Goed. Behalve de retourprocedure.
Beste Carparts
Omdat julle tot twee keer toe er op aandringen mijn ervaring met carparts met jullie te delen bij deze:
Als eerste: Ik ga nooit meer iets bestellen bij carparts. En dit komt door een hele vreemde, onlogische en onbegrijpelijke retourprocedure.
Helaas zie ik geen mogelijkheid het in het kort te vertellen, maar ik doe een poging.
Ik heb zelf een fout gemaakt met bestellen van een buitenspiegel doordat ik het nummerbord van mijn vorige auto had ingevoerd.
De spiegel arriveerde verpakt in een klein doosje zonder bubbeltjesplastic of verdere bescherming, of beschermdoos. Wonder boven wonder was de spiegel niet beschadigd. Ik zag natuurlijk direct dat het niet de juiste spiegel was. We hebben dan ook de spiegel in dezelfde verpakking teruggestuurd. Omdat er meerdere (verzend)stickers over elkaar heen waren geplakt hebben wij er een aantal afgehaald. Dit teneinde verwarring te voorkomen bij het terugsturen via de verzender.
De spiegel is zonder beschadiging bij jullie aangekomen maar werd geweigerd. De reden was dat wij stickers van de verzenddoos afgehaald hadden.
Blijkbaar was het niet mogelijk een nieuw stickertje uit te printen. Overigens zou het een beter idee zijn geweest om de spiegel beter en veiliger te verpakken met een extra doos. Dat zou de orginele onderdeelsticker ook op de onderdeeldoos zijn blijven zitten.
Natuurlijk waren wij het niet eens met de weigering, temeer omdat wij de spiegel op exact dezelfde manier weer terug hadden gestuurd.
Ik heb hierover zowel met de retourafdeling alsmede met de klantenservice contact gehad.
Ik stuur het vervolg in een tweede broordeling om dat de tekst er niet in past.