Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en scherpe prijzen. Enkele klachten gaan over retourneren of afleveringen, maar veel feedback prijst de keuze en het bestelgemak. Al met al wordt de winkel als betrouwbaar en voordelig ervaren voor auto-onderdelen, met ruimte voor verbetering van de klantenservice.
Eerste keer verkeerde product geleverd Bij het retour sturen niet willen terug betalen omdat er op de doos geschreven was niet door mij maar waarschijnljjk door de pakket dienst
2 February 2026
Daniel
Heerlen
Beste klant,
Dat is natuurlijk vervelend wanneer de retourafdeling een artikel afkeurt op basis van een voorwaarde uit ons retourbeleid.
Wanneer er op de doos is geschreven, is het product voor ons helaas niet meer verkoopbaar.
Mocht u kunnen aantonen dat dit niet door u is gedaan, dan kunt u hiertegen altijd bezwaar maken. In dat geval kijken we graag opnieuw met u mee.
Onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
Klantenservice
Producten zaten goed verpakt, snelle afhandeling van de order. De levering moest plaatsvinden in een winterse periode. Ondanks meermaals bellen werd de levering vaag gehouden. De koerier kwam op een onbekend moment en leverde het pakket elders zonder berichtgeving. De traceerlink werkte niet. Doordat ik de bestelde spullen nodig had en niet wist waar ik op kon bouwen zou ik niet nogmaals bestellen (alleen vanwege de koerier en het vage leveringsprincipe).
28 January 2026
Monica
Limbricht
Beste klant,
Wat vervelend dat uw bestelling anders is verlopen dan verwacht.
In de week van uw bestelling is door de winterse weersomstandigheden grote chaos ontstaan in de logistieke sector. Hierdoor was het voor zowel vervoerders als verzenders onduidelijk wanneer en waar pakketten daadwerkelijk geleverd konden worden.
Wat er in die week is gebeurd, komt zelden voor in Nederland. Helaas hebben wij hier geen invloed op gehad.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij ergens bij helpen, dan horen wij dat uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice
Top website, accu besteld voor mijn schoonouders, voor een leuk prijsje topmerk accu 2 dagen later in hun auto. Zeker een aanrader.
27 January 2026
Colin
Nijmegen
onderdelen passen zeer goed en zijn snel geleverd.
20 January 2026
Jurgen
Goor
Snelle bezorging prima product
19 January 2026
Yvon
Zandvoort
Car parts delivered as promised.
16 January 2026
Kessie
Overveen
Snelle levering dat is belangrijk
16 January 2026
Premnadh Manbodh
Almere Buiten
Correct en Goed en Snel.
13 January 2026
Arnold
Venlo
Buitenspiegel besteld en geinstalleerd voor mijn Focus mk3. Temperatuursensor lijkt niet goed te werken en geeft -20 aan met de kou. Nu is het koud geweest maar dat slaat nergens op. Mijn zeer betrouwbare garage zegt dat ze dat veel horen met kopie spiegels. Dan rijst de vraag waarom dat nog verkocht wordt. Vrijdag naar de garage, dan weet ik meer. Vooralsnog geen aanbeveling dus.
12 January 2026
Michiel
Leusden
Goed product
8 January 2026
Maurice Slomp
Hoogeveen
Wordt direct netjes geleverd.
2 January 2026
Theo
Loon op Zand
Service-setje en accu besteld, twee dagen later alles binnen. Gewoon zoals je verwacht.
30 December 2025
Jacob
Drimmelen
makkelijk juiste maat te vinden
29 December 2025
Haas
Zwolle
Alles zeer netjes, correct en snel geleverd.
22 December 2025
Cor
Westervoort
19 December 2025
Jaap
Blaricum
Had extra betaald voor avondlevering volgende dag, vertrouwde het niet omdat ik geen track en trace had ontvangen. Toch nog goed gekomen. Ik vraag md dan af, als ik niet had gebeld, sat dan?
16 December 2025
caroline Heuvel
KERKDRIEL
Snelle levering en een goede prijs voor Bosch wisserbladen
10 December 2025
Burak
Nieuwerkerk Aan Den IJssel
Mooie materialen en snelle levering.
2 December 2025
Peter
Veenendaal
zie boven
27 November 2025
Albert
Driebergen
Goed geholpen en volgens afspraak
26 November 2025
Heiloo
Fijne shop
Danny
Grootegast
Bestelling op zaterdag geplaatst en dinsdag keurig bezorgd.
Anton
Elst GLD
Uitstekende service
Brian
Kammeron
Goede prijs,ruime keus en snel geleverd dus TOP.
23 November 2025
Peter