Combinatie van prijs en kwaliteit.

Snel geleverd.

Kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

super

Mijn eerste bestelling kwam heel snel, maar was teleurstellend. Het onderdeel was namelijk beschadigt. Dit heb ik gemeld en ik kreeg razendsnel een vervangend onderdeel. Ik ben heel blij met de geboden service.

juiste artikelen en een snelle levering

juiste artikelen, goede prijs en een snelle levering. artikelen passen perfect.

Verzending verdient meer aandacht.

Bestelprocedure verliep perfect. Tevreden over het product, echter verdient de verzending meer aandacht. De ruitenwissers die ik bestelde zijn verstuurd in de originele verpakking. Deze is niet sterk genoeg en was aan zowel de boven als onderkant open toen deze afgeleverd werd. Gelukkig zaten de ruitenwissers er nog wel in. Gewoon een tip voor de verkoper., even de verpakking afplakken aan de boven en onderkant.

Levering

Wij vonden de levering netjes De jongen man was ook beleeft en netjes

Top bedrijf

Aardige mensen goeie service! Julie bedrijf vinden was niet makkelijk dus bordjes plaatsen zou een goede oplossing zijn

Prima en snel

Goed tel contact.

Makkelijk en snel besteld tegen lage prijzen. Alles is ook snel en netjes afgeleverd.

Besteld op 12 juni, zou de volgende dag geleverd worden. Zonder bericht van jullie kant werd het pas 15 juni laat geleverd. Jullie moeten niet beloven wat jullie niet waar kunnen maken. Waarschuw de klant als het later wordt.

niet goed

voor 10 uur besteld, volgende dag geleverd. Niet dus, helaas drie dagen later

Goede prijs kwaliteitsverhouding, en klantenservice is goed en snel

helemaal top

het voldoet

Goed telefonisch bereikbaar

Zelf de spullen opgehaald. Alleen lastig te vinden. Ook via navigatie. Is allemaal nieuwbouw dus zal wel in de toekomst beter worden. Verder alles naar wens.

Flexibiliteit ivm retour en kwaliteit product

Snelle levering, keuze uit diverse (A-)merken

Wisserblad achter van mijn Toyota Verso was aan vervanging toe. Eerder al heel goede ervaringen met wisserbladen voor via carpartsdirect.nl. Gekozen voor het merk Bosch, snel geleverd, zelf gemonteerd. Werkt weer perfect.

Niet blij

Ik nog steeds geen acumulator gekregen

Snel en goed

Snel en goed

Makkelijk, snel en niet te duur

Je kan makkelijk op kenteken bestellen en de onderdelen passen tot nu toe gewoon elke keer weer. Ook veel aanbod en prijzen zijn netjes, leveringen worden ook snel gedaan

Een buitenspiegelkap besteld. bleek verkeerd (besteld) te zijn. Geen probleem: stuur maar terug en geld terug met een goed advies er bij.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijke site, bestelling snel geleverd.

Snel geleverd en artikelen werken goed!

Nieuwe koplampen besteld voor Tucson. Zijn snel geleverd, een monteur heeft ze er in gezet en ze doen het uitstekend, dus 5 sterren.

Positief

Komt al zijn belofte na , en goed product

Gewoon goed geregeld.

Zoals hun slogan reeds aangeeft. Het was goed geregeld.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam