Netjes Op De Tijd Dat Was Beloofd Dus Niks Op aan Te Merken!!

Netjes Op De Tijd Dat Was Beloofd Dus Niks Op aan Te Merken!!

gewoon goed

gewoon goed

Eerst beschadigd artikel, nu goed artikel

Communicatie rondom verzending en retourneringen is wat onduidelijk. Klantenservice reageert heel snel op vragen.

Telefonisch niet geholpen

Paar keer gebeld iemand aan de lijn met totaal geen kennis van zaken moeilijk te volgen

Tevreden

Alles goed kunnen vinden op de site en de producten werden snel verstuurd.

Goed product en prima prise

Prima service en Telefonisch hulp aanbieden

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

De juiste onderdelen sturen!

Ik heb een remlichtschakelaar besteld voor de Kia Picanto en daarbij mijn kenteken ingevoerd maar ik heb toch het verkeerde onderdeel ontvangen. Toen ik om een oplossing vroeg was de enige reactie stuur maar terug maar ja dat moest op eigen kosten en dat voelt niet goed ik heb immers mijn kenteken ingevoerd en heb dus niks verkeerd kunnen doen!

Correcte informatie verstrekking.

Snelle levering en goede service. Ook goed geprijsd

Erg goed

Omruilen van mijn bestelling ( Was mijn fout) is heel goed gegaan . vriedelijke mensen .Fijn geholpen

snel en goed.

Super dat dat deze zaak bestaat, uitgebreid assortiment op voorraad, snelle levering.

Product past niet

Slechte service de product moest passen

Niet zo goed

Producten zijn snel geleverd. Ze waren los in een hele grote doos gedaan zonder bescherming waardoor er een tijdens vervoer kapot is gegaan. Helpdesk medewerker was niet klantvriendelijk maar stuurde wel een retourbon en de verdere afhandeling ging wel goed.

Product past niet op auto ondanks specificatie

Uitlaat Bosal besteld voor Volvo 940. De pijp diameter klopt niet! [te klein] Ook geen specificatie van de diameter van de [extra!] bij te bestellen uitlaatklemmen. Na contact wordt mij verteld dat mij Volvo Spaans is en daarom afwijkende buis diameters heeft, en dat ik bij een ander type uitlaat [duurdere] had moeten kijken voor de specificatie van de uitlaatklemmen. Toen ik zei dat ik dit allemaal enigszins vreemd vond bleek dat de telefonist niet bepaald ontvankelijk was voor kritiek op het bedrijf of de site.

Top winkel

Makkelijk te bestellen weet ook zeker dat het product op de auto past door kenteken in te vullen. Snelle levering en wordt netjes bezorg goed ingepakt. Blijf hier bestellen

KOMEN BELOFTES NIET WAAR.

Ik heb op 21 juni een bestelling gedaan zodat ik zeker wist dat mijn bestelde onderdelen op 23 juni bij mij binnen komen. De bestelde goederen waren op voorraad en zouden binnen 1 dag geleverd kunnen worden. Netjes een bericht op 22 06 dat de spullen afgehaald zijn door de vervoerder. Echter geen ETA op de track en tracé. Gisteren de hele dag gewacht niks geleverd.. Zaterdag (vandaag)gebeld waar mijn onderdelen blijven. Ik heb immers grote spoed met de onderdelen en kom nu in de problemen. Werknemer aan de telefoon geeft aan dat de vervoerder de spull3n niet ontvangen heeft en dat er een onderzoek ingesteld wordt. Dit duurt 5 dagen... Wat???? Ik heb de onderdelen nu nodig.!!! Ik heb voor jullie gekomen omdat jullie binnen 1 dag kunnen leveren. Ik heb u problemen omdat jullie je beloftes niet waar kunnen maken. Ook de order annuleren en opnieuw versturen was niet mogelijk omdat eerst het onderzoek afgerond moet worden. .... Service zeer slecht nu maar afwachten wanneer de spullen geleverd worden. Carparts ???? Nee nooit meer Zeer slecht

Uitstekend! Snelle bezorging en zoals altijd het juiste product voor een goede prijs!!

Heel formeel in hantering retourtermijn

Bleek de lamp niet te passen maar was helaas retourtermijn verstreken. Carpartsdirect was daar strikt in zonder coulance. Wel heeft het in de correspondentie een vervangend onderdeel aangegeven (van concurrent want blijkbaar het voor mijn auto vereiste onderdeel was niet in huis). Zoeken op gegevens type auto (bouwjaar, type, serienummer etc) met opgave kenteken is blijkbaar niet geheel sluitend.

Helemaal Top

Alles op tijd geleverd, helemaal super

Product perfect, bezorging drama

Verwerking van mijn bestelling en directe aanlevering aan bezorger perfect Maar ik zou eens goed na gaan denken over de bezorgdienst DHL Is echt een drama

Later bezorgd

En onderdeel past niet

Tevreden

Goed en duidelijke website

Prijs kwaliteit is top

Ik bestelde voor het allereerst mijn bestelling kroon oil motorolie op Donderdag en Vrijdag werd het al afgeleverd. Mijn volgende bestelling ga ik ook zeker bij jullie doen.

top

snelle correcte levering