijs, snelle levering

Geen woord aan toe te voegen. Kon mijn benodigde onderdeel nergens goedkoper vinden, en het was in twee dagen geleverd. Super

Snel, goed, duidelijk en niet duur

Kabel besteld, was keurig omschreven en snel binnen. Zoals het hoort!

Aanrader!!

Kabels en stickers besteld voor mijn Blackvue 2 Ch. dashcam. Audio4Cars had niet alleen alles wat ik wilde hebben op voorraad, maar bleek ook nog eens de goedkoopste te zijn. Bovendien ook nog eens zeer vlot geleverd. Team van Audio4Cars bedankt hiervoor.

Eenvoudig, snel en goed.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering.

Snel, goed en correct geleverd!!

Gewoonweg top!!! Tot de volgende keer

UIstekend

Probleemloos en correct.

Snelle levering en zoals beschreven!

Alles was snel geleverd en zoals beschreven. Ik had alleen geen track & trace code gekregen omdat er iets mis was gegaan met de bezorgdienst. Dit werd wel netjes gecommuniceerd met mij.

Goede en snelle levering top!!

Alles goed geregeld

Levering en communicatie is heel erg goed

Iemand die mee denkt in je situatie

Ik had spullen besteld die voorradig waren voor mijn project. Helaas door de feestdagen was er toch een product op nalevering, na contact heeft men de voorradig spullen alvast verstuurd zodat het project wel door kon gaan op het ene product na. Deze werd z.s.m. na gestuurd. Verder snelle reactie, dit is wat een klant graag heeft. 👍

Snelle leverling en keurige prijzen

Gewoon prima voor elkaar

top

goed gedaan!

Alles perfect verlopen !!!

Snelle planning met een goeroe afhandeling!

door hun expertise heb ik de juiste kabel ontvangen, radio werkt nu perfect

Zuidermeerweg 4

1652CR Zuidermeer

Over Audio4cars

In 2018 is Audio4cars van start gegaan. Ik liep tegen het probleem aan dat ik inbouw-materialen voor mijn eigen project zocht welke ik slecht kon vinden. Na een goede leverancier gevonden te hebben ben ik zelf een webshop gestart om deze zoektocht makkelijker te maken voor anderen. Ik wilde klanten de mogelijkheid geven om zelf hun eigen inbouw te kunnen doen en hiervoor materialen te kunnen verkopen. Een verzamelplaats met veel kabels, speakers en inbouwmateriaal. Met mijn eigen ervaring en een goede leverancier met een technisch team kunnen wij u op werkdagen helpen. Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met mij. Ik help u graag.