Zeer klantvriendelijk en snel bezorgd in deze vervelende 'corona-tijd'

Laat in de middag besteld en zelfs nog op dezelfde dag thuis bezorgd. Snelle service en zeer klantvriendelijk.

Mooi op tijd

Netjes op tijd en goede kwaliteit

Snel geleverd, super verpakt met leuk kaartje. Net een kadootje :-)

Snelle levering en duidelijk met zorg ingepakt. Ik ga zeker vaker bij Vrouwhorst bestellen.

Je krijgt wat je vraagt

geen poespas, mijn ervaring is als jezelf duidelijk bent met wat je ongeveer zoekt, weten ze bij vrouw je goede te adviseren, en zorgen soms voor een verassing in keuze die je zelf niet zo snel maakt.

Prima service, snelle levering

Snelle levering, erg plezierig

Alle medewerking

Op internet kleding uitgezocht en besteld. Vervolgens na overleg met medewerkers wat aanpassingen. En pakket ontvangen. Helemaal leuk en prima passend. Zeer tevreden, dankjewel!

Fijne service en vriendelijk

Fijne service en vriendelijke hulp

Fijne persoonlijke service!

Zelfs tijdens de lock down voel je je welkom bij Vrouw! De dames staan echt voor je klaar. Ze geven een prettig en eerlijk advies over de leuke items, passend bij jou als peesoon. Bedankt voor de persoonlijke en snelle service echt top!

Super klantvriendelijk

Goede hulp en feedback

Top service!

Altijd ontzettend vriendelijk, behulpzaam en super vakkundig!! En.... mega creatief in deze coronatijd!! Complimenten, oudjaarsdag ‘s ochtends iets besteld en ‘s middags persoonlijk geleverd, top!! Hopelijk mogen jullie snel weer open:-)

Service die je een glimlach bezorgt

Mijn bestelde jas kreeg ik binnen drie dagen. Vrouwhorst hield me tussentijds heel goed op de hoogte. De jas was goed verpakt in een keurige doos. Bij mij aankoop was een leuke handgeschreven kaart toegevoegd waarmee ik veel plezier met mijn aankoop werd toegewenst. Voelde heel persoonlijk en warm. Blij met mijn fijne aankoop.

Mooie overzichtelijke winkel met breed assortiment

Positief: online besteld en de dag erna mooi op tijd thuisbezorgd met persoonlijk kaartje bijgevoegd. Top!

Snel en duidelijk

Snelle en duidelijke service. Kleding was prachtig verpakt met een vriendelijke kaart erbij.

Snelle levering, goed verzorgd.

Was verrast door de mooie manier van inpakken, echt een kadootje

Super mooi artikel

Ik heb mijn bestelling erg snel binnen en mooie kwaliteit Ik ben erg tevreden netjes ingepakt en bezorgt

Mooi verpakt en leuk kaartje

Erg positief, het is leuk om je bestelling mooi ingepakt te ontvangen met een leuk kaartje erbij! Super!

Perfecte service

Snelle levering, persoonlijk bezorgd

Top service gehad bij het uitzoeken van mijn kleding & het kopen ervan. TOP team!

Ook online een prima service!

Online kleding besteld, waarvan een kledingstuk niet goed van maat was. Dit is op een toegankelijke wijze verwerkt. VROUW heeft een erg goede service, online is absoluut vergelijkbaar met de service in de winkel.

waauw

een betere winkel is er niet te vinden

Zeer tevreden over de bestellingen die ik gedaan heb.

super snelle levering

Mooie kwaliteit.

Een klantenservice waar je trots op mag zijn!

Als nieuwe, onbekende klant zó klantvriendelijk geholpen worden, maakt dat wij jullie site echt wel vaker gaan bezoeken...Top! (Helaas is Horst niet echt om de hoek)

Snelle en vriendelijke service

Ik had de bestelling snel. Vriendelijk personeel. Fijne kwaliteit kleding

Top team

Mooie winkel, fijne sfeer en vriendelijk personeel. Top!

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).