Prettig

Zowel online als in de winkel prima service

Snelle service en het pakketje is een cadeautje

Snelle service . De jurk was verpakt als een cadeautje met een leuke boodschap toegevoegd

Overzichtelijke site, snelle en supernette service, ook retouractie prima

ik ga (bijna) nooit zonder iets de deur uit :-)

Super winkel, vriendelijk personeel en altijd een goed (persoonlijk) advies!

Goede service!

Artikel niet voorradig goed opgepakt en kortgesloten dmv telefonisch contact, netjes nagestuurd

Snelle levering, keurig netjes en mooi verpakt

Fijne webshop, snelle levering en keurig netjes mooi verpakt. Helemaal blij met het jurkje.

Geen problemen gehad prima service

TOP!

Super mooie winkel, mooie kwalitatieve kleren, vriendelijk personeel, goede service, je voelt je op en top VROUW als je hebt geshopt!

Goed, leuk

Goed advies, voelde mij op mijn gemak. Bedankt

Goede klantervaring

Fijn product,snelle levering,goed verpakt,bij levering lief kaartje als dank voor klant

Mogelijk kan het opgebouwde puntensaldo meegenomen worden in de klantgegevens wanneer je inlogt.

Snel geleverd en netjes mooi verpakt! Retour ook snel verzorgd.

Top verzorgd

Mooi ingepakt met een leuke kaart erbij ziet er super verzorgd uit.

Uiterst tevreden!

Snelle levering, mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij! Toppie!

Leuk En mooi als kadootje verpakt En snel geleverd!

Helemaal leuk als een kadootje verpakt. Kaartje erbij en snelle levering! Heel blij.

Vlotte, nette service en zeer mooi verpakt om als cadeau te geven of te mogen ontvangen natuurlijk

Netjes en verzorgd. Heel mooi ingepakt, super lief kaartje met een persoonlijke tekst.

Top ,top,top!!!!!!!!!!!!!

Kom al vele jaren bij vrouw,steeds goed advies en fijne service. De verschillende keuze mogelijkheden zijn van goede kwaliteit en betaalbaar.

Topservice!

Mijn bestelling kwam niet binnen, na contact is het meteen weer verzonden, goede service en leuk dat er een handgeschreven boodschap bij zit :-)

Snelle levering met persoonlijk tintje

Ik heb deze winkel aan mijn lijstje toegevoegd. De kleding was mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijk geschreven kaartje. Dat is een service die een goed gevoel achterlaat bij de klant. Heel prettig.

Snelle levering en super leuk verpakt met persoonlijk kaartje erbij, love it!

Ondanks Corona de bestelling volgende dag in huis. Mooi verpakt met een vriendelijk kaartje. Heel persoonlijk ondanks dat het besteld is op internet.

Leuke collectie, keurige verpakking

Snelle en correcte levering, mooi verpakt ook!

Goede service, eerlijk en oprecht kledingadvies

De dames van VROUW helpen je allen met evenveel plezier. Je krijgt eerlijk en oprecht advies en ze luisteren naar je wensen. Ze komen vaak met een "out of the box" item wat, in mijn geval, meestal de perfecte koop is! Heerlijk winkelen doordat er overzicht en een gezellige sfeer is.

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).