Makkelijk, duidelijk en snel bezorgd

Dikke prima

Wat is geleverd was precies wat ik nodig had.

Mijn probleem was wat ik nodig had om stuurwiel bediening van mijn auto te laten werken op mijn auto radio. Audio4cars heeft dat uitgezocht en heeft voor mij het goede gevonden. Alles werkt perfect.

Duidelijk in afspraken denkt goed mee.

Ivm inbouw afspraak wilde ik bestelling zelf ophalen. Hierbij dacht verkoper goed mee om mij van dienst te zijn

Snelle verzending

Product snel ontvangen

Goed retourneren

Deel past niet, goede hulp voor een goed deel

Slecht bereikbaar

Ik wacht al een weekje op een pakje, ik chat al sinds vanochtend met jullie en krijg geen ene reactie.

Goede service en snelle reactie!

Een kuda console besteld voor een Toyota Corolla. Bij een vraag via Whatsapp een snelle reactie terug. Super fijne webshop. Vandaag de console geleverd gekregen met een duidelijke montage handleiding.

Zeer goed geholpen

Voor het inbouwen van een nieuwe auto radio had ik een paar specifieke onderdelen nodig. Via het contactformulier antwoord gekregen en perfect geholpen! Bedankt

Geen bevestiging en niet te bereiken

mooi passend product

voor de auto verhogingsringen gekocht voor de nieuwe speakers,deze zijn hoger dan origineel erin zit. Dus verhogingsranden gekocht en ziet er goed uit!

Op zaterdag middag besteld woensdag geleverd

goed product

product voldeed aan beschrijving en werd tijdig geleverd

Goede en snelle service

Snelle reactie op gestelde vraag is en snel geleverd

Top spul

Spulle kloppe zoals beschreven en eindelijk spulle kunnen vinden doormiddel deze webshop

Producten in goede orde ontvangen, vragen beantwoorden kan sneller

Via mail en WhatsApp vragen gesteld. Pas na de bestelling kreeg ik antwoord. Dat duurde te lang

Gewoon goed

Mooi goed zoals het hoort

Goede service snelle levering

Probleemloos ervaren

Goed product en snelle levering

Binnen 2 dagen geleverd en goed product wat kwalitatief zeer goed is. Perfecte pasvorm.. Zeer tevreden

Spullen waren er pas na 6 dagen

Er was Iets verkeerd gegaan bij hun waardoor ik met spoed locaal de stekker en speaker heb moeten halen ivm auto van een rijschoolhouder. Vervolgen 7 euro om het terug te sturen helaas .

Een echte/ originele

Helemaal top, de levertijd was keurig opgegeven van 3 a 4 weken. Maar na 2 weken geen replica, maar een echte originele geleverd.

Houder voor in de auto besteld en netjes geleverd. Communicatie is ook super en ze komen na wat ze beloven.

top service voldoende aandacht voor de klant

Top Service, vraagt heel veel na blijft duidelijk en altijd correct wordt niet afgescheept met de opmerkingen van sommige bedrijven jammer joh kunnen je niet verder helpen afijn het is fijn om met deze man zaken te doen Groet Niels Gouda

Prima en beveel ze aan.

Geen klachten

Bij vraag al snel antwoord Spullen zoals afgesproken geleverd

Producten voldoen aan de verwachtingen

kwalitatief goed product en snel geleverd

Zuidermeerweg 4

1652CR Zuidermeer

Over Audio4cars

In 2018 is Audio4cars van start gegaan. Ik liep tegen het probleem aan dat ik inbouw-materialen voor mijn eigen project zocht welke ik slecht kon vinden. Na een goede leverancier gevonden te hebben ben ik zelf een webshop gestart om deze zoektocht makkelijker te maken voor anderen. Ik wilde klanten de mogelijkheid geven om zelf hun eigen inbouw te kunnen doen en hiervoor materialen te kunnen verkopen. Een verzamelplaats met veel kabels, speakers en inbouwmateriaal. Met mijn eigen ervaring en een goede leverancier met een technisch team kunnen wij u op werkdagen helpen. Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met mij. Ik help u graag.