Prima website

Mijn ervaring was plezierig

Ik heb online besteld en was blij met het snel en vriendelijk reactie van Vrouw Horst. Ik zal zeker vaker hun website bekijken.

Heel tevreden.

Broek besteld. Snel geleverd. Onder de indruk hoe mooi het ingepakt was.

Mijn bestelde item was snel geleverd. Retour gestuurd en supersnel verwerkt!

Snelle levering,leuk ingepakt en superleuk met de hand geschreven kaartje erbij. Ik was op zoek naar dit t-shirt,en heb t nu voor een hele scherpe prijs.!!

Super service prachtig ingepakt!

Het was een feestje om het pakketje van jullie te ontvangen en uit te pakken.

Super service! En razendsnel!

Geweldig!

Ik was blij verrast toen ik de doos open maakte. Mijn broek verpakt in rose vloeipapier met een strik erom. Ik werd hier helemaal blij van, had de broek nog niet eens gezien. Dat kleine beetje extra, reden om weer een bestelling bij jullie te plaatsen!

Vrouw heeft alles wat een modezaak moet hebben

Mooie merken, goed advies en prettig personeel. En als je iets bij de webshop bestelt: supersnelle levering !

Ik vind jullie website en aanbod erg leuk. Helaas zitten jullie voor mij te ver weg en zal ik niet snel bestellen. De laatste keer was ik niet happy en bij retourneren diende ik ruim € 7 te betalen voor pakketpost. Dat vind ik dan net iets te gortig. Ik heb begrip voor jullie standpunt dat je het in rekening brengt, maar het weerhoudt mij er toch van om iets te kopen. Als jullie dichterbij hadden gezeten, kwam ik graag in de winkel.

Persoonlijke touch

Snelle levering, kwalitatief goede kleding en een persoonlijke touch d.m.v. een handgeschreven kaartje! Bij VROUW weten ze hoe je een vrouw happy maakt!

Goede website

Goed overzicht van alle merken en snelle verzending

Supersnelle verzending

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje er bij. Zeer tevreden.

Topwinkel!

Snelle service, leuke merken en zeer vriendelijk te woord gestaan tien ik hen belde voor sdvies! Een aanrader!

Uitzonderlijk

Hele snelle levering en heel mooi ingepakt. Leuk persoonlijk kaartje.

Zeer goede service en snelle. Erzending

Zeer goede service en snelle verending

Mooie duidelijke site & zeer vriendelijke service!

Mooie duidelijke site & uitgebreid assortiment. Klantenservice reageert erg snel en zeer vriendelijk!

Snelle levering, mooi verpakt

De volgende dag was het topje al in huis in een mooie verpakking met een kaartje erbij. Echt een cadeautje.

Amazing experience!

Top class clothing store in Horst with beautiful items and helpful, honest staff. Hanneke and her colleagues are so friendly and helpful when in their store. Find it difficult to pick outfits to suit your shape or just find it difficult to put an outfit together? The girls are amazing at what they do! They will pick the most beautiful outfits for you with an honest opinion. 100% recommended Vrouw for beautiful pieces to make your wardrobe fresh and also make you feel like a million dollars!

Uitstekende service

Snelle levering en met veel zorg ingepakt!

Snelle verzending van bestelde item, leuk verpakt. Tevreden!

Hele fijne winkel met lieve, behulpzame dames

Het voelt prettig om hier binnen te komen, kan op mijn gemak rondkijken en krijg de hulp waar ik om vraag. Altijd eerlijk advies. zelfs nu de winkel dicht moest ervaarde ik de persoonlijke aandacht en het optimisme binnen het team van Vrouw! Top!!!

Bestelling gedaan via de webshop, mooi ingepakt met een leuk kaartje met persoonlijke noot erbij.

super !!

pakketje kwam snel aan , en was met zeer veel zorg verpakt , het was een cadeautje . zeker voor ieder en een volgende keer aan te bevelen .

Kerkstraat 13 A

5961GC Horst

Over Vrouw Fashion

Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd. Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).