Top !

Goede service en snelle lerering

Alles super!

Makkelijk bestellen, snelle afhandeling, keurig verpakt en goed product... Alles perfect, aanrader!

Snelle verzending met track&trace. Goede producten! Tevreden!

Snelle levering, echter jammer dat 1 kabeltje wat in een enveloppe past en in de brievenbus zo kunnen, nu in een doosje opgestuurd wordt wat nu opgehaald moet worden op een afhaalpunt. Misschien iets om over na te denken.

D e brodit houder voor een c3 aircrosss besteld snel geleverd voldoet aan verwachting

Alles naar wens.

Alles naar wens.

Helemaal Top.

Snelle bezorging, goeie service. En prima producten

Goede en snelle levering

Was supersnel en goed toepasbaar

Goed advies en direct binnen

Ik was opzoek naar kabels om mijn stuurbediening te laten werken met mijn nieuwe radio. Een tijd geleden dit gevraagd en kreeg meteen antwoord met dit en dat moet je hebben. Ik dat gedaan en alles werkt. Product was direct de volgende dag geleverd. Alles werkt en ik ben er super blij mee.

Goede materialen en snel geleverd

Makkelijke site en producten snel te vinden

Snel geleverd, makkelijk te installeren

Zeer snel Top!

17.00 besteld en dag er na binnu

Zeer slecht

Opdracht aangenomen zonder juist adres. Toch verstuurd. Mij niet duidelijk hoe dit kan als verplichte velden ingevuld moeten worden. Daarna slechte communicatie en terugkoppeling. Telefoon is niet bereikbaar en op email wordt niet meer gereageerd. Product retour afzender/leverancier kan ik zien. Daarna radiostilte en geen actie ondanks duidelijk verzoek per e-mail.

Snelle service en Kwaliteit

Goede kwaliteit Produkten

Komt afspraken na

Goede prijs kwaliteit verhouding TOP !

Uitstekende service

Goed contact met verkoper!

zeer goed en snel

alles goed verlopen en goed product

Vlotte correcte service

Erg fijn. Radio gekocht maar het past allemaal niet. Appen , bestellen Instaleren klaar Heel fijn

Netjes verpakt goede kwaliteit

Ziet er mooi uit en past perfect snel geleverd

Waardeloze kwaliteit

Slechte kwaliteit

Great webshop

Great shop that basically provides everything you need if you want to DIY change your car stereo head unit. The prices are just right with fast shipping. I liked that the website works really well. I found them through bol.com but ended up buying directly from their website since it was easier and well made. Finally, I contacted them for a problem that I was facing with my installation and they got back to me in 1 working day. I highly recommend.

Snel respons. Goede adviezen en vlotte aflevering producten

Bestelling n.a.v. adviezen is correct uitgevoerd

Product ontvangen als omschreven

Stuurwielinterface in goede orde ontvangen en werkt prima.

Product zoals omschreven.

Het duurde even voor ik het product in huis had, maar dat kwam door de toeleveranciers.

Dit bedrijf kon mij helaas niet helpen

Maar mijn ervaring zijn toch erg prettig snelle reactie op vragen duidelijke antwoorden . Snelle verzending vind het erg jammer dat ze mijn produkt niet hadden had erg graag zaken gedaan

Zuidermeerweg 4

1652CR Zuidermeer

Over Audio4cars

In 2018 is Audio4cars van start gegaan. Ik liep tegen het probleem aan dat ik inbouw-materialen voor mijn eigen project zocht welke ik slecht kon vinden. Na een goede leverancier gevonden te hebben ben ik zelf een webshop gestart om deze zoektocht makkelijker te maken voor anderen. Ik wilde klanten de mogelijkheid geven om zelf hun eigen inbouw te kunnen doen en hiervoor materialen te kunnen verkopen. Een verzamelplaats met veel kabels, speakers en inbouwmateriaal. Met mijn eigen ervaring en een goede leverancier met een technisch team kunnen wij u op werkdagen helpen. Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met mij. Ik help u graag.