Makkelijk besteld en snel bezorgd

Prettig

Super webshop

Ik ben erg blij met de aankoop in deze webshop. Zeer snelle verzending en product van zeer goede kwaliteit. Ik raad deze webshop aan iedereen aan.

Snelle en goede service

Alles snel op gestuurd en product was ook goed

Het bestelde artikel was overal uitverkocht, maar hier nog leverbaar.

Besteld en snel afgehandeld top

Besteld en snel afgehandeld top

fijn en snel geleverd

top website

Blackvue accessoires zijn hier wel te koop

Een extra camera voor de Blackvue dashcam is hier wel te koop. Goed assortiment dus en snelle levering.

Helpt snel en duidelijk via whats app. Prima servie en prima kwaliteit aan onderdelen.

Prima ervaring

Bestellen ging makkelijk en alles was makkelijk te vinden.

Top service...

Ze hebben mij zeer goed geholpen om de juiste stuurwiel interfaces te vinden voor mijn camper Fiat Ducato 2021 en als werkt prima.

Goed bestel maar niet goed geleverd. Buiten hun schuld.Echter alles snel en nasr tevredrnheid opgelost. Prima zaak.

Zeer goed geholpen. Snel antwoord

Ik heb een draadloze oplader voor m'n tcross bestelt. Snel antwoord gekregen op m'n vragen. Pakket was snel binnen. Super service. Als ik weer wat nodig heb. Bestel ik hier weet

Bezorging dramatisch

Dpd had geen zin om naar het opgegeven adres te rijden en heb het maar bij het dichtst bij zijn de h ophaal punt gedropt

Fantastisch!

Suer service!

Fijn advies

Had best een lastig probleem om voor mijn Saab 93 Cabrio 2007 de juiste interface te vinden zodat stuurwielbediening blijft werken. Fijn advies en de belofte dat onderdeel retour kan indien het niet werkt TOP !!!

Goede service, snelle levering. Zeer correct bedrijf

Even een brinken gehad met ver keerde factuur tov bestelling, maar zeer snel opgelost en snel en correct geleverd!

Supersnelle levering

Met de juiste materialen kon ik gelukkig verder met een oplossing voor mijn auto. Levering binnen 2 dagen.

Nvt

Snel en netjes geleverd

Prima service snel en netjes.

Ondersteuning welwillend product is prima

Ondersteuning is welwillend en uiteindelijk prima verlopen. Product beschrijvingen prima alleen advies betere gebruiksaanwijzing te voorzien als aansluitschema van acv producten.

Besteld en geleverd binnen de 2 dagen

Goed en snel

Bestelt en snel in huis.

Bestelling was vlot binnen, Helaas bleek deze niet compleet berichtje gestuurd gelijk reactie terug dat hij er achteraan ging. En dag later kwam ontbrekende stuk al binnen Netjes opgelost zeer tevreden

es.

Heb een telefoon-console besteld voor mijn mercedes...zit als gegoten. Het ziet er netjes uit...eigenlijk professioneel...alsof het origineel ingebouwd is van fabriek. Ben er zeer blij mee...

Zuidermeerweg 4

1652CR Zuidermeer

Over Audio4cars

In 2018 is Audio4cars van start gegaan. Ik liep tegen het probleem aan dat ik inbouw-materialen voor mijn eigen project zocht welke ik slecht kon vinden. Na een goede leverancier gevonden te hebben ben ik zelf een webshop gestart om deze zoektocht makkelijker te maken voor anderen. Ik wilde klanten de mogelijkheid geven om zelf hun eigen inbouw te kunnen doen en hiervoor materialen te kunnen verkopen. Een verzamelplaats met veel kabels, speakers en inbouwmateriaal. Met mijn eigen ervaring en een goede leverancier met een technisch team kunnen wij u op werkdagen helpen. Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met mij. Ik help u graag.