Slechte service ,bezorging was 4 dagen later

Had Motorplaat gekocht was niet goed . Heb telefonisch contact gehad , voor terug te sturen . Maar moest wel eerst € 20, betalen voor verzend kosten . Dan zou ik het resterende bedrag terug krijgen . Dat is het niet geworden . Gr Ans

accu

varta accu voor C1 opgehaald in rotterdam, prima gelopen alles stond klaar. scherpe prijs

Snelle verzending

Mijn product werd snel verzonden en was precies als de omschrijving. Goed verpakt. Ben tevreden.

Snelle levering en prima product.

Product vinden was makkelijk door het invullen van het kenteken. Prima prijzen, goede producten.

fantastische servcie

levering altijd netjes ingepakt en binnen 2 dagen ontvangen. Ik bestel al jaren bij carparts.

retour wordt niet terug betaald

nooit meer radiateur terug gestuur viel onder garantie en krijg geen geld terug

goede service

Goede prijs kwaliteit

Zegt wat ie doet en doet wat ie zegt

Product prima

Foutje bij het aanmelden waardoor er 66 i.p.v. 6 als huisnummer stond. Via alle middelen aangegeven dat het niet goed was. Ook een bevestiging gekregen dat het aangepast zou zijn en ja.... Buren aan het einde van de straat brachten gelukkig het pakketje. En ja, adres was onveranderd.

S,middags besteld, volgende ochtend vroeg al geleverd. Prima pasvorm en campertje weer super fraai na montage .

Prima onderdelen en snelle levering

Had snel een nieuwe accu nodig, lag meteen klaar na bestellen voor overigens ook een prima prijs. Absoluut een aanrader!

Netjes geleverd, prima product.

Makkelijk bestellen. Mooie site.

Snelle hulp en een uitstekende service

Vlak voordat mijn werkweek begon kwam ik erachter dat mijn auto aan het stotteren was. Vaak moet ik dan de olie verversen, en dan rijdt mijn auto weer als een zonnetje. Nu had ik mijn oom om hulp gevraagd want dankzij mijn nagels kan ik zelf de oliedop niet opendraaien. Wij doen de motorkap open, komen we erachter dat de tankdop ontbreekt. Gelukkig kon ik bij jullie heel snel een nieuwe tankdop bestellen. En weer de weg op. Dankjulliewel voor de goede service!

Betrouwbare onderneming

Snelle levering, helaas site-info niet correct bij mijn bestelde onderdelen.

Perfekt onderdeel

Onderdeel goed verpakt,snel en zoals afgesproken geleverd.

Goede klantenservice

Het pakket was door upc verzonden en dat duurde erg lang. Uiteindelijk was het pakket wat ze daar hadden leeg en werd het terug verzonden naar carparts. Met 1 mailtje naar carparts stuurde ze meteen nieuwe op. Erg fijn!

Top geregeld

Perfect op tijd! Juiste onderdeel ontvangen

Moest 14 dagen wachten tot het voorraadartikel geleverd werd?!

Ruitenwisser van Bosch is van goede kwaliteit en zeer laag geprijsd. Levering, die 2 weken duurde, was met 8,95 belachelijk hoog en veel hoger dan de prijs van de ruitenwisser (achter) van € 7,-.

Snelle levering prijs kwaliteit verhouding goed

Goed product met prima prijs

Snel geleverd en alles prima geregeld

Juiste onderdeel en zeer snel geleverd

Weinig ervaring met het bestellen van een achterlicht voor mijn op leeftijd zijnde Peugeot bus. Snel gevonden op de website. Prima keuze en scherpe prijs. Dank

Voldoet aan verwachting

Aanrader

Wat een drama bedrijf

Komen hún afspraken keer op keer niet na!!

makkelijke website

Vareseweg 123 C