Toppie ervaring

Een aan te bevelen ervaring

Gekozen product geleverd

Kleding was precies zoals op de website. Levering was binnen 2 dagen. Heel attent als een kadootje ingepakt. Daar straalt vanaf dat degene die het heeft ingepakt haar werk leuk vindt.

Snelle, goede service en prachtige kleding!

Artikelen worden supermooi verpakt met zelfs nog een persoonlijk kaartje erbij. Wat een service!

Aanbevolen!!!

Snelle levering, Mooi verpakt, Snelle terugstorten. Goede service.

Fantastische service en mooi ingepakt !

Snelle levering, netjes verstuurd

Mijn bestelling was snel geleverd, wat wel lastig was is dat in de broek valse vouwen gestreken waren, veel werk aan gehad om dit weer goed te krijgen.

Fijne website, snelle verzending

Uitstekende service

Ik was positief verrast bij het ontvangen van mijn bestelling. Echt een cadeau om uit te pakken met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Dankjewel voor de goede en snelle service. Ik kom zeker vaker online shoppen bij vrouw-fashion.

Lief het persoonlijk geschreven kaartje erbij.

Perfekt

Super mooie jurk die met aandacht is ingepakt. Persoonlijk kaartje erbij maakt het helemaal af.

Snelle levering en kleding is mooi ingepakt

Heel positief

Fantastisch!!!!

Wat een geweldige webshop, super snel geleverd en zelfs gratis verstuurd en retour, wat een service, top!!! Het pakket was met zoveel liefde en aandacht verpakt, echt een kadootje op zichzelf al en de trui ook superrrrr blij mee. Ik zeg echt geweldig hoe jullie het doen!!!!

Leuke collectie kleding, fijne website. Snelle levering, leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Retourneren en terugbetaling verliepen snel en eenvoudig.

T was net een cadeautje!!! Dank jullie wel ,ik ben er heel blij mee

Fijne service

Snelle reactie!

Mooi, duidelijk, snel, helemaal top!

Ik ga meestal gewoon naar de winkel in Horst, maar dit keer online besteld. Gebruiksvriendelijk, snelle levering en ook retour (te kleine maat besteld) werd snel afgehandeld. Heel blij met mijn (maatje groter) aankoop.

Helaas zat de jurk niet naar wens, maar het retourneren ging makkelijk en de terugbetaling snel

Kan niet beter

Snelle verzending geen verz of retour kosten Goede service

Super service

Snel geleverd en leuke ingepakt!

Zeer snelle levering

Superleuke merken, overzichtelijke webshop!

Leuk ingepakt, snel geleverd!

Fijnste kledingzaak in Nederland!

Prachtige collectie, écht persoonlijke service en een heerlijke no-nonsense vibe.... Eigenlijk wil ik niet aanraden en hou ik de dames en hun mooie winkel het liefst voor mezelf.

Mooie kleding, goede service

Heel tevreden over de kwaliteit, service en snelheid van de bestelling

Snelle levering, super mooi verpakt en met een handgeschreven persoonlijke boodschap. Aanrader!

Tevreden , snel bezorgd en goed product

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).