Geachte klant, Spijtig om te lezen dat de bestelling niet juist is. In dit geval kunt u gebruik maken van uw bedenktijd. https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/retourneren/ Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de zending niet naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de zending vertraagd is. Helaas kan het zo zijn dat er bijvoorbeeld een voorraadverschil is opgetreden of dat de vervoerder een vertraging heeft gehad. Hier hebben wij niet altijd invloed op helaas. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dit is heel vervelend dat u niet het juiste onderdeel heeft ontvangen! Het probleem is dat u niet het juiste artikelnummer heeft gekregen! We zullen aan onze collega doorgeven dat hij een retour nummer kan aanmaken zodat het kosteloos retour kan! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, KIantenservice
Hallo, Spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Ik zie dat de klantenservice bezig is geweest om dit probleem uit te zoeken. U heeft namelijk wel ontvangen wat u heeft besteld. Indien dit niet gepast is kunt u het retourneren om uw aankoopbedrag terug te ontvangen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, Vervelend om te horen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dit is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald!~ We hebben uw order bekeken en we zien dat de vervoerder het pakket niet heeft kunnen verwerken! Er is een onderzoek gepleegd en het pakket is vermist en hierdoor hebben wij uw geld terug gestort! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice