Geweldig!!

Ik gaf het kenteken en chassisnummer en het betreffende onderdeel dat ik nodig had. Keurig geregeld en bezorgd super snel!!. Ben

Alleen mijn pakket is kwijt. Was te laat met ophalen en nu weten ze niet waar het pakketje is. En nooit meer berichtje gehad dat het pakketje mee terug is genomen. Beetje jammer van DHL

Zeer goede ervaring!!

De twee onderdelen snel geleverd en goed verpakt. Met name de spiegelglas was goed verpakt.

Goed.

AL vaker hier besteld en nooit geen problemen gehad.

Op tijd geleverd

Goed product

Snelke en correcte levering

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Reactie van het bedrijf

Beste Johan, Bedankt voor uw positieve review over ons. Dit wordt zeer op prijs gesteld en wij zien u graag terug! Met vriendelijke groet, Team klantenservice

Gewoon overzichtelijk site en op tijd geleverd

Gewoon zoals het hoort

Reactie van het bedrijf

Beste Karel, Bedankt om even de tijd te nemen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wij waarderen dit enorm. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team klantenservice

Waardeloos

Het ontvangen product was niet zoals bedoeld, en van een slechte kwaliteit. Enige klantvriendelijkheid mbt. het retoursturen was meer welkom geweest. Ik bestel hier niet meer.

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, Wat jammer om te moeten vernemen dat het door u bestelde product niet naar wens is. Wij hanteren inderdaad een bedenktijd van 14 dagen. Onze excuses voor als u het proces hiervan niet als prettig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team klantenservice

goede service.

Bobine bestelt en op tijd in huis. Voor old timer Citroen DS 23 IE Pallas. Werkt perfect! Dank.

goede prijzen, snelle en duidelijke aflevering

De order was binnen de aangegeven tijdspanne afgehandeld en geleverd. Echter is de factuur niet zoals is aangegeven per mail ontvangen en moest ik deze opvragen.

Reactie van het bedrijf

Beste Elder, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Voor overige vragen en onduidelijkheden kunt u ons altijd contacteren! Met vriendelijke groet, Team klantenservice

met u hulp de goede onderdelen

naar levering was geen 2dagen maar 5 dagen onderdelen goed ontvangen

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Wij zijn blij dat u uw onderdelen goed heeft ontvangen. De levertijden kunnen soms inderdaad wat langer zijn dan gewenst, bijvoorbeeld vanwege drukte. Dit is ook de reden waarom wij met verwachte levertijden werken. Met vriendelijke groet, Team klantenservice

Slechte service

Als jarenlange trouwe klant op 20 april een relatief grote bestelling geplaats. Op 28 april bericht van DHL dat het pakket is beschadigd, niet wordt bezorgd en het pakket retour is gezonden. I.v.m. reis naar buitenland en verlopen APK Carparts herhaaldelijk tevergeefs gevraagd om direct nieuwe onderdelen te zenden. Reactie Carparts was eerst dat ze geen onderdelen op voorraad hebben (???) en enkele berichten later dat ze pas nieuwe onderdelen mogen zenden wanneer oude onderdelen door hen terugontvangen zijn. Dat koper hierdoor in de problemen komt interesseert ze niets. Het resultaat was dat ik een auto moest huren voor reis naar het buitenland en mijn APK-afspraak heb gemist. Tenslotte moest ik ook nog zelf achter DHL aan voor de retour die Carparts stelde niet ontvangen te hebben en heb ik pas op 17 mei mijn geld teruggekregen. Onbegrijpelijk dat een bedrijf een trouwe klant zo in de kou laat staan. Voor mij nooit meer Carpartsdirect.

De producten die ik wilde bestellen waren niet op voorraad en kreeg netjes een melding wanneer deze wel weer op voorraad waren zodat ik ze kon bestellen en wanneer ik ze op kon halen. Ga zeker vaker hier bestellen.

Snelle levering en goede service

Onderdelen waren snel binnen, goede prijs en kwaliteit. Één van de onderdelen paste niet bij mijn auto en die hebben ze keurig retour genomen. Verder vind ik het fijn dat ze een afhaalbalie hebben. Ik beveel ze van aan als je op zoek bent naar een ruime aanbod van auto-onderdelen.

Makkelijk bestelen met snelle afhandeling

Makkelijk bestelen met snelle afhandeling

Oplossing probleem duurt lang

Uitlaat besteld. Na montage bleek er een lek te zitten op de lasnaad. Contact opgenomen. Degene die hier over gaat is op vakantie, oke. Na anderhalve week...inmiddels dus anderhalve week zonder auto..neem ik zelf contact op omdat ik niets hoor. Conclusie: uitlaat moet opgehaald worden en terug gestuurd worden naar de fabriek ter observatie. Dus geen andere uitlaat van dit bedrijf zelf zodat ik zsm weer kan rijden. We zijn nu 2 weken verder....nog steeds zonder uitlaat en dus auto....

Op tijd binnen

snel en goed

Je krijgt wat je besteld

Ik heb verkeerde onderdelen besteld maar kreeg meten hulp, hoe ik me besteling terug kon sturen.

Onvoldoende

Geen controle op uitgaande onderdelen Op juistheid en beschadigingen Iedereen ander medewerkers !!!

Snel en voordelig bezorgd

Zie titel

vlotte levering

vlotte levering , alleen vrij lang duren voor een retour zending afgehandeld is

Overzichtelijk zoeken, snelle levering

Overzichtelijk zoeken, snelle levering

Komen afspraken na.

Door een fout van de DHL, langer moeten wachten op de levering. Na diverse mails en tel. contact met carpartsdirect hebben ze de tekortkomingen van DHL ruimschoots goed gemaakt en is de bestelling door Post.nl na geleverd..