Super service!!!

Reageren snel en meedenkend! Hier ga ik vaker bestellen.

Prima product

Beschrijving of en hoe het onderdeel past zou wat beter kunnen. Niet duidelijk wat over gezet moet worden.

Site snel gevonden

Was op zoek naar een afsluitbare tankdop en had deze snel gevonden bij Carpartsdirect, besteld en de volgende dag in huis. Top.

Super levering en concurrerende prijs.

Besteld en netjes binnen 2 dagen geleverd

Goed, maar kan beter!

De ervaring van uw personeel, het adviseren welk onderdeel je exact moet hebben mag beter! te weinig kennis in huis en niet de moeite nemen om o.a de juiste oem/onderdeelnummers te achterhalen. Wat de dealer niet wil verstrekken, kun je ook op de site van andere onderdelen shops achterhalen. In mijn geval was het antwoord betreft een Toyota Yaris d4d 2010, welk type remblokken voor ik moest hebben? ja meneer er zijn drie soorten en de dealer geeft geen oem- nummers vrij, maar daar kom ik niet ver mee.

uitstekend

goed merkproduct, scherpe prijs en snelle levering

redelijk

Het product is niet helemaal wat ik verwacht had maar het werkt wel

Onderdelen niet geschikt voor mijn auto

Onderdelen waren niet van toepassing voor mijn auto. Juist omdat ik speciaal voor gebeld had. Na telefonsche contact ontbreekt het mijn inziens een beetje aan het meedenken met de klant. Retourkosten zijn voor rekening klant wat ik enigzins begrijp maar bij concullega's niet wordt toegepast. Al met al, ging het een beetje stroef met retour zenden en het financiële afhandelen daarvan.

gewoon goed

gewoon goed

Snel, goed en goedkoop

Zoals altijd een snelle, goede levering van carpartsdirect. Top service!

Besteld en perfect in orde. Snelle levering

geweldig

vlotte levering tegen een scherpe prijs!! De bezorger had de radiateur naast hem in de cabine staan om eventuele transportschade te kunnen voorkomen!! Helemaal top

Komt afspraken na,

Onderdeel snel gevonden , keuze uit meerdere merken mogelijk,daarna snelle levering .

Alles naar wens

Snelle levering en alles in goede orde ontvangen. Tevreden klant

Waardeloos

Twee weken geleden doorgegeven dat mijn bestelling nog steeds niet geleverd is ( bij dhl nog steeds niet door jullie aangeleverd) ik zit mee dan een maand te wachten op mijn spullen een mail van mij is na twee weken nog steeds niet beantwoord!

Prijs kwaliteit verhouding goed en snelle levering. Ook het geen je besteld geleverd en niet van een ander merk. Kortom ben ik zeer tevreden

Prijs kwaliteit is prima en snelle levering

Snelle leveringen product komt over een met de site

Komen levertijd voorspelling niet na, product past niet bij auto

Vandaag voor 16:00 besteld morgen geleverd... Dat is niet waar, doe er maar een dagje bij. Accu geselecteerd op auto type, echter accu is niet geschikt voor het type. Klantenservice wil niet meedenken in een oplossing. Waardeloos

Alles GOED

Helaas paste de ruitwissers niet op mijn Meriva miste een onderdeel.

Groot assortiment, snelle levering .

Snelle levering , juiste materialen, ruime keus

Netjes opgelost

Ivm het niet afleveren van de bestelling is de terugbetaling netjes opgelost.

2x verkeerde bestelling maar wel snel geregeld

Een tip om duidelijk aan te geven dat het kenteken niet bepalend is welke buitenspiegel je moet hebben. Nu 2x de verkeerde spiegelglazen besteld waarbij ik zelf de retourkosten moest betalen. Ik begrijp nu dat het chassisnummer bepalend is maar dat was me eerst niet duidelijk. Wel een compliment hoe snel alles hersteld werd.

Accu kwam beschadigd en wellicht gebruikt

Ondanks dat er op de website staat 'Voor 20:00 besteld, morgen in huis!' was dit toch niet het geval. Kan uiteraard gebeuren, geen probleem. De accu kwam niet ingepakt (gewoon losse accu met adres sticker erop) en was bij transport beschadigd. De rand rondom de accu aan de bovenkant was kapot, maar nog wel bruikbaar. Dat krijg je als je de accu niet inpakt tijdens transport... Verder zaten er ook geen afsluit plugjes meer in de ventilatie gaten van de accu. Wat me doet vermoeden (samen met gebruikt uitziende polen) dat dit een gebruikt exemplaar was. Al met al niet de meest snelle en optimale ervaring. Verwerking order: trager dan geadverteerd. Verzending: ruimschoots onder de maat. Product: onvoldoende.

te laat, slechte communicatie

Het onderdeel wat ik bestelde was volgens de website altijd op voorraad omdat het een hardloper was. voor 20u besteld, volgende dag in huis. nu bestelde in vrijdag om 19.30u dus had ik er al rekening mee gehouden dat het maandag werd, maar maandag niets ontvangen. Dus maandag in de avond de klantenservice gebeld, hier kreeg ik als antwoord dat zij mijn accu nog niet ontvangen hadden van hun leverancier, dit vond ik raar omdat volgens de website dit type altijd op voorraad was. Uiteindelijk is mijn accu woensdag om 22.00u geleverd. over het wanneer en waarom is NIKS gecommuniceerd.

Snelle levering en goed product.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam