Aangenaam

Snelle levering met aandacht ingepakt een cadeautje om te krijgen

Snelle en verzorgde levering

Mooie zwarte broek van summum besteld. Deze werd snel geleverd en er zat een gezellig persoonlijk kaartje bij.

Superfijne zaak en altijd fijne ervaring!

Zowel via de website een goede ervaring, netjes en snel, maar in de winkel zelf ook altijd een prettige sfeer en fijne hulp! Topzaak hebben jullie!

Goede service met personal touch

Goede service, goed verpakt. Met handgeschreven boodschap. Leuk!

Snelle levering ook in deze rare tijd

Vooral dat persoonlijk kaartje bij je bestelling was heel leuk

Duurd te lang

Nog geen geld retour gekregen.

Duidelijke webshop

Snelle verzending en vriendelijk

Mooi ingepakt met een leuke persoonlijke boodschap eebij, feestje!

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten voor goede prijs

Leuke webshop met mooi aanbod

Mooi aanbod, makkelijk bestellen, snel en goed verpakt geleverd. Retour ook netjes en snel verwerkt. Enige wat beter zou kunnen dat je niet met Paypal kunt betalen en zelf retourkosten moet betalen (bij behoud van een deel van de bestelling en buiten de sale om).

Super goede ervaring. Je wordt op alle mogelijke manieren geholpen. Ruime keuze, goede styling en prettige omgang.

Fantastisch!

Super leuke merken en krijgt altijd goed en eerlijk advies. Hoef nergens anders meer naartoe;)

Een cadeautje om te krijgen, zo leuk verpakt.

Snelle levering. Leuk en met zorg verpakt.

Snel bezorgd en een mooie prijs kwaliteitsverhouding

Super!!!

Snelle levering, mooi ingepakt met kaartje erbij! Leuk om je trui zo te ontvangen!

Ik ben zo blij een online winkel gevonden te hebben met een vrij grote collectie Alix The Label tot en met maat XL. Pakje snel toegekregen. Heel mooi ingepakt en met vriendelijk bedankingskaartje erbij.

AAAAA+++++

Spullen keurig op tijd ontvangen. Prima op de hoogte gehouden over de bestelling. Ga zo door!

Super snelle levering en retour.

Snelle en verzorgde levering van mij bestelling. Omdat het geleverde niet paste, heb ik het terug gestuurd. Een snelle en correcte afhandeling hier van.

Schnelle und zuverlässige Lieferung nach D.

Gute Webinformation, klare Bestellabwicklung und schnelle, zuverlässige Lieferung nach Deutschland.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service!

Top.

GWELDIG

Ik vond het persoonlijke kaartje leuk bij de bestelling!

Mijn bestelling was zorgvuldig verzorgd. Ook de persoonlijke touch ontbrak niet.

Snelle levering- en afhandeling van mijn retour.

Ik winkel graag bij vrouw, wordt altijd goed geadviseerd Top winkel.

het product was heel snel geleverd

het product was snel binnen en netjes afgeleverd

Snelle service, vriendelijke benadering

De medewerkers beantwoordden mijn mail zeer snel en vervolgens werd mijn bestelling snel geleverd!

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).