Wat een drama..
"Gewoon goed geregeld" is de slogan van Carpartsdirect.. Maar daar was niets van te merken.. Woensdag 2 februari een bestelling geplaatst: Mooi, 3 februari in huis.. niet dus. In de mail staat vervolgens. Ohnéé! toch niet. 1 dag later. 4 februari.. Oké.. Niet wat afgesproken is maar vooruit.. Vervolgens rollen verschillende dagen voorbij, tot ik op 9 februari toch maar eens ga mailen.. Wat blijkt? Pakket kwijt. (Nooit een verzendingsbericht gekregen, niemand opgevallen dat dit pakket niet is weggegaan, nooit enkele berichtgeving over mijn pakket tot ik er zelf achteraan ging.)
Ik kon kiezen om het pakket te annuleren of een nieuwe verzending aan te vragen, het laatste gedaan, maar ondertussen had ik 6.95 betaald voor een levering de volgende dag die dus is beloofd maar niet is volbracht, maar voor de service hoef ik hier absoluut niet te zijn. Ik kreeg een enigszins bot mailtje terug (en in gebrekkig Nederlands): uiteindelijk hadden ze al kosten omdat het pakketje was kwijtgeraakt en gingen ze me absoluut niet compenseren voor een veel te laat pakket wat nooit is verzonden, (waarbij je je kan afvragen, als ik niet had gemaild, had ik dan ooit wat gehoord of was ik gewoon mijn geld kwijt?).
Uiteindelijk beloven jullie levering/verzending en betaal ik hiervoor. Dit wordt vervolgens niet nagekomen.
Ondertussen heb ik net een verzendbevestiging binnen gekregen: Niet van carpartsdirect maar van MijnAutoOnderdelen.nl (?).
Hopelijk komt dit daadwerkelijk binnen, maar voortaan ga ik weer mooi naar een ander. Want voor de service hoef je het niet te doen.