Artikel snel bezorgd en ook nog eens heel leuk ingepakt

Een heel verzorgde en persoonlijke benadering!

Het pakketje zag er prachtig uit, dat is al een goede binnenkomer. Het kledingstuk zit perfect en was goed geprijsd.

Duidelijke webwinkel

Bestelling ondanks de crisis erg vlot bezorgd. Goede maat juiste kleur, precies zoals verwacht. En.... wat was de bestelling prachtig verpakt!! Dikke pluim, daar wordt een vrouw blij van.

Wat ik erg leuk vond een persoonlijk hand geschreven kaartje erbij

Super service

Snelle levering, erg persoonlijk door er een kaartje bij te sturen. Hier ga ik vaker bestellen. Bedankt team Horst!

Snelle levering, netjes verpakt en persoonlijk kaartje in de doos...

Bestellen via de website ging gemakkelijk, het pakketje is snel verstuurd en men neemt de tijd en moeite om het persoonlijk te voorzien van een leuk kaartje.

Snelle service en sympathiek verpakt

Het rokje wat ik bestelde had ik binnen een paar dagen in huis. Het was zeer leuk verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij: deze moeite van Vrouw Horst zorgt ervoor dat ik in de toekom vaker op de site zal kijken: erg sympathiek en verzorgd

Perfecte service, snelle levering👌🏼

Altijd een vriendelijke, behulpzame en professionele benadering. Top!!

Super goede persoonsgerichte service, door een geweldig team

Wat winkelen bij vrouw zo bijzonder maakt, is de persoonlijke hulp en service. Dat item die je niet zo snel zelf uit het rek zou halen, want fantastisch blijkt. Er wordt echt naar je gekeken en geluisterd, zonder het gevoel dat je iets moet. Elke keer een feestje!

Super goeie en snelle service

Heel tevreden en goeie en snelle levering!

Snel, keurig en attent

Snelle en vlotte online service. Leuke outfit gezien op insta en meteen besteld. Helemaal top

Persoonlijke en snelle service

Besteld op de site van Vrouw, dag erna persoonlijke levering aan de deur ivm corona maatregelen. Top!

Goed! Leuk verpakt, snel geleverd, lief kaartje erbij!

Er werd snel geleverd, super fijn! Artikel was leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Echt leuk!

Superfijn!

Het pakket werd dezelfde dag al bezorgd, dat was fijn. Door de corona tijd was het voor mij vreemd om de winkel fysiek te bezoeken. Maar dit was goed geregeld, perfecte hulp en begeleiding. Er is een fijne sfeer met fijne benaderbaar personeel. Ik ben blij met mijn aankopen. Kom zeker terug! mijn complimenten en succes in deze rare tijden!

Super snel geleverd!

Maat M was niet meer in de winkel verkrijgbaar en dan ga je zoeken super dat ik bij jullie ben geslaagd ❤️

Altijd een feest om te shoppen

Door de uitgebreide collectie, de sfeervolle inrichting en de deskundige verkoopsters ga ik altijd met een fijn gevoel naar binnen en ook weer naar buiten.

Fantastische service.

Hele goede service en superleuke winkel en dames die je altijd weer heel mooi kunnen kleden.

Snelle service en het pakketje zelf is een feestje om uit te pakken.

Met passie / liefde verstuurd

Mijn eerste bestelling bij Vrouw Horst was ‘n super ervaring. Het was zorgvuldig / met liefde ingepakt met ‘n geschreven kaartje erbij! De kleding past en is conform verwachting Ik hoop na de Corona periode de zaak te bezoeken. Op website zag ik ‘n leuke collectie.

Snelle levering met persoonlijk tintje

De laarsjes werden snel geleverd, waren mooi ingepakt en er zat een kaartje bij met een persoonlijke boodschap.

Mijn bestelling zorgvuldig mooi ingepakt met een vriendelijk kaartje met daarop een persoonlijke boodschap schreven.

Een TOP winkel met super service op maat én altijd een eerlijk advies!

Ik ben een super tevreden klant! Bij vrouw helpen ze mij met mooie basic items, maar ook met iets aparts wat toch bij mij als persoon past! Kwaliteit van de kleding is tevens perfect!

Zeer prettig, snelle ontvangst van de bestelling met daarnaast een persoonlijk kaartje erbij.

Zoals hierboven al beschreven. Keurig ingepakt pakketje met een persoonlijk kaartje erbij!

Bestellingen worden snel verstuurd. Je ontvangt je bestelde kleren in een mooie verpakking die met zorg aangebracht is. Goede kwaliteit!! Kortom heel blij met de jurk!!

Super service

Na levering met verkeerde kleur, en vervolgens retourzending. Door firma persoonlijk contact met mij gezocht. En alles naar tevredenheid opgelost. Een voorbeeld voor andere bedrijven Mijn dank!

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).