Laden reviews...
107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en scherpe prijzen. Enkele klachten gaan over retourneren of afleveringen, maar veel feedback prijst de keuze en het bestelgemak. Al met al wordt de winkel als betrouwbaar en voordelig ervaren voor auto-onderdelen, met ruimte voor verbetering van de klantenservice.
Snelle bezorging, prima in orde
20 March 2026
Jane
Rijswijk
Onderdeel besteld en netjes op tijd levering
18 March 2026
B
Alkmaar
Wat ik heb besteld klopt niet eens en kan het niet meer terugsturen
17 March 2026
Burak
Rotterdam
Beste klant,
Indien een onderdeel niet correct is, heeft u 14 dagen de tijd om een retournummer aan te vragen.
Wij hebben geen melding van u ontvangen met betrekking tot een retouraanvraag. Daarom gaan wij ervan uit dat deze melding mogelijk bij een andere webshop is gedaan.
Klantenservice
Mijn ervaring met dit bedrijf is perfect snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding.
16 March 2026
John
GOES
13 March 2026
Arno
Kampen
Statiegeld terugkrijgen duurt lang, je moet zelf bellen voor een retourformulier en als je belt dan wordt je onvriendelijk behandeld. En het is nog steeds niet geregeld !
13 March 2026
Mark
Folkers
Beste klant,
Het is uiteraard vervelend en niet de bedoeling dat u onvriendelijk bent behandeld. Onze excuses hiervoor.
De verwerking van statiegeld duurt gemiddeld ongeveer 6 weken. Uw statiegeld is op 25 februari bij ons binnengekomen.
Mocht u over 4 weken nog geen bericht van ons hebben ontvangen, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor een update over de status van uw statiegeld.
Alles positief.
11 March 2026
Bert
Appelscha
Uitstekende service, scherpe prijs en zeer snel geleverd
4 March 2026
Martin
Hasselt
Beste Carparts Omdat julle tot twee keer toe er op aandringen mijn ervaring met carparts met jullie te delen bij deze: Als eerste: Ik ga nooit meer iets bestellen bij carparts. En dit komt door een hele vreemde, onlogische en onbegrijpelijke retourprocedure. Helaas zie ik geen mogelijkheid het in het kort te vertellen, maar ik doe een poging. Ik heb zelf een fout gemaakt met bestellen van een buitenspiegel doordat ik het nummerbord van mijn vorige auto had ingevoerd. De spiegel arriveerde verpakt in een klein doosje zonder bubbeltjesplastic of verdere bescherming, of beschermdoos. Wonder boven wonder was de spiegel niet beschadigd. Ik zag natuurlijk direct dat het niet de juiste spiegel was. We hebben dan ook de spiegel in dezelfde verpakking teruggestuurd. Omdat er meerdere (verzend)stickers over elkaar heen waren geplakt hebben wij er een aantal afgehaald. Dit teneinde verwarring te voorkomen bij het terugsturen via de verzender. De spiegel is zonder beschadiging bij jullie aangekomen maar werd geweigerd. De reden was dat wij stickers van de verzenddoos afgehaald hadden. Blijkbaar was het niet mogelijk een nieuw stickertje uit te printen. Overigens zou het een beter idee zijn geweest om de spiegel beter en veiliger te verpakken met een extra doos. Dat zou de orginele onderdeelsticker ook op de onderdeeldoos zijn blijven zitten. Natuurlijk waren wij het niet eens met de weigering, temeer omdat wij de spiegel op exact dezelfde manier weer terug hadden gestuurd. Ik heb hierover zowel met de retourafdeling alsmede met de klantenservice contact gehad. Ik stuur het vervolg in een tweede broordeling om dat de tekst er niet in past.
1 March 2026
A. Bouter
Hattem
Ben onder de indruk van snelle levering
26 February 2026
Paulus
Landgraaf
Goede materialen en uitstekende service. Zeegmr makkelijk beriekbaar!
26 February 2026
Roland
Maastricht
Ik heb ruitenwissers besteld. Ik had verkeerde besteld. Retourneren ging zonder problemen en heb de juiste besteld via kentekencheck. Die waren perfect!
23 February 2026
Stefan
Weert
Heel makkelijk om het juiste onderdeel te vinden. In mijn geval een accu. Snel de juiste gevonden voor merk en type, veel keuze alsnog in met diverse prijzen Snel ontvangen, geplaatst en startproblemen waren over
11 February 2026
Rudi Hekman
HOUTEN
Makkelijk bestellen, kenteken invoeren en artikel aanklikken voor jouw auto.
9 February 2026
Rob
Zutphen
Prima product , prima prijs en goede communicatie
3 February 2026
Roel
Maastricht
Eerste keer verkeerde product geleverd Bij het retour sturen niet willen terug betalen omdat er op de doos geschreven was niet door mij maar waarschijnljjk door de pakket dienst
2 February 2026
Daniel
Heerlen
Beste klant,
Dat is natuurlijk vervelend wanneer de retourafdeling een artikel afkeurt op basis van een voorwaarde uit ons retourbeleid.
Wanneer er op de doos is geschreven, is het product voor ons helaas niet meer verkoopbaar.
Mocht u kunnen aantonen dat dit niet door u is gedaan, dan kunt u hiertegen altijd bezwaar maken. In dat geval kijken we graag opnieuw met u mee.
Onze excuses voor het ongemak!
Klantenservice
Producten zaten goed verpakt, snelle afhandeling van de order. De levering moest plaatsvinden in een winterse periode. Ondanks meermaals bellen werd de levering vaag gehouden. De koerier kwam op een onbekend moment en leverde het pakket elders zonder berichtgeving. De traceerlink werkte niet. Doordat ik de bestelde spullen nodig had en niet wist waar ik op kon bouwen zou ik niet nogmaals bestellen (alleen vanwege de koerier en het vage leveringsprincipe).
28 January 2026
Monica
Limbricht
Beste klant,
Wat vervelend dat uw bestelling anders is verlopen dan verwacht.
In de week van uw bestelling is door de winterse weersomstandigheden grote chaos ontstaan in de logistieke sector. Hierdoor was het voor zowel vervoerders als verzenders onduidelijk wanneer en waar pakketten daadwerkelijk geleverd konden worden.
Wat er in die week is gebeurd, komt zelden voor in Nederland. Helaas hebben wij hier geen invloed op gehad.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij ergens bij helpen, dan horen wij dat uiteraard graag.
Klantenservice
Top website, accu besteld voor mijn schoonouders, voor een leuk prijsje topmerk accu 2 dagen later in hun auto. Zeker een aanrader.
27 January 2026
Colin
Nijmegen
onderdelen passen zeer goed en zijn snel geleverd.
20 January 2026
Jurgen
Goor
Snelle bezorging prima product
19 January 2026
Yvon
Zandvoort
Car parts delivered as promised.
16 January 2026
Kessie
Overveen
Snelle levering dat is belangrijk
16 January 2026
Premnadh Manbodh
Almere Buiten
Correct en Goed en Snel.
13 January 2026
Arnold
Venlo
Buitenspiegel besteld en geinstalleerd voor mijn Focus mk3. Temperatuursensor lijkt niet goed te werken en geeft -20 aan met de kou. Nu is het koud geweest maar dat slaat nergens op. Mijn zeer betrouwbare garage zegt dat ze dat veel horen met kopie spiegels. Dan rijst de vraag waarom dat nog verkocht wordt. Vrijdag naar de garage, dan weet ik meer. Vooralsnog geen aanbeveling dus.
12 January 2026
Michiel