Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Helaas kunnen we niet achterhalen wat er precies is gebeurd. We zien wel dat er een label is gestuurd als oplossing zodat u dit kosteloos kan retourneren. Om transportschade te voorkomen adviseren wij dit in een andere doos te doen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend. U heeft helaas geen ordernummer vermeld waar dit overgaat. Op uw email adres kunnen we alleen maar orders vinden van originele merken en geen Chinese rommel en uw laatste order is vandaag de deur uitgegaan i.p.v. vrijdag. We hebben het vermoeden dat dit om een andere website gaat. Met vriendelijke groet, Klantenservice