Beste Johan, Bedankt voor uw positieve review over ons. Dit wordt zeer op prijs gesteld en wij zien u graag terug! Met vriendelijke groet, Team klantenservice
Beste Karel, Bedankt om even de tijd te nemen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wij waarderen dit enorm. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team klantenservice
Beste Jos, Wat jammer om te moeten vernemen dat het door u bestelde product niet naar wens is. Wij hanteren inderdaad een bedenktijd van 14 dagen. Onze excuses voor als u het proces hiervan niet als prettig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team klantenservice
Beste Elder, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Voor overige vragen en onduidelijkheden kunt u ons altijd contacteren! Met vriendelijke groet, Team klantenservice
Beste Paul, Wij zijn blij dat u uw onderdelen goed heeft ontvangen. De levertijden kunnen soms inderdaad wat langer zijn dan gewenst, bijvoorbeeld vanwege drukte. Dit is ook de reden waarom wij met verwachte levertijden werken. Met vriendelijke groet, Team klantenservice