Komen afspraken na.

Door een fout van de DHL, langer moeten wachten op de levering. Na diverse mails en tel. contact met carpartsdirect hebben ze de tekortkomingen van DHL ruimschoots goed gemaakt en is de bestelling door Post.nl na geleverd..

Zeer behulpzame service

Helaas kwam het door mij bestelde onderdeel beschadigd aan. Via telefonisch contact zeer snel een vervangend onderdeel opgestuurd. Heel fijn als iemand snel de telefoon op neemt en je probleem oplost. Zoals het hoort!

Bestelling snel geplaats en snel geleverd. Goede prijs voor het product.

Zeer snel geleverd!

Ik kan carpartsdirect aanraden. Leveren netjes en snel.

Alleen maar discussie

Erg slecht. Eerst het verkeerde gekregen. Toen nogmaals het juiste artikel besteld. Bij retour aanmelden van het foute artikel wilden ze me eerst afpoeieren dat ik te laat was. Discussie. Enfin, ik had toch gelijk. Dus om artikel te beschermen de doos van het tweede artikel eromheen gedaan. Eerste was volgens mij niet in een doos gekomen. Wat denk je: discussie. Ik had het retouradres op de originele doos geschreven vonden ze, en dat is afkeur. Maar het was niet de originele doos. Maar de doos van het tweede artikel. Een gewone kartonnen blanco wegwerp verpakkingsdoos van een duppie. Discussie discussie maar ze blijven volhouden dat het artikel nu vernietigd moet worden. Vanwege schrijven op de doos. Terwijl ze er alleen een nieuw blanco wegwerp verpakkingsdoosje omheen hoeven te doen. De originele plastic zak met labelstickers zit nog om het artikel. Pure oplichterij. Na heel veel discussie en talloze mails een tegoedbon gekregen, maar niet mij geld terug. Kortom: waardeloze ballenclub, geen zaken mee doen als je het kunt vermijden.

Super service

Super service als er iets is wordt snel gereageerd en opgelost gewoon top.

Netjes geprijsd en snelle levering.

Onderdeel is de volgende dag geleverd zoals beloofd

TOP site

makkelijk zoeken en bestellen artikel als beloofd bezorgd, ik ben er blij mee

Snelle levering!

Goed verpakt en netjes op tijd

Gewoon doorgaan

Gewoon goed geregeld

Makkelijk bestellen op kenteken of type (import auto herkent die kenteken niet van?!). Netjes verpakt geleverd; levering duurde enkele dagen, voor mij geen probleem.

Geweldige en goed

Uitstekend van dienst

Goed en snel geleverd

Great service with reasonable prices

Snel maar beschadigd

Supersnel geleverd: halverwege de volgende dag. Prima wissers van Bosch. Maar de doos zag er uit of er iemand op had gestaan en er zat een knik in de grote wisser. Ik moest weg met de auto, kon niet wachten op een nieuwe en heb de wisser dus maar rechtgebogen en er opgezet maar blijf nu wel een streepje zien als het regent.

Snelle en duidelijke levering

Goed en uitgebreid assortiment met scherpe prijzen

Snel bezorgd en perfect geholpen bij de keuze

het midden console is goed en stevig met de afwerking van carbon .het zelf bouw pakket klopt met alle onderdelen .zoals boutjes en panelen .

ervaring goed

goede uitleg en voor montage product!

Goede ervaring; goed product op kenteken met snelle levering !

mooi produkt

mooi produkt en snelle levering

Eerste keer iets besteld, snelle levering.

Betrouwbaar en volgens afspraak

Goede en vriendelijke

Slecht service

Artikelen retouren die niet passen onder mijn auto ging moeizaam. Artikelen die ik advies vanuit carparts hebt aangeschaft nog wel. Retour is al meer dan een week terug bij het bedrijf en het geld is nog niet geretourneerd. Hier bestel ik voortaan niks meer.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam