Beste klant, We hebben uw order bekeken wat u heeft aangegeven en we zien het volgende! U heeft op 10-5 een bestelling geplaatst en de verwachte levering zal op 11-5 zijn. Door omstandigheden is uw pakket op 11-5 verstuurd en op 12-5 afgeleverd bij u! Door de omstandigheden heeft uw pakket 1 dag vertraging opgelopen! Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend dat wij slecht te bereiken zijn. We zijn heel makkelijk te bereiken via telefoon, whatsapp, facebook, email etc etc. We hebben het vermoeden dat u dit bij een andere webshop heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, De condensoren worden geleverd zonder extra delen. De oude zou u hiervoor kunnen overzetten of u zou dit elders moeten bemachtigen. Dit is helaas een keuze van de fabrikant waar wij geen invloed op hebben. Met vriendelijke groet, Klantenservice