Ruitenwissers in halve verpakking

Verpakking zwaar beschadigd en geopend… gewoon in de display verpakking versturen is geen optie! Eventuele bevestigingsbeugels zaten er niet meer bij. 9 euro vrachtkosten verwacht je toch wel een degelijke verpakking!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering, wel even opletten: twee losse ruitenwisserbladen zijn goedkoper dan een set van twee. Los daarvan, een zeer ruim assortiment om uit te kiezen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Slecht

Volgens hun site voor 9.00 besteld dezelfde dag nog in huis. Volgens hun track en tracé zou het inderdaad de zelfde dag nog worden geleverd. Echter heeft het 3 dagen geduurd voordat de bestelling werd geleverd. Inmiddels staat op hun site dat wanneer je voor 20.00 uur besteld , je de volgende dag de levering kunt verwachten. Ik vraag mij af of dit wel klopt. Dus ben niet echt tevreden.

Zeer klantvriendelijk en mee denkend

Snelle levertijden ng en primma klantenservice

Zeer klantvriendelijk en mee denkend

Snelle levertijden ng en primma klantenservice

opgelicht

de levering van de batterij was prima, MAAAAAR, bij levering waren beide afschermplaatjes van de negatieve en de positieve pool niet te vinden. Dus heb ik twijfels over de nieuwigheid van de batterij, daarom was dit de eerste en de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Uw diensten, verder wil ik niet meer lastig gevallen worden door jullie e-mailtjes, bende oplichters.

opgelicht

Pas op kosten retourzending voor eigen rekening

Op de website stond verkeerd aangegeven waar het onderdeel voor was. Retour verzenden moest ik zelf betalen. Na heen en weer gemail heb ik een deel vergoed gekregen. Ik bestel hier niet meer.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam