snelle en nette levering

Precies geleverd wat besteld, voldeed volledig aan de verwachtingen.

Makelijk bestellen en snel in huis

Ruitenwissers voor onze beide auto's besteld via kenteken check makkelijker kan niet en de volgende dag al in huis.

snelle levering van het juiste artikel

eenvoudige bestelling van het artikel via kenteken. daarna levering binnen 24 uur.

Bestel en snel geleverd!

Twee keer een accu besteld bij Carparts. En in de koude periode niks zo vervelends als een kapotte accu! Beide bestellingen waren binnen een dag geleverd!

Het artikel dat ik besteld had was van veel mindere kwaliteit dan het origineel, maar - eerlijk is eerlijk - daar was de prijs ook naar. € 50,- i.p.v. € 375,- voor het originele product. Het past prima en voldeed uiteindelijk, dus niets aan de hand. De levering was zeer snel. Zéker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering is een utopie; uiteindelijk helemaal geen levering…

Eerst lag het niet leveren van de accu aan drukte bij de vervoerder; toen was de levering ineens zoekgeraakt. Toen contact per mail; de bestelling werd opnieuw gedaan… jammer… ook deze keer weer niet gelukt… de boel gecanceld en het geld werd netjes teruggestort (daar die anderhalve ster voor). Uiteindelijk een week niet kunnen rijden, terwijl de leveringsbelofte 1 dag was… Jammer!

Te lang geduurt voor levering

Te lang geduurt voor levering

goede communicatie , snelle levering

Zie boven

Super snel geleverd .

Alles perfect gegaan . Snel geleverd en fijn met AfterPay. Zeer zeker een dikke aanrader dit bedrijf.

Prima voor elkaar

De bestelde artikelen goed en snel in huis.

Goede ruitenwissers

Slechte ervaring met carpool direct.

Zending accu was verdwenen zei men bij Carpooldirect, heb de koeriersdienst gebeld die zei dat het nooit ontvangen was, heb 14 dagen moeten wachten I.V.M onderzoek aldus Carpoolditect. Krij ik na 14 dagen bericht of ik nog gedesinteresseerd was, dacht het niet! Slecht service, hadden ze gelijk met een oplossing moeten komen, en niet na 14 dagen vragen of ik nog gedesinteresseerd ben.

Snelle levering nette prijs

Product snel geleverd voor goede prijs kwaliteit verhouding .

Helaas......deze keer is het niet goed !

De koppelstukjes van de ruitenwisserbladen voldoen niet ! Voorlopig gelukkig de oude kunnen gebruiken, maar er moeten nieuwe nagestuurd worden. Bovendien was de verpakking met tape dichtgeplakt ? Waarschijnlijk in het verleden een retourzending geweest !

WAARDELOOS!

Mijn dochter besteld een startmotor op advies van de garage, blijkt die niet te passen. We zijn inmiddels 4 weken bezig uit te vinden hoe het terug moet, ja je krijgt een zo omslachtige retourbeleid dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je moet een varia aan technische gegevens invullen waarom het niet past, merk, type, motor, bouwjaar, motor nummer en chassis nummer, enz. enz. Op de vraag hoe je het terug kunt sturen krijg je, (als je al antwoord krijgt), een mail met daarin een link naar het retour formulier, en voor de rest mag je het uitzoeken, nergens geen fatsoenlijke begeleiding. En Carpartsdirect is hetzelfde als Autodoc, daar is het precies hetzelfde, (zelf aan den lijve ondervonden). Het is goedkoop, daar is alles mee gezegd! Nog belachelijker! Krijg zojuist een verzoek per mail tot aanpassen van deze review? M.a.w. schrijf je een mindere dan mag je die nog aanpassen! Wij werken zelf met Trustpilot, en daar kunnen wij niets!

Niet oplossings gericht

Juiste Artikel besteld blijkt het niet te passen dus verkeerde artikel gekregen Alles uitgelegd was buiten termijn van terugsturen dus helpen ze je niet Dat is lekker afwimpelen en lekker oplossingsgericht

Doen wat ze zeggen.

Doen wat ze zeggen.

Toppertje

Snel

Een ander kon het niet leveren besteld en snel geleverd

Alles naar wens verlopen

Product netjes geleverd.

Op zich prima

Nadat ik niet op kenteken kon zoeken (werkte niet) had ik blijkbaar een verkeerde achterruitenwisser besteld. Deze kon ik direct omruilen dus geen probleem. Het terugsturen dien je zelf te betalen. Hierdoor werd de ruitenwisser duurder dan oorspronkelijk...helaas.

uitstekend

zeer goed geholpen en snel geleverd

Snel en het juste onderdeel geleverd

Mijn oudere renault clio verloor een stuk uitlaat en snel gevonden bij Carpartdireckt,het paste als nieuw en goedkoop.

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering tegen een goede prijs

Afhandeling klacht correct.

Onderdeel met spoed besteld, dus extra betaald voor de volgende dag levering, uit eindelijk niet geleverd de volgende dag. Andere leverancier leverde uit eindelijk wel op tijd. Dus qua levering niet tevreden, zeker omdat ik er extra voor betaal, maar qua afhandeling van de retournering wel voldoende.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam