Snelle levering en retour af handeling

Snelle levering en retour af handeling

Heel veel keus,goede sevuce en eerlijk

Behulpzaam, gied advies, eerlijk en niet opdringerig. En verder heel veel keus!

Perfect!

Alles perfect!

Vrouw is vrouw vriendelijk gericht hoog service level

Ik vind vrouw een prettige zaak goed advies en service gericht, daar wordt moeite voor je gedaan en ondersteunen keuzes Ik heb een keer te maken gehad met een kledingstuk wat stuk ging na korte tijd oom toen werd ik keurig en service gericht geholpen, ondanks een artikel wat ik in de uitverkoop kocht het verkoop team is leuk en getrokken De online service prettig en het pakket wordt mooi verpakt een cadeautje om te ontvangen

Erg goede service op afstand

Zelfs op afstand een hele mooie set gescoord. Je wordt hier zo goed professioneel geholpen. Dank daarvoor

Super service!

Heel goed! Mooie merkjes , leuk vriendelijk personeel,goede service en top sale! Mooie winkel:)

Mooie merken, top advies en service.

Deze dames weten wat mode is! Ze zijn altijd heel behulpzaam en zelfs in Corona tijd is er een super service. Vrouw is een beleving, echt een aanrader!

Duidelijk en overzichtelijke webshop!

Mooie, duidelijke webshop. Ook snel zoeken op de mobiel. En heel snel geleverd! Ben er erg blij mee.

Prima verzorgd!

Jurkje besteld super leuk en past precies. Snelle en vriendelijke bezorging en wat het extra leuk maakte,mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij!Maakt het toch net iets mooier.

Flexibel & meedenkend. Super!

Super! Persoonlijk aan huis geleverd daar Hanneke.

persoonlijke benadering

zelfs in deze tijd zeer hoge service ... Vrouw Horst is en blijft een bijzondere beleving met persoonlijke aandacht.

De bestelling wordt snel thuis afgeleverd en je kan de niet gewenste spullen terugbrengen in de winkel. Het geld wordt dan ook weer binnen enkele dagen teruggestort.

Zeer goede service

Bestelling had ik nog dezelfde dag in huis.

Snelle en goede service

Voor de 1e keer iets online besteld. Makkelijk en goed.

Corona tijd

14 uur blouse bestellen 18 uur al thuis geleverd Gewoon geweldig

Hele goede service en daardoor super goed geslaagd.

Ik was blij verrast met de goede service, en daardoor zeer blij met mijn nieuwe kleding.

Geweldige zaak

Fijne zaak je krijgt persoonlijk advies

Snel, topservice!

Een fijne zaak om te winkelen, alwaar vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel

Zie de zin boven!

Supermooie winkel en kleding!

Ik vind Vrouw een hele mooie winkel, met prachtige kleding waar ik aan het passen kan blijven. Ik word altijd zeer prettig geholpen door de medewerkers die goed weten hoe ik sets moet combineren. Dat is superfijn!

Super leuk!

Ondanks Corona maken jullie het de koper super fijn! Kleren mooi ingepakt in en in een leuk zakje! Alsof je weer bent wezen shoppen! En de kleren waren allemaal naar wens! Geweldig!

Top service!

Eerlijk vriendelijk en behulpzaam. Bovendien een hele gezellige winkel!

Fijne webwinkel

Online product besteld. Snel geleverd en zag er prima uit! Zal hier zeker nog eens iets bestellen. Bedankt!

Uitstekende service

Bestelling was zorgvuldig ingepakt en snelle levering.

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).