Uitstekend!

Eerste klas producten, snel geleverd en tegen een scherpe prijs.

Snelle en correcte levering

De accu was binnen een dag geleverd en prima. communicatie over levering prima Prijs was prima

TOP

Super snel geleverd

Zeer tevreden met de service en personeel!

Oplossingsgericht

Had de verkeerde accu geleverd gekregen maar kwam daar pas een maand later achter toen ik hem wilde installeren. Hebben hem ondanks verstreken bedenktijd keurig omgewisseld.

voor mij waardeloos

De bezorger geeft aan dat hij op adres(Winkel)het pakket heeft aangeboden terwijl hij niet bij ons in de winkel binnen is geweest. Hierop neem ik direct contact op met de bezorger die ruim 500 meter verderop staat geparkeerd. Ik ben tefonisch in gesprek met de bezorger en kom hem gedeeltelijk tegemoet om te laten zien waar hij moet zijn. Hij heeft niet eens de moeite genomen om het naar mij toe te brengen. TIP: neem mensen aan die normaal NEDERLANDS kunnen praten.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van een nieuwe accu voor de Totota Yaris van mijn vrouw

Slechte service hele trage levering.

Eerste en laatste bestelling bij carpartsdirect zij geven aan dat zij snel ( de volgende dag) leveren maar dat doen ze bij lange na niet. En het product is ook erg duur ten opzichte van andere aanbieders. Ivm met hun snelle levering (wat zij aangeven op de website) had ik dat er graag voor over maar dat valt in werkelijkheid erg tegen en de klant vriendelijkheid valt ook erg tegen als je contract met ze opneemt heel erg ongeïnteresseerd.

Snel geleverd, Goed geregeld met retour sturen

Goed geregeld, snelle levering en makelijk retour sturen. Alle onderdelen passen.

Snelle levering en oplossing probleem

De accu was binnen een dag geleverd en prima Echter was het de verkeerde accu die ik besteld had. Na contact met Carpartsdirect.nl werd dit meteen opgelost. Retour eerste accu en na enkele dagen had ik de juiste accu. Perfecte oplossing van mijn fout en zonder extra kosten voor terugsturen enz.

snel en goed

snel en goed

Zeer slechte klanten service

Defect product ontvangen, terugbetaling pas na retour Ik heb hier een airco compressor besteld die helaas defect aankwam. De verkoper weigert een vervangend exemplaar op te sturen voordat ik het kapotte product terugstuur. Dit betekent dat ik nu opnieuw moet bestellen en betalen, terwijl ik het aankoopbedrag pas terugkrijg nadat de retourzending is verwerkt. De verkoper kiest voor deze aanpak ondanks dat ze weten dat ik al dubbele kosten maak omdat mijn auto bij de garage staat en de werkzaamheden dubbel uitgevoerd moeten worden en het proces langer duurt. De klantenservice was zeer kort af in de mail en schreef in gebrekkig Nederlands. Ze hebben geen oplossing geboden waarbij ik als klant niet met dubbele betalingen kwam te zitten.

Accu bleek na aankoop nier te functioneren.

Snelle levering na de bestelling te hebben geplaatst. Echter, bleek de accu niet in mijn auto werkzaam te zijn. Na de checklist te hebben ontvangen en alle test te hebben doorlopen bleek de nieuwe accu te weinig voltage te hebben. Vandaar de accu retour gezonden. Uit de tests van Carpartsdirect bleek niks aan de hand te zijn. Oplossing de accu retour of vernietigen. Ik wilde graag mijn geld retour binnen de garantietermijn.. Dit was niet mogelijk ook niet na herhaaldelijk verzoek....Jammer dit....

Klantenservice reactie slecht, onderdeel past niet bij auto

-verzend mail, tracking nummer is niet van maatschappij die e-mail staat aangegeven (dus zoeken welke koerier het nummer van is) -extra betalen voor avond levering, en dan niet krijgen(en geen excuses) -artikel dat bij auto past volgens website, past niet, terug stuur kosten voor klant… - reactie die terug komt niet relateert aan vraag/klacht (lijkt er dat het gewoon niet gelezen wordt in een geval)

Goeie bezorging je krijgt precies de juiste informatie wanneer je pakket krijgt allemaal top

Heel positief

Niks op aan te merken.Bestelling op tijd verzonden, in goede staat aangekomen.helemaal super!

Diverse artikelen in voorad, maar meest belangrijk: Snel levering binnen Nederland

Zeer duidelijke webside om onderdelen te bestellen.

goede onderdelen goede levering prijs is ook goed ik geef 5 sterren

Zeer snelle levering. Perfect

Gisteren 8 mei om 21:09 een accu besteld voor mijn auto. Vandaag 9 mei om 11:20 stond de koerier voor mijn deur . perfect

Mijn foutje snel goedgemaakt

Ik had aan de hand van de keuze via het kenteken een accu besteld. Echter deze bleek niet te passen in mijn auto. Na een mailtje en het opgeven van het type accu wat in de auto zat is dit snel door Carparts geregeld. De "verkeerde" accu werd op maandag opgehaald en woensdagmorgen kreeg ik de juiste accu zonder extra kosten.

Heel slecht

een heel slecht onproffecioneel bedrijf ik bestel een accu middels kenteken van mijn auto er wordt een verkeerde accu gestuurd vervolgens laat ik de accu weer ophalen om om te ruilen en krijg voor de 2e keer weer dezelfde accu opgestuurd telefonisch contact opgenomen en gevraagd of ze goeie accu kunnen opsturen door de koerier bedrijf en als die geleverd wordt de verkeerde accu weer mee kunnen nemen als antwoord nee dat doen we niet, echt een schande

Slechte service ,bezorging was 4 dagen later

Had Motorplaat gekocht was niet goed . Heb telefonisch contact gehad , voor terug te sturen . Maar moest wel eerst € 20, betalen voor verzend kosten . Dan zou ik het resterende bedrag terug krijgen . Dat is het niet geworden . Gr Ans

accu

varta accu voor C1 opgehaald in rotterdam, prima gelopen alles stond klaar. scherpe prijs

Snelle verzending

Mijn product werd snel verzonden en was precies als de omschrijving. Goed verpakt. Ben tevreden.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam